0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adnan bey umarım aynanızı yaptırmış ve rahat etmişsinizdir. Bugün bir olay yaşadım aklıma geldiniz; Yıkama için sıra bekliyordum park halindeydim motosikletli biri geldi motorunu benim arabaya silme yanaştırdı inip gidiyor rüzgarın etkisiyle motor sallandı bir sağa bir sola aklıma camı açıp destek vermek geldi o aradada adama seslendim adam geri geldi ne oldu diyor pişkin pişkin,çek şu motoru düşecek dedim adam demez mi ne olacak ya bir şey olursa parasını veririm. O laftan sonrası koptum tabi kısa süreli bir arbede oldu aramızda, araya girdiler adam çekip gitti. Sonra düşündüm nereye gidiyor bu insanlığın hali diye sen üzülmüşsün,üzülmemişsin mağdur olmuşsun hiç önemi yok bu zavallılar için.
çok geçmiş olsun.en büyük teselliniz kaportada bir şey olmaması.ayna bir şekilde halledilir.Bu şunu gösteriyor ki arabanızı daha güvenli bir yere park etmeniz gerekiyor.
Gecmis olsunKeske aynayi katlasaydiniz.
geçmiş olsun. bana sanki bi şey çarpmış gibi geldi. kamyon-kamyonet-araba vs.şahısta yapmış olsa araçta çarpmış olsa. İNSAN olan sahibine ulaşmaya çalışır bi şekilde.
Ne yazıkki bu tür şeyler, son zamanlarda oldukça artmaya başladı.