Gönderen Konu: Kaza yaptım kasko pert sayalım diyor  (Okunma sayısı 3275 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaza yaptım kasko pert sayalım diyor
« Yanıtla #20 : Ocak 04, 2014, 13:36:01 »

Yalnız abi kaçırdığın bir nokta var merkez bankası döviz çıkarcakmış o zaman zarar eder :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 04, 2014, 13:36:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 04, 2014, 14:23:19 »
Yalnız abi kaçırdığın bir nokta var merkez bankası döviz çıkarcakmış o zaman zarar eder :)

Merkez bankası zaten sürekli döviz satım ihalesine çıkıyor.. bu bile doları tutmaya yetmiyor... Bu son krizden sonra biri çıkıp(muhtemelen moody's) türkiyenin notunu düşürdüğünü açıklarsa şaşırmayın bu aralar..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • tolgakayatk@gmail.com
    • http://www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #22 : Ocak 06, 2014, 10:58:50 »
Ustalar kasko aracınızın pertini istediğinizi bize faks olarak dosya numaranız ile yazın dedi. Aracın bedeli kasko yapılırken 26000 olarak belirlenmiş yani kasko yapılırkenki kağıtta öyle yazıyor .  Fakat bizim aracın üzerinde sıfır kış lastikleri ve full depo benzin var  , hertürlü bakımları günü gününe yapılmıştı. tramperde en ufak kayıt yoktur,  arka tamponda acıcık boya vardı ben yüksek fiyat talep etsem sıkıntı olurmu 27-28 000 civarı isteyebilirmiyim ? Sizce faksa dosya numarasıyla birlikte neler yazamalıyım deneyimli abilerim yardımcı olursa çok sevinirim
Corolla 2006 terra Otomatik vites :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 06, 2014, 11:04:21 »
Ustalar kasko aracınızın pertini istediğinizi bize faks olarak dosya numaranız ile yazın dedi. Aracın bedeli kasko yapılırken 26000 olarak belirlenmiş yani kasko yapılırkenki kağıtta öyle yazıyor .  Fakat bizim aracın üzerinde sıfır kış lastikleri ve full depo benzin var  , hertürlü bakımları günü gününe yapılmıştı. tramperde en ufak kayıt yoktur,  arka tamponda acıcık boya vardı ben yüksek fiyat talep etsem sıkıntı olurmu 27-28 000 civarı isteyebilirmiyim ? Sizce faksa dosya numarasıyla birlikte neler yazamalıyım deneyimli abilerim yardımcı olursa çok sevinirim
Kaskoya işletmediğiniz hiçbir şeyin parasını isteyemezsiniz. Ancak eğer imkan varsa araç üzerinden orjinallerini takmak şartıyla alabilirsiniz. Tabi lastik için değer mi orası tartışılır. Eskiyi götür sök tak tekrar diğerlerini taşı vs uzun iş. Diğer kısımla ilgilide göndereceğiniz faks içeriğinde kararın tarihi aracın plakası gibi tanımlayıcı bilgilerin olması size kolaylık sağlar.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 06, 2014, 11:06:28 »
öncelikle geçmiş olsun.Bencede paranı al , yaptırsan binsen için herzaman gıcıklanır kazalı araba diye yarın birgün satacak olsan satamazsın piyasa fiyatının altına gider.Paranı al sıcak sıcak pazara çık güzel bir araba al derim.
2013 COROLLA
1.6 Advance Navigation
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • tolgakayatk@gmail.com
    • http://www.toyotaclubtr.com
« Yanıtla #25 : Ocak 06, 2014, 11:15:27 »
peki çok teşekürler aklımda 2011-2012 corolla dizel otomatik var elegant alacağız gibi fiyat 35-40 000 arası o yüzden kaskodan nekadar kopartırsak kar diye düşündüm ilginiz ve cevaplarınız için çok sağolun
Corolla 2006 terra Otomatik vites :D