0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla bende öyle düşünüyorum oğuz. ben aslında tempra alacaktım 7 bin liraya felan ama bu araba karşıma çıktı bütçemi aşacağını bile bile aldım ama iyikide almışım yani memnunum arabamdan çok şükür...
osman abi bizde satmayı düşünüyoruz bizde yeni aldık arabayı ama hidrolik için satacağız ilan koydum 10500 yazdım 9 a olur mu diye arıyorlar sinirim bozuldu 11 yazdım bende 8 yazsam 7 e olur mu diyecekler 11 yazdım bakalım ne diyecekler
10 liraya gider bence.ama 10 lirada iyi fiyat yani çok kötü değil.zaten bende satsam hidrolikle cam otomatiği için satarım başka sorunum yok...
10 lira istiyorumda 10500 yazınca 9 lara çekiyorlar yoksa 11 etmez zaten abi bizimde tek amacımız hidrolik yoksa maşallahı var canavar neyse konu daha fazla sapmasın
ben araç almadan önce tanışsaydık alabilirdim senin arabanı.bordo renk çok koşuma gidiyor efsanede. neyse nasip diyelim.inşallah istediğin fiyata kısa sürede satarsın...
inşallah abi canım 1.6 GLI klimalı çekiyor bakalım hayırlısı...
işte o tat benim damağımda arkadaslargli klimalı full+full sahane ya masallah...efsaneye binmeyen bilemez o zevki