Gönderen Konu: Ziraat mühendisliği zorunlu staj için yardım  (Okunma sayısı 5358 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Ziraat mühendisliği zorunlu staj için yardım
« Yanıtla #20 : Aralık 15, 2013, 22:22:31 »
Karşiiim bi kaç arkadaşım var detayları konuşalım ama burdan değil ;)
Hiç olmadı bizim bahçeyi düzenlersin ben sana staj kağıdı vs. işlemleri hallederim :D Duvar var yıkılacak hiç olmadı onu yaparsın.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 15, 2013, 22:22:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 15, 2013, 23:04:51 »
Karşiiim bi kaç arkadaşım var detayları konuşalım ama burdan değil ;)
Hiç olmadı bizim bahçeyi düzenlersin ben sana staj kağıdı vs. işlemleri hallederim :D Duvar var yıkılacak hiç olmadı onu yaparsın.

Yiktigimi mutlaka yenisini yaparim kolonu buldum bile :P :islik: ozle gecelim abi ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 15, 2013, 23:32:49 »
huop len bahce işi vardıda bi senedir beni ne ugrastırıyonuz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Aralık 16, 2013, 00:05:15 »
huop len bahce işi vardıda bi senedir beni ne ugrastırıyonuz :D

Surda bi anlasalim artik ben bahce ve tarla bitkileri okumuyorum bildiginiz zootekni okuyorum bahceyle isim yok buyuk bas kucuk bas tavuk ari vb gibi seylerle ilgileniyorum abilerim :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 16, 2013, 00:15:17 »
Surda bi anlasalim artik ben bahce ve tarla bitkileri okumuyorum bildiginiz zootekni okuyorum bahceyle isim yok buyuk bas kucuk bas tavuk ari vb gibi seylerle ilgileniyorum abilerim :)
Büyük başsa bana küçük başsa Amete gidicen kardesim. :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 16, 2013, 00:21:55 »
Gel bizim çiftliğe kalcak yer var eker biçersin hayvanlar da var napmak istersen yap ama aşırıya gitmeden :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 16, 2013, 09:55:47 »
Onca hayvanı evde bakcak değiliz heralde Ercüou :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 16, 2013, 23:04:17 »

Hiç şaşırmadım :D

Ercü Tarım İl Müdürlüğüne gidip oradan kendi ilinde çalışabileceğin yerler hakkında bilgi almayı dene bence ;)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 16, 2013, 23:06:58 »
Ercü Tarım İl Müdürlüğüne gidip oradan kendi ilinde çalışabileceğin yerler hakkında bilgi almayı dene bence ;)
+ olarak bölümünün önerdiği kurumların listesi falan vardır mutlaka. Millet uyanmadan sen bir danış staj koordinatörüne.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Aralık 16, 2013, 23:13:34 »
Hiç şaşırmadım :D

Bugün ziraat odasına gittim konuştum hallettik gibi birşey şimdilik ama yer kesin değil orası yetmedi ziraat mühendisleri odasına gittim orasıda oldu gibi bakalım bir kaç tanede ben kendi kafamdan bulabilirsem iş tercih etmeye kalır. Ama dediğin gibi Tarım İl Müdürlüğüne uğramak lazım Ali abi çok teşekkür ederim.

+ olarak bölümünün önerdiği kurumların listesi falan vardır mutlaka. Millet uyanmadan sen bir danış staj koordinatörüne.

Bizim okul (!) biraz değişik abi staj koordinatörü diye birşey görmedim kağıtları verdiler oldu bittiye geldi gibi birşey şubata kadar getirin vırt zırt dediler sonra olay kapandı işte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Aralık 16, 2013, 23:15:44 »
Bizim okul (!) biraz değişik abi staj koordinatörü diye birşey görmedim kağıtları verdiler oldu bittiye geldi gibi birşey şubata kadar getirin vırt zırt dediler sonra olay kapandı işte.
İlgilenmemiş olsada mutlaka bu işler için bir sorumlu atamaları gerekiyor. Hiç olmazsa danışmanına sorup onun seni yönlendirmesini sağlayabilirsin. Hatta üst sınıfta olanlardanda yardım almak etkili olabilir. Mesela staj yeri olarak uygun gibi görünüp ciddi anlamda boş bir staj yapmana neden olabilecek yerleri öğrenmiş olursun.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Aralık 16, 2013, 23:21:37 »
İlgilenmemiş olsada mutlaka bu işler için bir sorumlu atamaları gerekiyor. Hiç olmazsa danışmanına sorup onun seni yönlendirmesini sağlayabilirsin. Hatta üst sınıfta olanlardanda yardım almak etkili olabilir. Mesela staj yeri olarak uygun gibi görünüp ciddi anlamda boş bir staj yapmana neden olabilecek yerleri öğrenmiş olursun.

