geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın..
Geçmiş olsun, Allah hepimizi kaza ve belalardan korusun.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize canı gönülden teşekkürler çarpan vatandaşın yorumu tam saç baş yoldurtacak cinsten ben geçersin diye tahmin ettim diyor kırmızı ışık yanıyor sokak lambası değil vızır vızır akan trafikte süs olsun diye yapılmamış dedim Allah cümlemizi kazalardan ve belalardan korusun
Bugün aradım araç kaportadaymış sigorta parçaları istemiş gelince boyanıp takılacakmış benim üzüldüğüm araç orijinal ve hiç değişen parçası yoktu önceki aracım olsa pert olsada umursamazdım hayırlısı bakalım
Bu nasıl bir kapı açma tekniği çözemedim ticari araç vardı yan tarafında öğleden sonra gittim arabanın yanına bu şekilde buldum.
Geçmiş olsun.
Allah sorumsuz insanlarla karşılaştırmasın
Geçmiş olsun. Araç hafif meyilli yerdeyse Muhtemelen kapıyı elinden kaçırdı oda sizin araca çarptı diye düşünüyorum. Ancak ne sebeple olursa olsun. Madem böyle bir hasara neden oldun en azından cama bir not bırak.
Geçmiş olsun, kimi inanlar maalesef hemen her konuda vurdumduymaz olabiliyor.
Hepinize teşekkür ederim. Sulu zımpara ile hafifçe bastırıp kazıdım son hali bu.
Geçmiş olsun Yaşar hocam,Allah beterinden saklasın.
Pek bir şeyi kalmamış gibi
Geçmiş olsun yaşar bey ALLAH cc büyük beterinden korusun,kendini bilmez insanlardan da korusun.
Geçmiş olsun,istediğiniz kadar koruyun,insanlar size zarar veriyor,arabayı tüm dikkatinize ve korumanıza rağmen bir şeyler oluyor ,ticari araç kullanan genç sürücüler ve kiralık araç kullanan sürücüler sanki özellikle özensiz ve bir yerlerden intikam alır gibi farklı sürüş ve park teknikleri kullanıyorlar,içinde 5 kuruşu olmasa,banka kredisi kullanmasa bile özen göstermeleri insanlıklarıyla ilgili olsa gerek..