0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaçakçılığı artırır derken ilke
Hepsi burada teknosa vatan pc de karta taksit devam ediyo...bi problem yok sanırsam[/quoteYenı uygulama 1 Subat ta baslayacak.
Abi hesap disi isler cevrilecek. Tefecilik vs. Birde adam Türkiye den urun alacagina yurtdisindan getirttirir.
Arkadaşlar bende dün akşam özel bir bankanın hazine bölümünde çalışan arkadaşımla beraberdim.Konu kredi kartı uygulamsından açıldı.2014 yılının çok kötü geçeceğini çok büyük iflasların gerçekleşeceğini bu düzenlemlerinde bundan yapıldığı gibi konuşmalarda bulundu bilginize...
Hükümet çoktan iflas bayrağını çekip düştü zaten. Şu anda yaptıkları tek biz hala ayaktayız amaaa yemezler bitiler ve bitirdiler sonra gelmiş telefonda taksit uygulanmayacak yok efendim maksimum taksit 9a düşecek bu işin sonunda kusura bakmayında giren yine bize ama ne yazık ki çıkan olmayacak. Bu yaptıkları uygulama 2-3 adım sonra kendilerine yarayacak olan planın bir parçası böyle devam edersekte Allah korusun diyorum.
Banka ile satıcılar anlaşarak tüketici kredisi kullandırmak suretiyle taksitli satış engelinin önüne geçecekler.
ya arkadaşlar şimdi haberleri okuyorum ama bi kaç sitede çok farklı şeyler yazıyo yani bir birini tutmuyor... şimdi telefon satışlarında taksit olmayacak mı? yoksa 9 ayı mı geçmeyecek