Gönderen Konu: 95 model corolla hoparlör ölçüleri  (Okunma sayısı 26351 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: 95 model corolla hoparlör ölçüleri
« Yanıtla #20 : Kasım 20, 2008, 15:34:59 »
bir de bana yardımcı olsanız??
2002 model runX in çapları çok çok acil lazım

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 20, 2008, 15:34:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 20, 2008, 16:36:52 »
bir de bana yardımcı olsanız??
2002 model runX in çapları çok çok acil lazım
runx neki?  :blink:
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #22 : Mayıs 26, 2009, 23:49:36 »
gökhan bey ön kapılar olmadıysa camar tam inmiyorsa vidaların içine pul yerine 10-veya 11 somun atın öle sıkın benimde öyle olmuştu ama hoparlörü taktıdığım usta vida ile hoparlörün arasına somun koydu hepsine tabi camın tam açılmmama gibi bi sorunu kalmadı
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 26, 2009, 23:53:08 »
hocam 96 xei önler 10 arkalar 16 cm midir? yakın zamanda netten sipariş edeceğim acil bilgilendirirseniz sevinirim.
Selam ve dua ile...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Mayıs 27, 2009, 00:18:25 »
ben 98 gli nin değiştirdim önler 10 cm  arkalarda 16 cm di xei lerde değişmez diye biliyom
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 27, 2009, 00:44:45 »
nasıl değişmez cihangir ne yaptın sen :) bende xli var önlere 16 taktım..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Mayıs 27, 2009, 01:06:15 »
niye türkay abi bi 1.3 lerde değişmiyormu
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Mayıs 27, 2009, 01:08:55 »
şimdi bende haftaya arkaya orjinalerin yerine mid bass alacam benim glinin arkalar kaç cm dir ki bide mid bass olrmu orjnal yerlerine oto müzikci olur dedi ama bide sana soruyum olmaz diyosan bosch marko orjinal hparlör var  dedi onları alırım
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Altı Yere Yakın Olandan Korkacaksın
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 27, 2009, 07:32:18 »
Bende 98 XL var önler 10 cm
1998 Toyota Corolla 1.3 XL Zeytin Gri
GaLaTaSaRaY
Nokia E71

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Mayıs 27, 2009, 11:11:59 »
cihangir herşey mümkün ses sisteminde, fiber yapılır, mdf adaptör yapılır, yapılır her türlü ;) bak mesela ben ön kapılara 19mm mdfden 16cmlik mid-tiz taktım, bak ses sistemi yapan adama götür bu resmi göster hatta gerekirse tiz oraya sığar diye kavga et ( ben öyle yaptım adam sığmaz diyordu) mid takımlarını arkaya taktırma, sesi mümkün olduğu kadar öne toplamaya çalış, mid takımını benim yaptığım gibi öne taktır, arkaya da 16cm coax deniken hoparlörlerden taktır, ortaya da 6x9 denilen ovallerden taktır bagaja sub koymana bile gerek kalmaz titreşim istemiyorsan ;)

bu resmi demişim resim koymamışım :) ;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Mayıs 27, 2009, 13:52:34 »
senin arabaya önlere güzel olmuşda bizim gli lerin ön kapıları hoparlörle çeplik birleşik senin araba gibi olmaz
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Mayıs 27, 2009, 14:14:12 »
ah cihangir ah, niye olmasın oğlum :) komple fiber ceplik yaparsın, arkadaşın glisine yaptırmıştık 3 sene önce :) tiz yine benim koyduğum yere koycaksın, baslara da fiberden kasa yapılcak, ceplik dahil olcak o kasaya, komple fiber yapılcak yani, hayal gücünü kullan yaa :) mevcut cepliğin sökülcek oraya uygun fiber yapılcak yani, mesela xei ye yapılmış bir fiber örneği var elimde onu göstereyim;

bu fotoğraf sitemize üye ferhat öztürkün aracının fotoğrafı, sen şimdi hayal gücünü kullan fiberin bittiği yere bak orda bitirme fiberi ordan ceplik olarak devam et ;) oldu demi böyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Mayıs 27, 2009, 14:28:29 »
oldu ben ön kapıları değiştim demiştim sadece arka orj. yerlerine mid bass takımı almayı düşünüyom
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mayıs 27, 2009, 15:37:07 »
arkadaşlar emin olamadım şimdi önler 10 arkalar 16 cm mi? Türkayım özellikle senden rica ediyorum bana Kesin cevap verin abi hoparlör alacağım. Belkide bu akşam bile alabilirim. Help me plase !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Mayıs 27, 2009, 16:33:22 »
oldu ben ön kapıları değiştim demiştim sadece arka orj. yerlerine mid bass takımı almayı düşünüyom
tüh, keşke değiştirmeseydin, 10cm ile güzel bir sistem olmaz çünkü, verim alamazsın çok :( arkalar yerine olur mid takımı ama arkadakiler için iyi olur sana güzel ses gelmez :(
arkadaşlar emin olamadım şimdi önler 10 arkalar 16 cm mi? Türkayım özellikle senden rica ediyorum bana Kesin cevap verin abi hoparlör alacağım. Belkide bu akşam bile alabilirim. Help me plase !!!
ümit önler 10 cm arkalar 16 cm, arkadan emin değilim ama önler kesin 10 cm, bana kalırsa 10cm alma, 16 cm al, bir otoelektronikçisine git böyle ses sistemi ile ilgilenen biryere, 50 lira verirsin o mdf adaptörden yapar, kapıyı söküp içerden çıkarırsınız o plastik kapağı onun yerine bu yeni şekilde yaparsınız, işçilik de 20den fazla almaz mdfye 50 verince, hoparlör fiyatı bir de 70 verinceön kapılarında 16cm mid-tiz takımı olur, hatta biraz daha bütçe yap ufak bir amfi al, en kötü amfi bile amfisiz alcağın sesten daha iyi ses veriyor, ben önce amfisiz bağladım hiç beğenmedim amfiyi takında kendimden geçtim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mayıs 27, 2009, 23:03:29 »
Türkayım sağol bilgilendirdiğin için ALLAH raz olsun ama şuan arabaya kuruş para harcayacak kadar bütçem yok kolonlarım çürümüş iyice bi değiştirecek kadar bütçem var işçilik bile veremeyeceğim kendim yapmaya çalışacağım. Sağolun iyigeceler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 03, 2009, 16:32:37 »
2005corolla sd sol ların kaç acaba ön arka?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 28, 2009, 11:11:57 »
orjinal hoparlörlerindeki derinlik  kaç cm, kaç mm peki ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #38 : Şubat 11, 2010, 18:07:00 »
iyi günler.. bendede 2001 model corolla terra 1.4 var ön kapıdaki hoparlörler büyük olasılıkla patladı. daha önce hiç değişmedim. ölçüler hakkında bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler..
Live For Love Die For Freedom..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #39 : Şubat 12, 2010, 17:53:57 »
97 gli var. 1 hafta önce değiştirdim önler 10cm arkalar 16 cm. sorunsuz