Gönderen Konu: Sizin Direksiyon Kutusudamı Bu Kadar Şiddetli Takırdıyor ? ( Videolu )  (Okunma sayısı 3882 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Adana'damı yaptırdınız, bende adanalıyım, Bi tarif etseniz yolum düşerse ugrasam  8-)

Geçmiş zaman Adana'yı çok iyi bilmem ama hatırladığım kadarıyla ,merkezden Mersin istikametine doğruydu, otogarı geçtik, havaalanını da geçtik, hasarlı araç satan galeriler falan vardı ordan bi yerden sola döndük baya bi gittikten sonra sağdan kanal boyundan devam ettik... Toyota ile alakalı bir tabelası vardı...Adana 'da olsam aslında elimle koymuş gibi bulurum belki ama böyle zor.....Yardımcı olamadım kusura bakmayın.... :(

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Kötü oldu şimdi, bende bugün izine geldim Adana'ya hallederdim gelmişken sağlık olsun artık, teşekkür ederim yine yardımcı olmaya çalıştığınız için 
1996 Corolla gli-2001 Peugeot 206-2005 Corolla terra- 2004  Chevrolet Lacetti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
normal değil bence bozuk yolda yapıyor gördüğüm kadarı ile direksiyon kutusunu sökmeden alttan bir somun var onu sik bakalım düzelecekmi (kafanı eğip yukarı bakarsan görmen lazım)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhaba
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '18
  • 6 kere teşekkür edildi
bende de 2005 Corolla var.bozuk yolda tıkırtı yapıyor direksiyon .120-130 arasası direksiyonu sallıyor ve ses yapıyor 130 dan sonra düzeliyor.süratli iken frene basınca direksiyonu titretiyor ve tıkırtı yapıyor.adapazarında itimat oto diye bir yer varmış burdan öğrendim bende internetten baktım telefon ettim elektrikli direksiyonlarda %90 kronik sorun dedi usta.350 tl ye halledilir 2 saatlik işi var dedi.ama 2 sene sonra tekrarlayabilir kesin çözüm değil dedi.birde aracı kullandığın yollarda önemli dedi.fakat şimdiye kadar tamir sonuçlarından şikayet gelmedi hiç dedi. uygun bir zamanda yaptırmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • eskisehir
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 145000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
sürekli gittiği bi usta yoksa sanayide kendi ustamın numarasını vereyim toyatanın kendi servisinden ayrılma bi usta.
.. kim bilir belki büyüğünce supra olur ! ;)

@binostaljikadam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
2 sene gayet yeterli bence de ustayı bulmakta sıkıntı çekiyoruz, siirtte sordum adam kutuyu söküp istanbula yolluyoruz yapılıp geliyor diyor, tabi bu süre ortalama 15 günü bulur, bir yerde denk gelirse öyle yaptırabilirim ben anca, elinizin altında hazır usta varken yaptıracak olan yaptırsın bence.
1996 Corolla gli-2001 Peugeot 206-2005 Corolla terra- 2004  Chevrolet Lacetti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
çoğu kişinin bu şikayeti olduğunu duymuştum . 300 tl gibi bir fiyata yapıyorlar galiba
-===2004 corolla terra sd makyajlı kasa)))):

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
Toyotalarda bunun kronik olduğunu söylemek çok yanlış olmaz mı?

Kronik olan, ülkemiz yollarının genelde çok iyi olmadığı ve diğer taraftan videodaki yol şartlarında araç sürekli kullanılıyorsa bu tip yollarda binek araç tercih edilmemelidir diye düşünüyorum.

Tanıdığım bir ingiliz, ülkesindeki HB 2004 E12 ile 300.000km'yi aynı amortisör, fren kaliper pimi ve direksiyon ile yaptığı halde, sorunsuz diye ülkemizden aldığı 2. el aynı araçta (ki bunlar zaten ingiliz yapımı) bu tip sorunlar yaşayınca şaşırmıştı.

O nedenle Japonyada, Avrupada ve Amerikada rahatlıkla Bridgestone tarzı yüksek performans lastikleri sorunsuzca kullanılabilmektedir.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Kronik kelimesini çok kolay kullanıyoruz. Satılan binlerce araç içerisinde aynı sorunla karşılaşılan bir kaç olayı kroniğe bağlamak doğru değil. Adet olarak fazla satılan araçlarda arıza ile karşılaşma ihtimali kişi bazında zaten fazlalaşır.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Kronik demek hata olabilir ama açıkçası ben diğer aracımı götürdüğüm yerlerde söyledikleri bunların hepsinde var abi zamanla yapıyor dediler .Birde şu var tabi yol şartları farklı etken aracın kullanıldığı yer ve şartlar çok büyük etken
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Kronik demek hata olabilir ama açıkçası ben diğer aracımı götürdüğüm yerlerde söyledikleri bunların hepsinde var abi zamanla yapıyor dediler .Birde şu var tabi yol şartları farklı etken aracın kullanıldığı yer ve şartlar çok büyük etken

Aynen öyle. Yol ve kullanım şartları en etken unsur. Hele Türkiye'deki yollarda. Son zamanlarda yollarımız düzelse de özellikle şehir içerisinde sürprizlerle karşılaşabiliyoruz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
Aynen öyle. Yol ve kullanım şartları en etken unsur. Hele Türkiye'deki yollarda. Son zamanlarda yollarımız düzelse de özellikle şehir içerisinde sürprizlerle karşılaşabiliyoruz.

Büyük şehirlerde sürprizlerle karşılaşılıyor..
Ülkenin geri kalanında düzgün satıhlar görmek sürpriz oluyor.. :)

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)