Gönderen Konu: Su Damacanaları Öldürüyor !!!  (Okunma sayısı 4320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Su Damacanaları Öldürüyor !!!
« Yanıtla #20 : Kasım 07, 2008, 07:56:43 »
  Ee peki bu şişelerin sınıflandırması ne oluyor o zaman? Yani sonuçta 1 numara ile 3 numara ya da 7 numara farklı materyale sahip ve farklı özellikli ürünler. Unutmayalım 1980 lerde böyle diyerek millete çay da içirmişlerdi bazı zihniler.

Not: Bende açıklama yapıyorum ve vardır diyorum. :) Hadi bakalım. (Gökhan bu sana değil yanlış anlama)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 07, 2008, 07:56:43 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Kasım 07, 2008, 13:33:38 »
Neler varmış yaa. Bizim Ayder'ide ben bi kontrol edeyim bu gün.

Bana kalsa bi bakır kazan alın, yağmurlu bir günün akşamına doğru dışarı koyun dolsun, alın için. En temiz su işte hemde damıtılmış :)  Ama yeni yağmaya başladığında doldurmayın. Havadaki tüm pislikleri yere indiriyor yağmur o esnada, çünkü. Kışın biz kar küreyip çay demleriz mesela. Çokda süper olur kar suyunun çayı. Mmm aklıma geldi şimdi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #22 : Kasım 07, 2008, 14:59:38 »
  İsmail Kar ve Pekmez'de karıştırıyormusun hiç?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 07, 2008, 15:11:04 »
pınarla haberin yayınlandığı gün konuştum.akşama doğru bana telefonla dönerek bu haberin doğru olmadığını bakanlığa başvurduklarını vs söylediler.
hakan'a bende katılıyorum.yıllardır bize içirdikleri o çayları açıklasınlar bunada inanalım.hangi kuruma inanacağımıda şaşırdım açıkcası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #24 : Kasım 07, 2008, 15:25:42 »
  Bunun için gerçekten tarafsız, bağımsız denetleme kuruluşları olması lazım. Babasını bile yeri geldimi tanımayacak adamlarında orada olması lazım. Son zamanlarda malesef gördüğümüz gibi raporlar bile değişiyor. Yani minareyi çalan kılıfınıda uyduruyor' bu gibi durumlar için söylemiş demekki eskiler. :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Kasım 11, 2008, 09:38:59 »
  İsmail Kar ve Pekmez'de karıştırıyormusun hiç?

Kar ve pekmezmi? Onu hiç duymadım Hakan'ım.

Bu arada bizim Rize'nin Ayder suyunun 10 lt lik şişelerinin altında ne işaret nede numara var. ama kapakta vardı. İçine 2 numara yazıyo. Ayrıca bu konudan sonra marketlerdeki sulara bi baktım geçen Damlanın 5 lt lik şişesinde 1 rakamı vardı, kapağında ise 2. Sanırım en sağlıklısı da buydu. Ama ayderi arayıp "şişelerde geridönüşüm işareti yok ne iş" dicem. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #26 : Kasım 13, 2008, 23:48:57 »
posta gezetesi haberi yapıor sabah gazetesinde yalanlanıor hangisine inanacağız anlamadım gitti ama bu su damacanaları avrupada en fazla 2 sene kullanılıomuş diye bılıorum ondan sonra çöpe bizimkiler dönüştürüyolarda dönüştürüyolar

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Kasım 26, 2008, 17:04:39 »
     Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu :D Tasarruf edecenki, dönüştürecenki amcam oğluna gemi, ülkere ve bimlere ortak, diğer amcamlar yumurta fabrikaları vs ile kendi cüzdanlarını, banka hesaplarını şişirecekler.

Damla, hayat ve pınar suyun geri dönüşümleri 1 numara.