0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaç 1 milyonu geçmiştir bence
daha yenisine binmek nasip olmadı
Yok bu taşımalık ooo bendensin bende bayılırım hele o yük çekmesi yok mu ama 2004 de var bizde o daha da zewkli bunun vitesi çok büyük adamı yoruyor 10 vites olunca
Ooo tabi ki kaç 1 milyonları yemiştir o ama hala canavar işte ne yaparsın 45 tona bile bana mısın demiyor
10 vites he ben 8 biliyordumadamlar yapmışlar aga 45 ton ne demek yahuw
10 vites 10 ki 10 bir şey mi bide bizde BMC pro. var kamyon o tam 16 vites acıyorum kullanan şoföre Adamlar harbi yapmış ya 82 model araç motoru da bu yeni nesil kadar güçlüde değil 2004 scania 420 hp. 82 ise 320 hp. ama cidden o 82 bana mısın demiyor zorladığı zaman da bi bağırıyor o ses varya yemin ederim gürültülü nenni gibi geliyor çok sağlam bi sesi var Babam 2 sene önce 43 ton yükle çevirmeye girmişti hiç unutmam 5 milyar ceza yemişti
tamam ercü de benden çıktı tır hastası valla bak volvodan haberim yok ama scania 480 değil 620 ye kadar yolu var R620 ama maalesef türkiye de yok. Bu 620 de beygir oluyor yani 620 hp canavar yaa ben scania hastasıyım başka tır çekmez ilgimi ama tga'nın da hakkını yemeyeyim kasa güzel
Off bu volvo zirve de olsa gerek 700 beygirmiş nesin sen yeğenim yahu felaket bi motor var vallahi
Tabikideee tır olayı değişik bir olay off dedirtecek türde favorilerim Scania,Man,Volvo,DAF XF150(türkiyede çok nadir görülen dehşet bir tır),Mercedes axor ama mercedes actrosun en full modelinin tipi daha heybetli orası ayrı bi konu ama axor motor bakımından falan daha yüksek TGA'nın kasası cidden çok hoş bilgisayarımın özelliği iyi olsa euro truck simulator 2008 ve german truck oyunlarını oynıcam ama işte ekran kartım yetmiyor :/
Helal sana.... Hiç deme ya o oyunu oynamak için neler yapmadım ki ama maalesef benm pc de kaldırmadı ama geçen ay bi masaüstü pc aldım kardeşime 1 gb. ekran kartı var belki o oynar bide ona denicem süper ötesi bi oyun Senin yine uzaktan hobin ben içinde yaşıyorum ercü. Hele bazen şoför izinli olduğu zaman sadece köyde tarladan ambara ben kullanıyorum babam sağolsun esirgemiyor bu kadar zewkli olur Şunu da parantez içinde söyleyeyim ben araç kullanmayı ilk önce kamyonda öğrendim arabamız yoktu. O yüzden inanmicaksınız arabalar bana tırdan kamyondan zor geliyor tır elimde oyuncak benim aşırı şekilde yatkınım babam hep şaşırır nasıl öğrendi de böyle pro. sürüyor diye ve onun için tıra fazla bindirmek istemez şoför olurum diye ama benm ki zewk yaa
Şunu da parantez içinde söyleyeyim ben araç kullanmayı ilk önce kamyonda öğrendim arabamız yoktu. O yüzden inanmicaksınız arabalar bana tırdan kamyondan zor geliyor tır elimde oyuncak benim aşırı şekilde yatkınım babam hep şaşırır nasıl öğrendi de böyle pro. sürüyor diye ve onun için tıra fazla bindirmek istemez şoför olurum diye ama benm ki zewk yaa
Scania filan bilmem dev fatihi bilirim ben 300 litrelik mazot deposuyla
bütün kamyonların mazot deposu öyledir hasan
yaa aynen öyle babam o cezayı yediğinde ben antalyadaydım annem aradı söyledi. anne senin bi yanlışın vardır türk ceza kanunda böyle bi yüksek ceza var mı ya dedim sonra babamı aradım ne dion sen oğlum az bile yedim dedi yani bende senin gibi inanmadım çok geldi ama vaziyet bu ağır tonajı affetmiyorlar sonra babam düştü 35 tona
pardonnnn 800lük ve 1000likle var diye biliyorum şuanki tırların 600ün aşağısında değiil Seçkinim
ahhhhh ahhhh bi nasip olmadı yav çok istiyorum içine oturmayı iç değilse özellikle MAN SCANİA VE VOLVO çok güzel 3ü ya Biz bide arkadaşlarla hastasıydık oyunun yamalarını bulduk dehşet yollar vardı tam istediğim gibi git gel tek şerit ara yollar kıvrılırak dönüyo ve yokuş tırmanılıyo allahhımm yaaaa