Gönderen Konu: Ynt: Araçlarınızın km'leri  (Okunma sayısı 59759 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Ynt: Araçlarınızın km'leri
« Yanıtla #760 : Kasım 12, 2010, 18:31:43 »
kaç 1 milyonu geçmiştir bence :lol:

Ooo tabi ki kaç 1 milyonları yemiştir o ama hala canavar işte ne yaparsın 45 tona bile bana mısın demiyor :D
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #761 : Kasım 12, 2010, 18:33:31 »
daha yenisine binmek nasip olmadı

zaten bindin mi bi daha inemezsin

Yok bu taşımalık :D ooo bendensin bende bayılırım hele o yük çekmesi yok mu ama 2004 de var bizde o daha da zewkli bunun vitesi çok büyük adamı yoruyor 10 vites olunca :)

10 vites he ben 8 biliyordum

Ooo tabi ki kaç 1 milyonları yemiştir o ama hala canavar işte ne yaparsın 45 tona bile bana mısın demiyor :D

adamlar yapmışlar aga 45 ton ne demek yaww
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #762 : Kasım 12, 2010, 19:17:29 »

10 vites he ben 8 biliyordum

adamlar yapmışlar aga 45 ton ne demek yahuw
10 vites 10 ki 10 bir şey mi bide bizde BMC pro. var kamyon o tam 16 vites acıyorum kullanan şoföre :)

Adamlar harbi yapmış ya 82 model araç motoru da bu yeni nesil kadar güçlüde değil 2004 scania 420 hp. 82 ise 320 hp. ama cidden o 82 bana mısın demiyor zorladığı zaman da bi bağırıyor o ses varya yemin ederim gürültülü nenni gibi geliyor çok sağlam bi sesi var :D  Babam 2 sene önce 43 ton yükle çevirmeye girmişti hiç unutmam 5 milyar ceza yemişti :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #763 : Kasım 12, 2010, 19:25:42 »
10 vites 10 ki 10 bir şey mi bide bizde BMC pro. var kamyon o tam 16 vites acıyorum kullanan şoföre :)

Adamlar harbi yapmış ya 82 model araç motoru da bu yeni nesil kadar güçlüde değil 2004 scania 420 hp. 82 ise 320 hp. ama cidden o 82 bana mısın demiyor zorladığı zaman da bi bağırıyor o ses varya yemin ederim gürültülü nenni gibi geliyor çok sağlam bi sesi var :D  Babam 2 sene önce 43 ton yükle çevirmeye girmişti hiç unutmam 5 milyar ceza yemişti :)

yuuh 5 000 mi vaaay vaay vaaay
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #764 : Kasım 12, 2010, 19:47:43 »
yaa aynen öyle babam o cezayı yediğinde ben antalyadaydım annem aradı söyledi. anne senin bi yanlışın wardır türk ceza kanunda böyle bi yüksek ceza var mı ya dedim :) sonra babamı aradım ne dion sen oğlum az bile yedim dedi :D yani bende senin gibi inanmadım çok geldi ama vaziyet bu ağır tonajı affetmiyorlar sonra babam düştü 35 tona :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #765 : Kasım 13, 2010, 01:30:34 »

Adamlar harbi yapmış ya 82 model araç motoru da bu yeni nesil kadar güçlüde değil 2004 scania 420 hp. 82 ise 320 hp. ama cidden o 82 bana mısın demiyor zorladığı zaman da bi bağırıyor o ses varya yemin ederim gürültülü nenni gibi geliyor çok sağlam bi sesi var :D  Babam 2 sene önce 43 ton yükle çevirmeye girmişti hiç unutmam 5 milyar ceza yemişti :)

o yeni scaniaların 480'e kadar yolu var heleki volvo fh16 bitiriyor beni 16000 cc ve ya 600 yada 660 hp bitiriyo beni allahım sana geliyorum yarabbim moduna giriyorum :D

