0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi benim far ayarı o kadar çok bozuk mu ya sağ taraf havada sol taraf aşağıda burdaki bozukluk ney ama sokakta alışamadım daha görüntüye önümü değilde ileriyi aydınlatıyor önümde boşluk var -:)
o sorunu hallettim abi 1 haftaya kadar aracı servis'e götüreceğiz 4 lastik sökülüp araca baştan aşağı bakılacak 105000 bakımına girecek o sırada yaptıracağım ve benim elim xenon ampüllerinden birisine değdi yerde ufak bir bölgede sarımsı renk var o canımı sıktı elim değdiği içinmi bilmiyorum oldu netten ampül fiyatlarına baktım 1 tanesi 10 tl işi yararmı bilmiyorum
abi far ayarı yaptıracağım 1 saat önce indim arabayı ısıtayım dedim biryere gitmem gerekti farları açtım baktım az bir sarılık var duvarda belli oluyor acaba far ayarı olmadığından mı amerikan park var araçta sinyaller açık kalıyor turuncu o mu etkiliyor far ayarından sonra belli olacak herşey sarılık geçmezse gidip değiştireceğim ampul ü aldığım yerden inşallah da far ayarından dır
Konuyu okurken öleceğim sandım. Mehmet'in yazım ve trafik kurallarına uymayan mesajlarına sabır ile cevap veren arkadaşlara ben de teşekkür etmek istedim. Öncelikle aracın bu şekilde trafiğe çıkmasının sakıncalı olduğunu ve ehliyeti olmayan bir arkadaşın trafik kurallarını hiçe saydığını düşündüğümüzde konuyu komple silmem gerek ama sadece 1 mesajı sildim ve o silinen mesajın alıntılandığı bir mesajı editledim.Bilgilerinize.
Trafiğe cıkmıyorum sadece sokak arasında suruyorum ki benim oturduğun semtte korkulacak birşey yok 7 yıldır araç kullanıyorum Allah a sükürler olsun hiç bir sıkıtım olmadı bana kimse yardımcı olmadı trafik kurallarına cok iyi uyuyorum sadece exenon bağlattığım için beni assagilayacaksanız tamam ama bendennl başka baglatan da var az öncede far ayarımı yaptırdım far ayarı 3 kademe aşşağı aldım General Mobilya Discovery mobil
Güzel kardeşim kendini savunduğun mesajın bile 9 kusurlu hareketi içinde barındırıyor, istersen çok zorlama Bir de rica ediyorum yazım kuralları konusunda biraz daha dikkat et.
Telefondan yazıyorum abi bazı kelimeler yok telefon'a güncelleme geldiğinde düzelecekmiş üreticiler öyle mail yolladılar