0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
park sensörlerini de boyasan, 10 numara olacak...
Maşallah aracınız çok güzel kazasız belasız kulanırsınız inşallah. Öncelikle krom aksesuar kesinlikle yapma ben yaptım ergenlik dönemimize geldi pişmanım. stock halinden çıkmamaya özen gösterin. app plaka ve çerçevesiz takmanızı tavsiye ederim çok hoş duruyor. vites geçişlerinde yumuşak davranın ani kalkışlar yapmayın . Ben yaptım vites geçişlerin de sesler gelmeye başladı . bunları yapma keyifle binersin. Bunları yaptım araçtan soğudum ben sen yapma keyifle bin
araç malum güzel zaten... park sensörlerine boya, orijinal alüminyum alaşım jant (elegant) veya orijinal aksesuarlardan bir jant güzel olurdu. jant olmayacaksa şu kapaklardaki plastik kelepçelerden kurtulmanı tavsiye ederim. orijinal kapağın düşme ihtimali çok çok düşük. aracın havasını bozuyor. zevkle binin...
MAŞALLAHya bu corollalara gri çokmu yakışıyor yoksa benim aracımda gri olduğu içinmi bana öyle geliyor:)bu arada aynı müziği dinliyormuşuz o müzik çok gaza getirir dikkat edin:)kazasız belesız sürüşler az yakan dilerim
Massallah. Nazar değmesin. Kazasiz belasiz yolculuklar. Corolla candir, Canandir. Kiz gibi arabadir. Parklari boyatabiliyorsan boyat.Kotu duruyor.Baska soylenecek bise yok zaten.
Senin araç makyajlı galiba abi Aynen müzik çok gaza getiriyor Sırf müzik için bazen yolu uzattığım oluyor Amin cümlemize Mesaj Birleştirildi: Ocak 03, 2014, 22:30:52Sensörler dediğim gibi kısmetse 15 tatilde boyatılacak
Aman dikkat et Mehmet kardeşim arabanın şakası olmaz, hareketli müzik dikkat dağıtır. Yaşın 15 galiba ehliyetin de yoktur. Yanlış anlama sadece abi tavsiyesi.
Allah kaza bela vermesin güle güle binmeniz dileğiyle park sensörlerini boyat ben aldığımda boyalıydı ben park sensörünü sevmedğim için içerdeki ekranı söktüm geri görüş kamerası aldım araca teyp olarak öyle kullanıyorum arka stopları kapla kırmızıya yada siyah a sinyaller ve geri vitesi ben geri sis lambasınıda kapladım şimdiki hedefin ön arka corolla amblemini kaplayacağım sislere de benim araçtaki trasparan dan at krom nikelaj lara bulaşma bulaşırsanda sadece kapı kolu al ben öyle yapacağım orjinal bin cıvıtma sade olsun
Hemşetim Niğdenin neresindensin KAzasız belasız sürüşler dilerim.
maşallahplaka tamda angaralılara özel LA
Senin araç makyajlı galiba abi Aynen müzik çok gaza getiriyor Sırf müzik için bazen yolu uzattığım oluyor Amin cümlemize evet makyajlı kardeşim