Gönderen Konu: Comfort Corolla :) Namı Değer "Tosun" :) Yorumlarınızı bekliyoruz.  (Okunma sayısı 4549 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Maşallah aracınız çok güzel kazasız belasız kulanırsınız inşallah. Öncelikle krom aksesuar kesinlikle yapma ben yaptım ergenlik dönemimize geldi pişmanım. stock halinden çıkmamaya özen gösterin. app plaka ve çerçevesiz takmanızı tavsiye ederim çok hoş duruyor. vites geçişlerinde yumuşak davranın ani kalkışlar yapmayın . Ben yaptım vites geçişlerin de sesler gelmeye başladı . bunları yapma keyifle binersin. Bunları yaptım araçtan soğudum ben sen yapma keyifle bin :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
park sensörlerini de boyasan, 10 numara olacak...
Onlar aklımda abi beni de rahatsiz ediyor artık görüntüsü :)
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
araç malum güzel zaten... park sensörlerine boya, orijinal alüminyum alaşım jant (elegant) veya orijinal aksesuarlardan bir jant güzel olurdu. jant olmayacaksa şu kapaklardaki plastik kelepçelerden kurtulmanı tavsiye ederim. orijinal kapağın düşme ihtimali çok çok düşük. aracın havasını bozuyor.  zevkle binin...
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Maşallah aracınız çok güzel kazasız belasız kulanırsınız inşallah. Öncelikle krom aksesuar kesinlikle yapma ben yaptım ergenlik dönemimize geldi pişmanım. stock halinden çıkmamaya özen gösterin. app plaka ve çerçevesiz takmanızı tavsiye ederim çok hoş duruyor. vites geçişlerinde yumuşak davranın ani kalkışlar yapmayın . Ben yaptım vites geçişlerin de sesler gelmeye başladı . bunları yapma keyifle binersin. Bunları yaptım araçtan soğudum ben sen yapma keyifle bin :)

Dediğin gibi pişman olacaksam krom aksesuarlar iptal abi listeden kalktı :) plakaları yeni bastırdık abi bir süre daha bunlar duracak üzerinde en azından yaza kadar :) Viteş geçişi ve kalkışla ilgili önerilerin umarım direksiyon başındayken de aklıma gelir abi :) Malum yaş küçük kan hızlı akıyor :D Uyarılar/Tavsiyeler için teşekkürler :)
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyoo toyota Corooo Coroolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 34000
  • Model Yılı: '12
  • 4 kere teşekkür edildi
MAŞALLAH
ya bu corollalara gri çokmu yakışıyor yoksa benim aracımda gri olduğu içinmi bana öyle geliyor:)
bu arada aynı müziği dinliyormuşuz o müzik çok gaza getirir dikkat edin:)
kazasız belesız sürüşler az yakan  dilerim :)
Hayatta sorun çıkarmayacaksın soruna çözüm olacaksın dediler bizde TOYOTA aldık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
araç malum güzel zaten... park sensörlerine boya, orijinal alüminyum alaşım jant (elegant) veya orijinal aksesuarlardan bir jant güzel olurdu. jant olmayacaksa şu kapaklardaki plastik kelepçelerden kurtulmanı tavsiye ederim. orijinal kapağın düşme ihtimali çok çok düşük. aracın havasını bozuyor.  zevkle binin...

Park sensörleri babam hariç herkesin gözüne batıyor, 15 tatilde kısmetse boyattırılacak onlar abi :) Resime dikkatli bakarsan kapaklarda kelepçe olmadığını görürsün abi,Teşekürler :)
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Çaylak.
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Massallah. Nazar değmesin. Kazasiz belasiz yolculuklar. Corolla candir, Canandir. Kiz gibi arabadir.
Parklari boyatabiliyorsan boyat.Kotu duruyor.
Baska soylenecek bise yok zaten. :)
Kartalı öldüren kendi tüylerinden yapılan oktur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
MAŞALLAH
ya bu corollalara gri çokmu yakışıyor yoksa benim aracımda gri olduğu içinmi bana öyle geliyor:)
bu arada aynı müziği dinliyormuşuz o müzik çok gaza getirir dikkat edin:)
kazasız belesız sürüşler az yakan  dilerim :)

