0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bütün yorumlara bakıyorumda anlaşılan ilkler ve uzun süre binilen araçlar kolayına unutulmuyor.
95 model Lada Samara HB. Peder Bey'in ilk arabasıydı. 2002 yılında almıştık. Babam ve ben bu arabada öğrendik şoförlüğü. Yaşına ve markasına göre çok temiz bir arabaydı. Alev kırmızısı rengi, ofset jantları, fena sayılmayacak bir ses sistemi,... Bu liste uzar gider, güzel arabaydı vesselam. Çok enteresan bir çekişi vardır bu arabanın. Kalkışlarda çoğu arabayı geçer, en kötü zorlarsınız. Tabi o arabada esp, trc filan hak getire. Sürekli patiye düşerdi. Sürüş zevki olarak da çok eğlenceliydi. Ortaokulda arkadaşlarla kaçırıp tarlalarda filan sürmeyi öğrenmeye çalışırdık, Allahım, o ne heyecan öyle! Halen benimde, babamında içimizde uhdedir, ileride bir gün temizinden toparlamak. Şimdi böyle anlatınca, altı üstü Lada diyebilirsiniz ama kullanmış olanlar neyden bahsettiğimi anlayacaklar. 2004'te satmıştık tayin dolayısıyla. Belkide bu yüzden unutamadım o aracı. Bana memleketimi, arkadaşlarımı, deli çağlarımı hatırlatıyor. Lada Samara history
1991 Model Renault Broadway Yere 0.. 195 - 15 (65 yada 70 ) lastikler.. 1 Saat tam gaz ayağı çekmeden yol almalar filanda falanda )) Sahibini arada bir görüyorum ama yetişemiyorum çok tehlikeli kullaniyor ) Yoksa bir tur isticem eski arabamla )
95 model Lada Samara HB. Peder Bey'in ilk arabasıydı. 2002 yılında almıştık. Babam ve ben bu arabada öğrendik şoförlüğü. Yaşına ve markasına göre çok temiz bir arabaydı. Alev kırmızısı rengi, ofset jantları, fena sayılmayacak bir ses sistemi,... Bu liste uzar gider, güzel arabaydı vesselam. Çok enteresan bir çekişi vardır bu arabanın. Kalkışlarda çoğu arabayı geçer, en kötü zorlarsınız. Tabi o arabada esp, trc filan hak getire. Sürekli patiye düşerdi. Sürüş zevki olarak da çok eğlenceliydi. Ortaokulda arkadaşlarla kaçırıp tarlalarda filan sürmeyi öğrenmeye çalışırdık, Allahım, o ne heyecan öyle! Halen benimde, babamında içimizde uhdedir, ileride bir gün temizinden toparlamak. Şimdi böyle anlatınca, altı üstü Lada diyebilirsiniz ama kullanmış olanlar neyden bahsettiğimi anlayacaklar. 2004'te satmıştık tayin dolayısıyla. Belkide bu yüzden unutamadım o aracı. Bana memleketimi, arkadaşlarımı, deli çağlarımı hatırlatıyor. sizi çok çok iyi anlıyorum. dediğiniz arabaya 8 sene bindim çünkü
2008 de aldığım 2005 model clio 1.2 arabamı hiç unutmuyorum. maddi durumumuz hep kötüydü. üniversiteyi bitirip meslek sahibi olup bir arabam olacağı hiç aklıma gelmezdi. çok şükür şimdi sıkıntım yok. her hafta yıkar temizlerdim. benim arabamdı. şimdi corollamdan cok memnunum ama clio mu satarken içim titredi neredeyse ağlayacaktım. ilerde niyetim tekrar bir tane almak. yıkamak