0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu ebayda free shipping ürünlerin 5-6 günde geleni de oldu, 60 günde geleni de. Peki bunlarda yani Çin, Singapur yada Hong Kong'da aynı Türkiye'de PTT gibi standart shipping işi yapan tek firma vardır zannımca. O zaman bu süreler neye göre uzuyor neye göre kısalıyor. Uçak yada gemi ile kargo ulaşımın sağlanmasını satıcı mı seçiyor, yoksa oranın kargo/devlet ulaştırma birimimi seçiyor. Çok merak ediyorum.
Bir çok ihtimal olabilir ama gecikmede en büyük pay sahibi tedarikçi bence.
Yeni konu açmak istemediğimden buradan devam etmek istedim.20 şubatta aşağıdaki siparişi verdim.resimdeki kargo takibini bölümüne tıkladığımda The following critical errors have occurred.Sorry, you are neither the buyer nor the seller for this transaction. Only the buyer or the seller can access this page.Aşağıdaki kritik hatalar oluştu.Maalesef, istediklerini de bu işlem için satıcı ne vardır. Sadece alıcı veya satıcı bu sayfayı erişebilirsiniz.Uyarısını alıyorum. satıcıya 3-4 defa mesaj atmama rağmen geri dönüş yapmadı.tek sıkıntım şu e baya üye olmadan misafir girişi ile ürünü almak oldu ürün siparişinden bir kaç gün sonra üye olmama rağmen doğal olarak mesajlar ve siparişler bölümünde ürünü göremiyorum. ebay la direk irtibata nasıl geçerim?konu ile ilgili ne yapmam gerekiyor tecrübeleri üyelerden yardım rica ediyorum.
Hayrina gonder.Valla hicbirsey iddia edemezsin.Sen bilirsin.Heyecan olsun dersen gonder.
paypal dışı maceraya girmeyin
paypal ile ödeme için illaki ilandan satın almak mı lazım?