Senin araç makyajlı galiba abi :) Aynen müzik çok gaza getiriyor :D Sırf müzik için bazen yolu uzattığım oluyor :) Amin cümlemize :)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 03, 2014, 22:30:52
Massallah. Nazar değmesin. Kazasiz belasiz yolculuklar. Corolla candir, Canandir. Kiz gibi arabadir.
Parklari boyatabiliyorsan boyat.Kotu duruyor.
Baska soylenecek bise yok zaten. :)

Sensörler dediğim gibi kısmetse 15 tatilde boyatılacak :)
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Senin araç makyajlı galiba abi :) Aynen müzik çok gaza getiriyor :D Sırf müzik için bazen yolu uzattığım oluyor :) Amin cümlemize :)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 03, 2014, 22:30:52
Sensörler dediğim gibi kısmetse 15 tatilde boyatılacak :)

Aman dikkat et Mehmet kardeşim arabanın şakası olmaz, hareketli müzik dikkat dağıtır. Yaşın 15 galiba ehliyetin de yoktur. Yanlış anlama sadece abi tavsiyesi.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Aman dikkat et Mehmet kardeşim arabanın şakası olmaz, hareketli müzik dikkat dağıtır. Yaşın 15 galiba ehliyetin de yoktur. Yanlış anlama sadece abi tavsiyesi.

Estağfurullah abi yanlış anlıyacak bir şey yok ortada. :) Ciddi bir olay olduğunun farkındayım abi zaten şarkı açıkken genelde yavaş giderim zaten,hem müziğin keyfini çıkarıyorum hem de daha sağlıklı kullanmış oluyorum aracı :)
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • Kilometre: 103000
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Allah kaza bela vermesin güle güle binmeniz dileğiyle park sensörlerini boyat ben aldığımda boyalıydı ben park sensörünü sevmedğim için içerdeki ekranı söktüm :) geri görüş kamerası aldım araca teyp olarak öyle kullanıyorum arka stopları kapla kırmızıya yada siyah a sinyaller ve geri vitesi ben geri sis lambasınıda kapladım şimdiki hedefin ön arka corolla amblemini kaplayacağım sislere de benim araçtaki trasparan dan at krom nikelaj lara bulaşma bulaşırsanda sadece kapı kolu al ben öyle yapacağım orjinal bin cıvıtma sade olsun :)
01 AF 827 Ellerinizden ÖpeR :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Hemşetim Niğdenin neresindensin :) KAzasız belasız sürüşler dilerim.
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her dil, gönlün perdesidir.
  • Kilometre: 77777
  • Model Yılı: '09
  • 12 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
maşallah
plaka tamda angaralılara özel  LA
.....TOYOTA COROLLA 2009 1,6 ELEGANT VE SİYAH.....
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Allah kaza bela vermesin güle güle binmeniz dileğiyle park sensörlerini boyat ben aldığımda boyalıydı ben park sensörünü sevmedğim için içerdeki ekranı söktüm :) geri görüş kamerası aldım araca teyp olarak öyle kullanıyorum arka stopları kapla kırmızıya yada siyah a sinyaller ve geri vitesi ben geri sis lambasınıda kapladım şimdiki hedefin ön arka corolla amblemini kaplayacağım sislere de benim araçtaki trasparan dan at krom nikelaj lara bulaşma bulaşırsanda sadece kapı kolu al ben öyle yapacağım orjinal bin cıvıtma sade olsun :)
zaten çok cıvıtılacak bi araç değil oturaklı olduğu için fazla spor bir görünüş sağlanmıyor :) Dediğin sis ve stoplarin transparan çalışmalarının resimlerini bana özelden felan atar misin abi :) onlar da aklımda 15tatile ufak tefek şeyleri halledelim o zaman :)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 07, 2014, 20:07:49
Hemşetim Niğdenin neresindensin :) KAzasız belasız sürüşler dilerim.
Şeker Fabrikasının Lojmanlarinda oturuyoruz abi :) yozgatliyiz normalde :) babamin mesleği nedeniyle buradayız :)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 07, 2014, 20:08:39
maşallah
plaka tamda angaralılara özel  LA
Teşekkürler abi :)
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Güncel.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyoo toyota Corooo Coroolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 34000
  • Model Yılı: '12
  • 4 kere teşekkür edildi

evet makyajlı kardeşim :)
Hayatta sorun çıkarmayacaksın soruna çözüm olacaksın dediler bizde TOYOTA aldık :)