0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aaaa aşkolsun adamım olmaz olurmu yav,dedik ya full+ful+ekstra hihihh aldıgımda torpidodaydı
hiç torpidoya bakmamıştım. aklıma geldi acaba bir eksiğini bulabilirmiyim diye ama
bulursun kardeş,paspaslar var he bu arada ne oldu şu bizim cam kaldırma modülü işi?
sağlık ve hayırlısı olsun adamım boşver,haki oğlan kaçmıyo ki ,dimi
offf km ye yazık bee
arada bir samuraı ile giderizde pas tutmasın
hakkı birde senin şu avatarı görünce efsanelerin park lambalarını sarı yapmak çok hoş olur diye düşündüm.şu çoklu ledlerle yapılan sarı parklardan mı alsak ne etsek?
parklar çok hoş duruyor ama onlarda şeffaf far ve park var onun etkisi ayrı..bizim orjinallerde nasıl durur takıp bakmak lazım e parkları sarı yapınca beyaz xenon olmazsa olmaz
merhabalar96 model 1.3 xe sahibiyim..aracimda bazi problemler var ve size danismak istedim..oncelikle aracim yolda ilerlerken istop ediyor durup dururken ?aracim çalisirken titreyerek calisiyor rolantide ozelliklebu iki bilgi benim basima bela servise gittim sorun yoq dediler ancak icime hic sinmedi..çunku ilk aldigimda bole bi problem yoktu..120.00 bakimini yaptiriktan sonra bu olaylar basladi..arac suan 123 .00 bindesizde sorun varmidir varsa nedir ?
rölanti memesine pislik gelmiştir.her hangi bir garbiratörcüye git benim yanlız rölanti memesini temizle de.garbüratörü söktürme kesinlikle,onlar iş çıksın diye garbüratörü dağıtmak isterler sen dağıttırma ,orijinalliği gider.memeye her arabada dışarıdan ulaşılır ama üç kağıtçı garbüratörcülerin işine gelmez.servisten orj. veya japonculardan taiwan malı benzin filtresi al onu da değiştirt(120 bin bakımında değişmediyse) geçmiş olsun.