0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaslar :)Yastık sorunumuz yok Allah'a şükür.Sık sık değiştiririz Mali abi :DGencler bu konuyu geyik yapasınız diye acmadım.Mutlulugumu paylaştım sizde dileklerinizi sundunuz,bu kadarı yeter sanırım Mesaj Birleştirildi: Aralık 26, 2013, 20:25:49Sanırım 1 subatta olacak düğün.hazirliklara başla istersen
Kapim gelmek isteyen herkese açıktır İlke.Beylikdüzü'ne gelmen gerekecek...
Bana daha yakın abi trafik yönünden
Burhan İbici & Murat Köse; teşekkür ederim arkadaslar.Daha onceleri Toyotaclub'ın bana kazandırdıklarından,yararlarından,forum sayesinde edindiğim gercek dostluklardan bahsetmiştim.2008 yılında vatani gorevimi yaparken bu foruma üye olmuştum.O dönemler annem sürekli sunun kızı var,bunun kızı var diyerek basımın etini yediği dönemlerde,amortisor ararken üye oldugum bu forumun evliliğimde büyük rol oynayacağını nereden bilebilirdim ki?Gecen yıl,eski arkadaslar şirketimize ait otobüsün rengini komple değiştirdiğimi hatırlarlar.O donem Sema hanımın çalıştığı sektör ile ilgili bir sıkıntımız vardı.Kendisi bize yardımcı olabileceğini söyledi.Bulusma anında kendisini görür görmez ben hülyalara dalmıştım bile.1,5 senenin sonunda benim için doğru insanın kendisi olduğunu karar verdim ve bu aşamaya geldik.Allah hakkımızda hayırlısını versin...Sonuc olarak Toyotaclubtr sayesinde evleniyorum Teşekkürler Toyotaclub,teşekkürler Murat Küden...
kendime gülüyorum su an deminden Çorlu'yu Çorum diye okuyorum.Trafik yönünden Çorum nasıl rahat olur diye düşündüm bir an Beklerim gelirsen
Mali abi mevcut bir Yaris'imiz var zaten.Borcu bitince kendisine 1,6 hacime sahio araba alırım.Hatta isteği 2000 model V70 T5 Mesaj Birleştirildi: Aralık 27, 2013, 12:42:02Hasan bey tesekkur ederim,sağolun