0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendi açtığım konuyu hortlatayım Arabayı eleştirdiğim kadar övmesini de bilirim, bu gördüğünüz parketmeyi IPA hazretleri yaptı.Ön ve arkadaki mesafe çok değil ve böyle bir aralığa bu aracı çok başarılı bir şekilde yerleştirdi. Sağ tarafta alçak kaldırım var ve tekeri oraya hiç yaslamadı.Bu sitemi yapanlara duyduğum saygıdan dolayı hava yağmurlu olmasına rağmen inip çekmiştim fotoğrafı.
IPA düğmesine bastığınız anda yandaki araçlarla aranızdaki mesafe ne kadardı? çok temiz park etmiş ben böyle duramıyorum
Oldukça güzel olmuş gibi duruyor. Yaklaşık ne kadar sürede bu park işlemini gerçekleştirdi sizin sistemi devreye sokmanız dan, tam park durumuna kadar olan süre olarak?
AURİS IPA da bende sorun yaşıyorum aracı aldık 4 5 ay önce ama kullanamadım bir türlü,tm sola sağa çevirin dese de olmadı
Konuyu hortlatmak istiyorum, 2013 auris aracımda ipa sağ tarafa park etmekte hiç sorun yaşamıyorum lakin sol tarafta park olan yere ipa aktif olmuyor yapmıyor hiç bir şekilde sebenini bilen varmı acabasaygılar