Tabi bide MAN var onlarda çok güzel TGA modelleri özellikle deli divane gidiyorlar :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #766 : Kasım 13, 2010, 02:24:34 »
tamam ercü de benden çıktı tır hastası :D valla bak volvodan haberim yok ama scania 480 değil 620 ye kadar yolu var  R620 ;) ama maalesef türkiye de yok. Bu 620 de beygir oluyor yani 620 hp canavar yaa ben scania hastasıyım başka tır çekmez ilgimi ama tga'nın da hakkını yemeyeyim kasa güzel ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #767 : Kasım 13, 2010, 02:26:19 »
Off bu volvo zirve de olsa gerek 700 beygirmiş nesin sen yeğenim yahu  felaket bi motor var  vallahi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #768 : Kasım 13, 2010, 08:09:42 »
tamam ercü de benden çıktı tır hastası :D valla bak volvodan haberim yok ama scania 480 değil 620 ye kadar yolu var R620 ;) ama maalesef türkiye de yok. Bu 620 de beygir oluyor yani 620 hp canavar yaa ben scania hastasıyım başka tır çekmez ilgimi ama tga'nın da hakkını yemeyeyim kasa güzel ;)

Tabikideee tır olayı değişik bir olay off dedirtecek türde favorilerim Scania,Man,Volvo,DAF XF150(türkiyede çok nadir görülen dehşet bir tır),Mercedes axor ama mercedes actrosun en full modelinin tipi daha heybetli orası ayrı bi konu ama axor motor bakımından falan daha yüksek :) TGA'nın kasası cidden çok hoş bilgisayarımın özelliği iyi olsa euro truck simulator 2008 ve german truck oyunlarını oynıcam ama işte ekran kartım yetmiyor  :/

Off bu volvo zirve de olsa gerek 700 beygirmiş nesin sen yeğenim yahu felaket bi motor var vallahi :)

Diyorum ya deli divane bir araç volvo yav yani minareden at beni in aşağıya tut beni :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #769 : Kasım 13, 2010, 10:55:01 »
Tabikideee tır olayı değişik bir olay off dedirtecek türde favorilerim Scania,Man,Volvo,DAF XF150(türkiyede çok nadir görülen dehşet bir tır),Mercedes axor ama mercedes actrosun en full modelinin tipi daha heybetli orası ayrı bi konu ama axor motor bakımından falan daha yüksek :) TGA'nın kasası cidden çok hoş bilgisayarımın özelliği iyi olsa euro truck simulator 2008 ve german truck oyunlarını oynıcam ama işte ekran kartım yetmiyor  :/
  Helal sana.... :D Hiç deme ya o oyunu oynamak için neler yapmadım ki ama maalesef benm pc de kaldırmadı ama geçen ay bi masaüstü pc aldım kardeşime 1 gb. ekran kartı var  belki o oynar bide ona denicem süper ötesi bi oyun :)
 Senin yine uzaktan hobin ben içinde yaşıyorum ercü. Hele bazen şoför izinli olduğu zaman sadece köyde tarladan ambara ben kullanıyorum babam sağolsun esirgemiyor bu kadar zewkli olur :) Şunu da parantez içinde söyleyeyim ben araç kullanmayı ilk önce kamyonda öğrendim arabamız yoktu. O yüzden inanmicaksınız arabalar bana tırdan kamyondan zor geliyor tır elimde oyuncak benim aşırı şekilde yatkınım babam hep şaşırır nasıl öğrendi de böyle pro. sürüyor diye ve onun için tıra fazla bindirmek istemez şoför olurum diye ama benm ki zewk yaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #770 : Kasım 13, 2010, 11:03:46 »
hiç oynamayı tavsiye etmem, tır kullanırken az uyumadım :D canı sıkılıyo insanın sürekli yolda giderken bide counter oynarken öldükten sonra yeni eli beklerken uyuduğum olmuştu :D :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #771 : Kasım 13, 2010, 11:06:41 »
 Helal sana.... :D Hiç deme ya o oyunu oynamak için neler yapmadım ki ama maalesef benm pc de kaldırmadı ama geçen ay bi masaüstü pc aldım kardeşime 1 gb. ekran kartı var belki o oynar bide ona denicem süper ötesi bi oyun :)
 Senin yine uzaktan hobin ben içinde yaşıyorum ercü. Hele bazen şoför izinli olduğu zaman sadece köyde tarladan ambara ben kullanıyorum babam sağolsun esirgemiyor bu kadar zewkli olur :) Şunu da parantez içinde söyleyeyim ben araç kullanmayı ilk önce kamyonda öğrendim arabamız yoktu. O yüzden inanmicaksınız arabalar bana tırdan kamyondan zor geliyor tır elimde oyuncak benim aşırı şekilde yatkınım babam hep şaşırır nasıl öğrendi de böyle pro. sürüyor diye ve onun için tıra fazla bindirmek istemez şoför olurum diye ama benm ki zewk yaa :D

