0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
96 xei 170000 oldu
Benim de yazasım geldi Toyota Corolla 1.33 VVT-İ (2011) = 4.600Toyota Corolla 1.6 xei (1997) = 126.498 (Benim )Toyota Corolla 1.6 xei (1997) = 171.000 (Babamın ) Toyota fanatikliği budur işte baba oğul aynı araca biniyoruz renkler bile aynı (gümüş gri) ve hatta neredeyse plakalar bile aynı (01 VM 561----01 VM 620) Yeni toyotayı katmıyorum o ortak malımız babamla kimin canı çekerse o biner anahtarın biri onda biri bende
2003 corolla hb sol 198 bin oldu rekor bendedir herhalde
istanbul düzce arası bukadar oldu
amin cümlemize ne demişler toyota'da kilometre aranmaz
aracımı bugün satsam yarın gene toyota alırım ben daha 1 senelik toyotacıyım ama bağımlılık yaptı bende
maşallah allah artırsın yani bu ne koleksiyon yapıyorsunuz yahu toyota koleksiyonu bende böyle bişe düşünüyorum boy boy çocuk yapacağıma boy boy corolla aynı şey
Aynen öyle abi bu toyota hastalığı babamda vardı hep sonra bana da bulaştı bende toyota istedim 2 tane oldu sonra bi baktım gitmiş sıfır bi toyota daha almış oldu 3 koleksiyon tamam yola devam seni çok sewiyorum toyotam benim çocuklarım babamın da torunları oluyor bu toyotalar sende al abicim kadroyu yükseltmek lazım
eyv.. allah razı olsun
Sende araç yok mu şu an ?
2006 d4d, 77.000Aldığımda 60 bindeydi. Bir yılda 17 bin km yaptım. O kadar sevdim ki arabamı solagan tam uymuş hani. Bir kere toyota hep toyota. Bundan sonra toyota dışında bir araç almam herhalde...