Ayneen abicim demek ki İstanbulda yaşayan başka bir yerde pek yapamıyor gibi.
İzmir güzel bir şehir sessiz sakin trafiği de çok rahat tatil beldelerine olan yakınlığı da bir avantaj ama dediğin gibi doğma büyüme İstanbul'lu olan biri için alışmak zor.
Ayneen abicim demek ki İstanbulda yaşayan başka bir yerde pek yapamıyor gibi.
5 senedir İstanbul'dan ayriyim, ayda bir gitmezsem depresyona giriyorum

Zafer Bey'de İstanbul/Maltepe'den yanlis hatirlamiyorsam, Maltepe'liler baska yeri severmiyor sanirim Ben de Maltepe'liyim Maltepespor'luyum.
Konuya donecek olursak. Onceki aracimi 130bin km'de sattim, su an Corolla 113bin km'de. İkisi de ayni dilime giriyor ankette
İzmir güzel bir şehir sessiz sakin trafiği de çok rahat tatil beldelerine olan yakınlığı da bir avantaj ama dediğin gibi doğma büyüme İstanbul'lu olan biri için alışmak zor.
İlla bi patartı olaacak değil mi abi

Zafer Bey'de İstanbul/Maltepe'den yanlis hatirlamiyorsam, Maltepe'liler baska yeri severmiyor sanirim Ben de Maltepe'liyim Maltepespor'luyum.
Senin durum vahim daha bu yaşta uzaklardasın.
Bende 30 yıla yakın Dragoz'da yaşadım. Bambaşkadır havası denizi özlüyorum haliyle
İlla bir patartı olaacak değil mi abi 
Patırtı değil de insan doğduğu yeri özlüyor gerçekten.
Patırtı değil de insan doğduğu yeri özlüyor gerçekten.
Evet abi, doğduğu insanın bir başka oluyor gerçektende, ailesinden biri ile yaşamak başka arkadaş ile yaşamak başka.
Ben bu siteye ilk üye olduğumda 10.000 - 25.000 km arasını işaretlemiştim fakat şu anda 47.500 km'de
Ben 10 bin işaretlemişim ama şimdi 40 bine dayandı.
Yarime kavuştuğumda aynı zamanda foruma geldiğimde 70 bindeydi -Ocak 2010-. Şuan 121 binde -Mayıs 2012-.
2 buçuk senede 51 bin..
Kasım 2010 (2011 model) Novo Lüx 98.000 km civarı
Ocak 2011 model Leon 54.454 km
Şubat 2011 model Corolla 23.000 km (sanırım.iki haftadır binmiyorum)
03.07.2005 Corolla - 79.000 civarı.
Enee bizim bir de Corolla miz var yahu

o da 2004 model sifir alindi ve 214 bin de. Babasinin kizi
Enee bizim bir de Corolla miz var yahu
o da 2004 model sifir alindi ve 214 bin de. Babasinin kizi 
Oooooo çok iddialı bir rakam :O
Ercü zannedersem arabanın karşısına oturup çay kahve içiyorsunuz herhalde sürekli... Aracın kıpırdadığı yok