ahhhhh ahhhh bi nasip olmadı yav :( çok istiyorum içine oturmayı iç değilse özellikle MAN SCANİA VE VOLVO çok güzel 3ü ya :(

Biz bide arkadaşlarla hastasıydık oyunun yamalarını bulduk dehşet yollar vardı tam istediğim gibi git gel tek şerit ara yollar kıvrılırak dönüyo ve yokuş tırmanılıyo allahhımm yaaaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #772 : Kasım 13, 2010, 11:34:16 »
  Şunu da parantez içinde söyleyeyim ben araç kullanmayı ilk önce kamyonda öğrendim arabamız yoktu. O yüzden inanmicaksınız arabalar bana tırdan kamyondan zor geliyor tır elimde oyuncak benim aşırı şekilde yatkınım babam hep şaşırır nasıl öğrendi de böyle pro. sürüyor diye ve onun için tıra fazla bindirmek istemez şoför olurum diye ama benm ki zewk yaa :D
araç büyüdükçe sürmesi kolaylaşıyor ve daha zevkli hale geliyor :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #773 : Kasım 13, 2010, 15:15:30 »
Scania filan bilmem dev fatihi bilirim ben 300 litrelik mazot deposuyla :D :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #774 : Kasım 13, 2010, 15:33:53 »
Scania filan bilmem dev fatihi bilirim ben 300 litrelik mazot deposuyla :D :D
bütün kamyonların mazot deposu öyledir hasan ;)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #775 : Kasım 13, 2010, 15:47:44 »
Tırlarınki kamyonlardan küçük kamyonlar genelde aynı ama tırların deposu daha küçük...
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #776 : Kasım 13, 2010, 18:26:42 »

pardonnnn ??? 800lük ve 1000likle var diye biliyorum şuanki tırların 600ün aşağısında değiil Seçkinim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #777 : Kasım 13, 2010, 18:30:46 »
yaa aynen öyle babam o cezayı yediğinde ben antalyadaydım annem aradı söyledi. anne senin bi yanlışın vardır türk ceza kanunda böyle bi yüksek ceza var mı ya dedim :) sonra babamı aradım ne dion sen oğlum az bile yedim dedi :D yani bende senin gibi inanmadım çok geldi ama vaziyet bu ağır tonajı affetmiyorlar sonra babam düştü 35 tona :D

çokda aşşağı düşmemiş yani :D
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #778 : Kasım 13, 2010, 18:32:11 »
pardonnnn ??? 800lük ve 1000likle var diye biliyorum şuanki tırların 600ün aşağısında değiil Seçkinim ;)
yok hacı babama sordum 200-300 lt'lik depolar varmış ;)
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #779 : Kasım 13, 2010, 18:37:21 »
ahhhhh ahhhh bi nasip olmadı yav :( çok istiyorum içine oturmayı iç değilse özellikle MAN SCANİA VE VOLVO çok güzel 3ü ya :(

Biz bide arkadaşlarla hastasıydık oyunun yamalarını bulduk dehşet yollar vardı tam istediğim gibi git gel tek şerit ara yollar kıvrılırak dönüyo ve yokuş tırmanılıyo allahhımm yaaaa :D

valla ben azcıkın tadına bakmıştım yıllar önce ama hasretim tabiii aaahh

+1
Taklitlerden sakının