0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende kışlık lastik tavsiyesi bekliyorum, 225/45/17 ebadında, bir yandan fazla para harcamak istemezken, diğer yandan da kötü bir lastik almak istemiyorum, marka model tavsiyeniz olursa, incelemeye alacağım.
Sarmadı galiba mesut abi botlar. Mart'ın başına kadar bekle derim.
Muatafa sarmasina sardida , Jantlara gozum alismiz kapakli sac jant ve 15 lastik itici geliyor bana (Fbugun kahvalti ettigim yere tragik ekip otosu geldi , uygulamayi sordum dohrudur zorunlu dedi , nezaman kadat dedim mart sonuna kadar kislik takili olmasi lazimmis
yetiş Petlas dedim mutluyum,lastikler tanıdık vasıtasıyla çok kelepire geldi 185/60/15 petlas tanesi 107 Tl'den aldım.Tekirdağ'da yaşıyorum 1000 km'den fazla yol oldu henüz kar veya buz görmedim ama kesinlikle çok sessizler bayıldım bayıldım
çok iyi fiyata gelmiş lastikler bizede gelirmi acaba bu fiyata
bende sevmiyorum ama lastikle sokmek takmak lastik icin sakincali o nedenle en guzeli 2 takim jant kullanmak
Abi çıkarttım da, çıkarmaz olaydım Hem ertesi günü daha yepyeni EGP'lerimden birine vida battı, daha 100km bile yapmamışımdır...hem de Ankara şu anda sabahları -3 derece!
Bu Goodyear EGP'leri beğenmedim ben. Araba klasik Amerikanlar gibi yaylanır oldu. Hatta lastik havasını da arttırdım, önler 36 kullanıyorum ama çok da fark etmiyor. Bütün bu ekonomik lastikler böyle mi ki? yanakları incecikti zaten. Çıkardığım Nokian WRg2'lerin yanakları bunun yanında beton duvar gibi kalır!Ayrıca yine yavaştan hava kaçırıyor bir yerlerden galiba Yarın sabah takan yere bir uğrayayım...
yarisin uzerinde gelen brigstone larla hemen takas edebilirim. daha sifir sayilir yazin 3 ay takiliydi.
Her ne kadar resmi olarak Kışlık lastikleri takma zamanı 1 Aralık olsada,Ve her ne kadar Dört mevsim veya Yazlık lastikler 7C'ye kadar kullanılabilir densede,7C'nin bu lastikler için son sınır olduğunu hatırlamak gerekir.Ayrıca 7C'yi gündüz baz olarak alacak olursak, gece daha da aşağılara düşecek sıcaklık nedeniyle gereksiz riske girilecektir.Yabancı kaynaklarda da bu konu her yıl bu zamanlarda tartışılıyor ve ortak görüş şu şekilde;Dört mevsim ve Yazlık lastikler ile gece 10C altında sürüş riskli.Sonuç olarak, Gündüz yaşadığınız bölge 15C'yi aşağı yönlü geçtiyse Kışlık lastiklerinizi takma zamanı gelmiştir.