Gönderen Konu: Sizce Xenonlar ayarlımı  (Okunma sayısı 3991 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 103000
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Sizce Xenonlar ayarlımı
« Yanıtla #20 : Ocak 12, 2014, 12:48:52 »
yaptım abi sağ taraf sol tarafa göre yukarda olacak :)dağıtma yapmayacak :)
01 AF 827 Ellerinizden ÖpeR :))

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 12, 2014, 12:48:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 12, 2014, 19:11:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 12, 2014, 21:37:53 »
abi benim far ayarı o kadar çok bozuk mu ya sağ taraf havada sol taraf aşağıda burdaki bozukluk ney :) ama sokakta alışamadım daha görüntüye önümü değilde ileriyi aydınlatıyor önümde boşluk var -:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #23 : Ocak 12, 2014, 21:57:48 »
abi benim far ayarı o kadar çok bozuk mu ya sağ taraf havada sol taraf aşağıda burdaki bozukluk ney :) ama sokakta alışamadım daha görüntüye önümü değilde ileriyi aydınlatıyor önümde boşluk var -:)
Mehmet biz buradan birsey diyemeyiz. Ama verdiğim linkteki bilgilerle ayarı doğru biçimde kendin yapabilirsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 12, 2014, 22:02:52 »
o sorunu hallettim abi 1 haftaya kadar aracı servis'e götüreceğiz 4 lastik sökülüp araca baştan aşağı bakılacak 105000 bakımına girecek o sırada yaptıracağım ve benim elim xenon ampüllerinden birisine değdi yerde ufak bir bölgede sarımsı renk var o canımı sıktı elim değdiği içinmi bilmiyorum oldu :( netten ampül fiyatlarına baktım 1 tanesi 10 tl işi yararmı bilmiyorum :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #25 : Ocak 12, 2014, 22:57:33 »
o sorunu hallettim abi 1 haftaya kadar aracı servis'e götüreceğiz 4 lastik sökülüp araca baştan aşağı bakılacak 105000 bakımına girecek o sırada yaptıracağım ve benim elim xenon ampüllerinden birisine değdi yerde ufak bir bölgede sarımsı renk var o canımı sıktı elim değdiği içinmi bilmiyorum oldu :( netten ampül fiyatlarına baktım 1 tanesi 10 tl işi yararmı bilmiyorum :(

Mehmet o sarılığın elin değdiğinden olduğunu sanmıyorum . Netten ampul alırsan da çift al çünkü renk farkı oluşur . Ve 10 tl lik ampulün kalitesi nasıl olur bilemem .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 13, 2014, 00:00:12 »
abi far ayarı yaptıracağım 1 saat önce indim arabayı ısıtayım dedim biryere gitmem gerekti farları açtım baktım az bir sarılık var duvarda belli oluyor ve apartmanı aydınlatıyor :) acaba far ayarı olmadığından mı amerikan park var araçta sinyaller açık kalıyor turuncu o mu etkiliyor far ayarından sonra belli olacak herşey sarılık geçmezse gidip değiştireceğim ampul ü aldığım yerden inşallah da far ayarından dır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #27 : Ocak 13, 2014, 00:01:54 »
abi far ayarı yaptıracağım 1 saat önce indim arabayı ısıtayım dedim biryere gitmem gerekti farları açtım baktım az bir sarılık var duvarda belli oluyor acaba far ayarı olmadığından mı amerikan park var araçta sinyaller açık kalıyor turuncu o mu etkiliyor far ayarından sonra belli olacak herşey sarılık geçmezse gidip değiştireceğim ampul ü aldığım yerden inşallah da far ayarından dır
Küçük bir ihtimal dediğin gibi olabilir . Olmadı aldığın yerden dediğin gibi ampulleri değiştirirsin .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 13, 2014, 00:03:19 »
aynen abi farları açtım apartmanla arası 10 mt apartmanı aydınlatıyor 3 kata kadar ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 13, 2014, 00:24:26 »
bir arkadaşınla gece boş bir yola gidin 2 araçla arkadaşın 250 m. ileride dursun cep telefonlarınızla birbirinizi arayın arkadaşının gözünü almıyorsa iş tamamdır bu şekilde ayar yapın.nasıl fikir :lol:
2013 COROLLA
1.6 Advance Navigation
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ocak 13, 2014, 00:31:05 »
ibrahim abi 1 hafta içinde aracı servise vereceğiz 105.000 bakımında far ayarıda yapılacaktır ilginiz için tüm abilerime arkadaşlarıma kardeşlerime tek tek teşekkür ediyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2916 kere teşekkür etti
  • 3281 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 13, 2014, 09:54:54 »
  Öncelikle Trafik Kurallarına ve sonra burada yazım kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini unutmamak gerekiyor!.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 13, 2014, 10:42:13 »
Konuyu okurken öleceğim sandım. Mehmet'in yazım ve trafik kurallarına uymayan mesajlarına sabır ile cevap veren arkadaşlara ben de teşekkür etmek istedim.