Ya dağıtan kişi demişti. Yem fabrikaları, traktörler, çiftlikler falan diye ama net birşey demedi en büyük problem bu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Aralık 16, 2013, 23:35:03 »
Ya dağıtan kişi demişti. Yem fabrikaları, traktörler, çiftlikler falan diye ama net birşey demedi en büyük problem bu.
Bombayı patlatayım o zaman, daha fazlasını yapmak isterim ancak şuan için zor görünüyor. eklediğim facebook sayfasında eleman arayan firmaları göreceksin, o firmalar mutlaka stajyerde alıyordur. Onlarla iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Diğer iki linktede staj koordinatörleri var onlardan birkaçına mail atıp bilgi almak istediğini söylersen geri çevirmezler sanırım.

https://tr-tr.facebook.com/KsuZootekniBolumu

http://ziraat.nku.edu.tr/%C3%96%C4%9FrenciStajKomisyonu/0/s/6082/7152           komisyonda olanlar

http://ziraat.nku.edu.tr/PersonelListesi/0/s/366/684         buradanda maillerine bakarsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Aralık 17, 2013, 00:23:43 »
Bombayı patlatayım o zaman, daha fazlasını yapmak isterim ancak şuan için zor görünüyor. eklediğim facebook sayfasında eleman arayan firmaları göreceksin, o firmalar mutlaka stajyerde alıyordur. Onlarla iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Diğer iki linktede staj koordinatörleri var onlardan birkaçına mail atıp bilgi almak istediğini söylersen geri çevirmezler sanırım.

https://tr-tr.facebook.com/KsuZootekniBolumu

http://ziraat.nku.edu.tr/%C3%96%C4%9FrenciStajKomisyonu/0/s/6082/7152           komisyonda olanlar

http://ziraat.nku.edu.tr/PersonelListesi/0/s/366/684         buradanda maillerine bakarsın

Çok teşekkür ederim Ertan abi hemen inceliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Aralık 17, 2013, 02:04:59 »
Gel bizim çiftliğe kalcak yer var eker biçersin hayvanlar da var napmak istersen yap ama aşırıya gitmeden :D

bu arkadaşlar yokken buralar hep dutluktu......
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 26, 2013, 15:25:55 »
Ercüüüüüüüüüüüüü...

Bu konuyu hallettin mi? eğer istersen boluyla görüştüreceğim seni....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 26, 2013, 19:17:18 »
Ercü bana keskinoğlunun 2-3 çiftliği yakın birde migrosun büyükbaş çiftliği var İzmir içinde ... haberleşiriz
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Aralık 26, 2013, 20:02:21 »
Ercüüüüüüüüüüüüü...

Bu konuyu hallettin mi? eğer istersen boluyla görüştüreceğim seni....

Henüz bir ses çıkmadı fakat ziraat mühendisleri odası ve ziraat odasıyla görüştüm ablacım. Ziraat odasındaki herif resmen staj olsun diye öylesine biryer ayarlarız sıkıntı yapma dedi ziraat mühendisleri odasındaki bayanda 1 kaç haftaya kadar seçim olacak burda onları halledelim çok sayıda zooteknist abiniz ablanız gelecek onlarla konuşup bilgi alırsınız dedi. Burdan tek anladığım ben uğraşamam onlara sor ona göre yolunu çizersin tarzındaydı.

Harika olabilir Hande abla çiftlik mi ? Çiftlikse büyükbaş küçükbaş tavuk  hangisi acabaa ?  :-[ :tamam:

Ercü bana keskinoğlunun 2-3 çiftliği yakın birde migrosun büyükbaş çiftliği var İzmir içinde ... haberleşiriz

Ouuv keskinoğlu ve migros hiç fena değil mutlaka haberleşelim abicim ayarlasam iyi olacak. Finaller geldi satj mauhabberi hepten aklımdan çıkmıştı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Aralık 26, 2013, 21:20:03 »

Ouuv keskinoğlu ve migros hiç fena değil mutlaka haberleşelim abicim ayarlasam iyi olacak. Finaller geldi satj mauhabberi hepten aklımdan çıkmıştı...

Hande abla hortlatmasa unutmuşum bende...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Aralık 27, 2013, 07:59:20 »
staj işi zordur...
firma bulamazsın, bulsan torpilsiz almazlar falan filan...
Allah yardımcın olsun ercü...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...