0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsu allah beterinden korusun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun ilke, cana gelmesin.
Geçmiş olsun İlke
Geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelmiş sıkmayın canınızı...
Geçmiş olsun allah daha büyüklerinden korusun.Biraz daha dikkat biraz daha.
buyuk gecmis olsun kardesim.Ayni sorunu iki yil once sehirler arasi yolda yasadim. Allahtan hizli degildim ve sag seritteydim arabayi kolayca durdurmustum. Cekici geldiginde 90la gidiyor olsaydiniz durum vahimdi verilmis sadakaniz varmis demisti.. Aynen senin de verilmis sadakan varmis. Bu durum senle alakalidegil o yuzden arabayi alirsin bence tekrar Allah beterinde saklasin, tekrara gecmis olsun..
kardes buyuk gecmis olsun.
Geçmiş olsun kardeşim. Herşeyde bir hayır vardır. Evinin yakınında ve yavaş giderken olması. Allah'ın sevgili kuluymuşsun.
Ön takımını güzelce kontrol ettirt bu olaydan sonra. Araç daha 20.000 kmde ve bu zamana kadar yatarak geçirmiş ömrünü yatan araba daha kolay salar kendini nolur nolmaz.
Geçmiş olsun İlke, hızının düşük olması ciddi anlamda piyango olmuş. Yoksa çok ciddi sonuçlar çıkabilirdi, kaldırımdaki yayalara bile çarpma ihtimalin vardı yoksa. Bence aracın önceki kazası daha ciddi bir şeymiş gibi geldi. Kolay kolay bu şekilde kopmaz yoksa rotlar, artık olan olmuş, bundan sonrasında en iyisi orjinal parça ile iyi bir işçilikle beraber onarımı ve tüm bağlantı noktalarının kontrolü olur.
Ilkecim gecmis olsun. Allah beterinden korusun.
İlke kardeşim çok geçmiş olsun, Allah herkese kazasız belasız araçlarına sevdikleri ile binmeyi nasip etsin. Diğer arkadaşların dediği gibi hızının düşük olması çok büyük bir şans imiş.
İlkecim çok geçmiş olsun, buna kaza denmez sıkma canını, baban arabayıda verirmi diye endişelenme bence, bu senin hatan değilki , bence baban olgunlukla karşılayacaktır