0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonunda soran nightbreaker unlimited ampul aldım ve uyguladım. Ürün beyaz değil ama ışık çok başarılı eskisine gore çok farketti. Bir iki resim koydum. Bir resimde sağ fara eskisi var solda yenisi.[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4]
Ben xenon taktıktan sonra fantastik deneyler yaptım. Aracı babam kullanıyordu bende öndeki aracı kullanıyordum. Aynadan kontrol ediyordum. Normal far ampulü kullanılıyor diye far ayarı kontrol etmeyenlere xenon fara 2-3 sefer ayar yaptıranları üzdünüz kızlar durumu vardı Neden mi? Adam standart ampul kullanıyor diye far ayarına bakmıyor bile. Eee? Yanımdan geçen halojen ampullüler kör etti beni o gece Benim aracımdaki farların ayarını boş zamanlarımda kontrol ettiriyorum. Taktırdık. Ayar yaptırdık. Yola çıkacaktık gidip kontrol ettirdim. Bakıma gittim far ayarına baktırdım. Sonra led ampul taktım yine kontrol ettirip ayarlattım. Haziran-Aralık arası ayar tablomuz Ayrıca 4-5 kişi binersek 0 dan 1 kademesine getiriyorum. Sana denk gelenler 6-8-12000 K efsane çakma xenonlardır malesef. 4300 k gibi orjinal renkler olsa durum çok farklı oluyor Haksız değilsin haklısın. Başına gelen durumlar çoğu kişinin başına geliyor. Kimse far ayarını kontrol altında tutmuyor. Ama bilinçlendirmek lazım kullanıcıları. Babam 5 kişi ile uzun yol yaparken far ayarını 0 da kullanmış. Herkes selektör yapıyordu diyordu. Neden? Gerekli önlemi almadığı için. Sonrasında gösterip anlattım oda kontrol altında tutuyor artık.
Fabrikasyon otomatik yükseklik ayarlı gelecek tüm araçlar yoksa yollarda çok kör oluruz.
Fabrikasyon yükseklik ayarı olan araçların kullanıcıları yeteri kadar aydınlatmadığı için çok şikayetçi Hep önünü aydınlatıyor diye şikayet ediyorlar.
Aslında özelden de yazdım sana ama senden cevap gelmedi.
Önünü aydınlatacak tabi dağı taşı aydınlatacak değil ya şaka bir yana ben de duydum çok.Bu arada photon parkları taktım parklara bakalım nasıl olacak Kaan.