Öncelikle aracın bu şekilde trafiğe çıkmasının sakıncalı olduğunu ve ehliyeti olmayan bir arkadaşın trafik kurallarını hiçe saydığını düşündüğümüzde konuyu komple silmem gerek ama sadece 1 mesajı sildim ve o silinen mesajın alıntılandığı bir mesajı editledim.

Bilgilerinize.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ocak 13, 2014, 11:31:44 »
Konuyu okurken öleceğim sandım. Mehmet'in yazım ve trafik kurallarına uymayan mesajlarına sabır ile cevap veren arkadaşlara ben de teşekkür etmek istedim.

Öncelikle aracın bu şekilde trafiğe çıkmasının sakıncalı olduğunu ve ehliyeti olmayan bir arkadaşın trafik kurallarını hiçe saydığını düşündüğümüzde konuyu komple silmem gerek ama sadece 1 mesajı sildim ve o silinen mesajın alıntılandığı bir mesajı editledim.

Bilgilerinize.
Trafiğe cıkmıyorum sadece sokak arasında suruyorum ki benim oturduğun semtte korkulacak birşey yok 7 yıldır araç kullanıyorum Allah a sükürler olsun hiç bir sıkıtım olmadı bana kimse yardımcı olmadı trafik kurallarına cok iyi uyuyorum sadece exenon bağlattığım için beni assagilayacaksanız tamam ama bendennl başka baglatan da var az öncede far ayarımı yaptırdım far ayarı 3 kademe aşşağı aldım

General Mobilya Discovery mobil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ocak 13, 2014, 11:50:28 »
eyvah eyvah... :DUR:
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ocak 13, 2014, 13:56:45 »
Trafiğe cıkmıyorum sadece sokak arasında suruyorum ki benim oturduğun semtte korkulacak birşey yok 7 yıldır araç kullanıyorum Allah a sükürler olsun hiç bir sıkıtım olmadı bana kimse yardımcı olmadı trafik kurallarına cok iyi uyuyorum sadece exenon bağlattığım için beni assagilayacaksanız tamam ama bendennl başka baglatan da var az öncede far ayarımı yaptırdım far ayarı 3 kademe aşşağı aldım

General Mobilya Discovery mobil

Güzel kardeşim kendini savunduğun mesajın bile 9 kusurlu hareketi içinde barındırıyor, istersen çok zorlama ;) Bir de rica ediyorum yazım kuralları konusunda biraz daha dikkat et.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2916 kere teşekkür etti
  • 3281 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ocak 13, 2014, 15:18:35 »
  Mehmet, bilinçli bir insan olacağından şüphem yok, bu yüzden, bu noktadan sonra araç kullanmayıp, hemen ehliyet için başvuracağını ve o ehliyeti alacağını duymak senden doğru olacaktır. Başka bir şey yazmaya gerek yok.
 Yazım konusunda da aracına gösterdiğin özeni göstereceğinden eminim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ocak 13, 2014, 16:54:20 »
Güzel kardeşim kendini savunduğun mesajın bile 9 kusurlu hareketi içinde barındırıyor, istersen çok zorlama ;) Bir de rica ediyorum yazım kuralları konusunda biraz daha dikkat et.

Telefondan yazıyorum abi bazı kelimeler yok telefon'a güncelleme geldiğinde düzelecekmiş üreticiler öyle mail yolladılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ocak 13, 2014, 17:05:17 »
Telefondan yazıyorum abi bazı kelimeler yok telefon'a güncelleme geldiğinde düzelecekmiş üreticiler öyle mail yolladılar

Tamamdır Mehmet biraz dikkat edersen sorun olmayacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ocak 13, 2014, 17:10:46 »
Ben teşekkür ederim abi şimdi başıma başka sorun geldi...
bu gün yolda sol far kapandı  sigorta atmış elektrikciye gittim geldim bu defada sislerin dsg gibi bir beyini varmış o arıza vermiş sigortasını attırmış Usta sisler xenonlara uyumlu değil beyinde arıza veriyor sıfırladım dedi bir tanedaha  sigorta değiştirdi orjinal holojen sis farlarını taktım bu sorunu nasıl çözebilirim yardım bekliyorum :(