0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün itibariyle 175.000 (yalnız YÜZYETMİŞBEŞBİN km.)
geçen takas için 2005 model 1.6 corolla terra geldi. sayaç 60.000 kmde. yalnız servis kayıtlarına göre araç haziran da 240.000 bakımına girmiş araç o kadar diri duruyor ki, yüksek kmli olduğuna inanmak güç
km ile oynama işi bu kadar kolay olmamalı nasıl güvenecek insanlar şimdi bende şüphelenmeye başladım bu işten 254 falandıda 154 mü oldu diye
ben temizleme amaçlı gösterge camını söktüm, sayaç açık bir şekilde karşınızda duruyor (AE101 kasalarda) bilmiyorum o kadar kolay mı ama bir bıçak ucuyla çevirilcek birşey gibi duruyor ikinci el arabada ben sayaca asla güvenmem, zaten şu anki arabam 11 yıldır ailemde, sıfır almıştık, onun dışında iyice araştırmadan, servise ustaya sormadan sıfırı alınamıcak bir araç değilse almam ikinci el (mesela bir supra olsa, fiyatı düzgün olsa balıklama atlarım, sorunlarla da savaşırım onun için değer
Oynanmamış orjinal km.54.000 ( oynandığını iddia eden ispat ederse arabayı bedava veriyorum).
olabilir tabi kigeçen günde 98 model gli special geldi servise. ilk sahibinden 34.000 km de. satması için o kadar konuştum ikna olmadı