0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi merco B serisi C sınıfı mpv olması lazım . A serisi ise C sınıfı hb . Son çıkan cla ise C sınıfı sedan . C ise zaten d sınıfı sedan .
Artık sınıflara pek takılmamak gerekiyor sanırım, okadar karıştı ki sınıf belirleyici bir özellik kalmadı.Hangi boyut bizim için ideal ise E sınıfı o demektir!
Mercedes A sınıfı C ise Mercedes B sınıfı ?Mercedes C sınıfı ?BMW'nin yeni elektrikli İ3 serisi için A sınıfı diyebiliriz.Zannedersem Sınıfı dıngıl mesafesinden çok aracın genişliği belirliyor.
bence aracın fiyatı sınıfını belirliyor. Mercedes A / b / c serisi ne kadar araç yaparsa yapsın TR de 75 bin tl altında satılmıyor . E hal böyle olunca 75 binlik araba en az C üst sınıfı özelliklerini taşıyıp D sınıfından izler taşımakta...
Kesinlikle bu noktada hem fikir oldugum için takip ediyordum ama yazmıyordum.Otomobil uzmanları bile bunun kararını veremiyor.Mesela hep kafama takılır;Audi A4Dıştan büyük olabilir ama içten bir önceki Corolladan (E12) bile dar.Arka koltuklarda dizlerimi yana açarak duruyorum.Ama nasıl olurda bu D sınıfı (Avensis) olur mantıgını anlayamadıgımdan boşşş ver zaten beyenmiyorum çok dar diyerek takılmıyorum.Birde Octaviaya bakın C mi D mi herkez başka telde.
bu işin onunla pek alakası yok sanırım.. zaten yakın dönemde bu atağa karşılık 1.6 motor hacimli 5 serilerini görmeye başlayacağız..
Geçtiğimiz yaz BMW 5 serisinde, Mercedes E serisinde 1.6 lt üniteli araçları piyasaya sürdüler. Eskimeye bile başladı artık o araçlar. BMW 5.20i - Mercedes E180
Kesinlikle bu noktada hem fikir oldugum için takip ediyordum ama yazmıyordum.Otomobil uzmanları bile bunun kararını veremiyor.Mesela hep kafama takılır;Audi A4Dıştan büyük olabilir ama içten bir önceki Corolladan (E12) bile dar.Arka koltuklarda dizlerimi yana açarak duruyorum.Ama nasıl olurda bu D sınıfı (Avensis) olur mantıgını anlayamadıgımdan boşşş ver zaten beyenmiyorum çok dar diyerek takılmıyorum.affınıza sığınarak biraz kedi ciğer meselesi gibi olmuş hayalim a 8 long v6 motor şu el konulan parayı verseler heme gidip alacağım o arabayı hiç düşünmeyeceğim vergisi yakıtı bin allah binicem benimkide oldu tavuk ambar meselesihayal dünyası işte ne yapacaksın bir umut