0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki nerden alabilirim sizin aldıklarınızı link verebilirmisiniz ?
Cantekin;Zeki abinin anlatmak istedigini teknik olarak açıklamaya çalışayım.Çünkü bende gördügüm tüm polislere sonradan Xenon takılan araçlara niçin ceza kesmiyorsunuz diye kızıyorum.Orjinal Xenonlarda merceksiz bile olsa ampülün odak noktası farklıdır. Ampül daha derindedir ve çanagı dar açılıdır.Makyajsız kasa Versoda bu durum vardı gözle bu fark görülüyordu.Siz halojen far'a Xenon taktıgınız anda odak noktası çok geniş oldugundan ışık demeti çok geçiş açıda oluyor ve araçların omuz çizgisinden çok daha yukarıları aydınlanıyor.Bu nedenle diğer araçların sürüş güvenliği tehlikeye atılıyor.Orj. Xenonlarda bu üst aydınlatma çizgisi net bir şekilde bellidir.Birde Orj. Xenonlarda far yükseklik ayarıda zorunludur. Bu sadece bilgilendirme amaçlıdır sakın yanlış anlama yine sen istedigini takabilirsin aracına.Unutmamak gereken trafik güvenliği karşılıklıdır.Sadece sizin yolu net görmeniz yetmez.Bu gibi araçlar ile karşılaştıgımda yol orta çizgisini kaybetip karşıdan gelen aracın önünde kendimi, kaza tehlikesi atlatmış olarak yolun ortasında buldugum oluyor.
merhaba Arkadaşlar bende 2009 Corolla'm için taktırmayı düşünüyorum farlar h kaç sisler h kaç yardımcı olabilirmisiniz.
Mehmet kısalar 9006 . Sisler hakkında bir fikrim yok .
teşekkür ederim.. sisler h11 öğrendim
Peki nerden alabilirim sizin aldıklarınızı link verebilirmisiniz ? Mahmut abi kafaya koydum Xenon alcam ama 67 tl ye sis kapaklarını sipariş ettim kromlar iz bırakıyormuş değişmesi gerekti. şimdi 150 tl civarı bulrsam eğer alacağım olmazsa öbür ayı bekleyip daha iyi bi marka alırım . İlke boyamayı düşünmemiştim ama kaba duruyr krom kapak ya değişmesi daha sağlıklı olacak gibi.http://www.sanalpazar.com/2007-2009-Toyota-Corolla-E150-Sis-Lamba-Kapagi-Sag-Delikli__isp11194205bunu sipariş ettim sağ ve sol 67 tl tuttu. 150 civarıda Xenon'a ayırdım şimdilik
ben geçen hafta taktırdım 80 tl ye 8000k 2 yıl garantili hid marka
benimkiler bunlar hiç bi sıkıntı olmadı
Hayirlisi olsun. Madem sis kapagi almaya karar verdin once bi soksene kromlari belki iz kalmaz. Nasilsa her turlu alacaksin. İz kalmazsa para cepte kalir
Hangi ürün seçkin ? İnternette var mı ?
Hb3ler 9005 hb4ler 9006. Benimde son donemde aklima girdi hatta Seckin ve Ramoyla ozelden yaptigimiz gorusmelerde muhtemelen bu ayin sonuna dogru 8000k bende aliyorum. Oyle takip gecmem muhtemelen mutlaka ayar yaptiririm far ayarinida adagida tutarim. Normalde osram nightbreaker halogen alacaktialacaktım gecen sene fakat türkiyede malesef hb4 nightbreaker satilmiyor yurtdisinda mevcut o kadar ugrasamam.
dediğime geldi demi lan 8000 k candır
ben xenonları internetten almadım gittim sanayıde bi aksesuarcıya taktırdım 10 dk da internetten almana gerek yok kendin görerek al bence
Merhaba arkadaşlar bu ggün xenon aldim far sis montaji hhakkında bilgi verirmisiniz kablolar vs nasil oluyor basit diyen arkadaslarim var resim vs yardimci olursaniz sevinirim