0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cok tesekkurler hocam ins bir sorun yasamayiz. Hayirlisiyla bakalim.Mesaj Birleştirildi: Aralık 25, 2013, 09:46:35Kerem hocam lpg konusunda size gercekten cok tesekkur ederim. beni bu konuda cesaretlendien siz oldunuz. Bu arada kerem hocam siz arabanizda bobin veya ekjeksiyon sorunu yasadinizmi veya gazla ilgili farkli bir sorun.
Ali bey bende enjeksiyon yada farklı bi sorun çıkmadı ama şöylede bi gelişme var ...Tsi ve fsi de kullanılan yağlama sistemi mevcut lpg sistemine ek bir maliyetle eklenebiliyormuş. Bunu bende bilmiyordum bi arkadaşın aracına baktırmaya gittiğimizde öğrendim.
Kerem dostum bu bahsettiğin yağlama sistemini sen kendi aracına taktırdın mı? Taktırdıysan ben de taktırmak isterim o yüzden soruyorum..
Kerem dostum bu yağlama sistemi nerede ve ne kadar taktırıldığı hakkında bilgin var mı? Benim aracımdaki lpg markası Lovato, bir lovato bayisine falan gitsem takarlar mı acaba? Ya da herhangi bir lpg'ciye?
Teşekkür ederim Kerem dostum, buralardaki lpg bayilerini bi araştırayım bakalım, yaptırır veya bilgi edinirsem burada paylaşırım..