0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lexus bizim CEO nun aracı.Sadece emanet resimlerde buluşabiliyoruz.
7-8 Aralık nasıl listeye eklemek için.
Ehliyeti alabilirmiyim aceb o zamana kadar?
Alirsan ben senle, alamazsan sen benle geliyorsun
Zaman kısalıyor.Bu nedenle bende mevcut çogunluk'a uyarak 08.12.13 dedim.
Yav abi illaki 08 mi yavvvv
İlke bu seferde okuldan arkadaşlar ile buluşursan bizim mekanda buluşursun artık. Bu ara TOYOYACLUBTÜRKİYE pankartı kimde idi?
Bu ara TOYOYACLUBTÜRKİYE pankartı kimde idi?
14 15 Aralık Aöf sınavları var bunları dikkate alin bence.Ayrıca 21 22 sinde Düzcede offroad var forumdan gelecekler var
la bi saniye, arkada bi Opel var sanki bu arada "iplememiz" için bize doğrudan söyle ACD, dolaylı değil. Anket açılmış işte ne güzel, ne yapalım? o tarihleri silelim mi anketten? o tarihleri tek seçenek mi yapalım? tek hedefimiz akdeniz mi olsun?
O pankarti 10 kere istedim her seferinde kaybettim dedi Ama bagajda duruyo biliyorum.
AÖF ne demek bilmiyorum.Offroadta pek hoşuma gitmiyor.Bu gibi sebeplerle benim durumumdaki insanları baglayıcı olmamış oluyor.Anket var herkez istedigi tarihi yazar bir kişi bile gelse kardeş kardeş muhabbet etmek için ben yine gelmeye çalışırım.5 Ekim buluşmasıda yine anket sonucu idi. Herkezin İzmire gelmesini beklemek ne kadar dogru?
Adı geçen tarihlere oy veriliyorsa pek araştırmaya gere görmüyorum.
ACD olm biraz alıştıra alıştıra gel, bizi iki arada bir derede bırakma
Özellikle opelin önünde çekildik başkanım İşin espriis ben mali ve ahmet abiye takıldım Ama AÖF tarihleri oldukça önemli kendi girmiyorsa birçok kişinin eşi çocugu vs giriyor Foto eski yahu teee 10 senelik pankart