Anket

C Segmenti Sedan Karşılaştırması

Corolla
222 (32.9%)
Civic Sedan
150 (22.3%)
Octavia
27 (4%)
Jetta
90 (13.4%)
Linea
2 (0.3%)
Lancer
22 (3.3%)
Mazda 3 Sedan
42 (6.2%)
Cerato
5 (0.7%)
Astra Sedan
35 (5.2%)
Focus Sedan
67 (9.9%)
Megane
12 (1.8%)

Toplam Oy Verenler: 244

Gönderen Konu: Sedan Karşılaştırma  (Okunma sayısı 23736 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Sedan Karşılaştırma
« Yanıtla #80 : Şubat 15, 2010, 21:52:26 »
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Şubat 15, 2010, 21:52:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Şubat 15, 2010, 22:04:20 »
s40 C segmenti sayılmıyor mu :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Şubat 16, 2010, 12:58:05 »
   S40 C üst segment oluyor Oğuzhan...Esas siz yeni Jetta'yı görün.Süper bir makina olmuş.... :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Şubat 16, 2010, 14:46:35 »
1 corolla
2 civic
3 astra
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Nisan 14, 2010, 11:43:54 »
Corolla ve Civic yanında başka araçtan söz etmek ayıp olmaz mı??

bence değerlendirme yaparken kendi aracımızın duygusallığıyla değil objektif düşünreek değerlendirme yapmalı. ben 2007 jetta  comfortline sahibiyim ama burda açıkçası aracıma oy vermedim. çünkü aracımın fiyatından çok daha uygun olana ve aynı donanmı hatta fazlasını sunan araçlar mevcut burada. özellikle octavia bunlardan birisi. bir kaç kez şehir içi ve uzun yolda 2.0 elagance octi test etmiş biri olarak fiyatı ve sundukları ile hem jettadan hem de en donanımlı corolladan daha ii bir araç. özellikle alman wv teknolojisini yansıtan, sağlamlık, ekonomiklik dizayn ve donanım kriterlerini tam olarak sağlayan bir araç.. inşallah bu yaz jetta mı satıp 2.0 octi elagans sınıfına terfi edicem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • terra sedan 1.4 d4d
« Yanıtla #85 : Aralık 09, 2010, 21:39:02 »
corolla:::motoru biraz daha seri güçlü ve az yakıtlı,,,birazdaha konforlu üretsin tercihim
1:COROLLA
2:COROLLA
3:COROLLA

KESİNLİKLE CO RO LL A OLURDU DOSTLAR
dizel eşekçi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Aralık 11, 2010, 17:14:12 »
Dün bir arkadaşıma araba alması konusunda yardımcı oldum, önce toyotaya gittik, valla beni etkilermedi, alışkanlıkmı yarattı nedir beilemem ama sonunda civic aldık adama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Aralık 20, 2010, 14:56:59 »
Jetta
Focus
Oktavia
mazda 3sedan
astra
megan
corolla
civic
Benim sıralamam bu hepsine bakma fırsatımı tamamlamış oldum para hış olsaydı böle bir tercih yapardım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Aralık 20, 2010, 15:06:10 »
garip bi zevkin var Arda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Aralık 20, 2010, 15:19:35 »
garip bi zevkin var Arda

:D bazen bende kendime şaşıyorum :D
Bu tercihleri para hış olsa yapardım ama para söz konusu olunca corolla başa geçer :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla D-4D (comfort extra)
« Yanıtla #90 : Aralık 21, 2010, 11:12:19 »
yeni jetta
corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Aralık 22, 2010, 10:37:39 »
kESİNLİKLE 
1. Yeni jetta
2. octavıa A5
3. corolla
olurdu
forumun başka sayfasında da yazmıştım corolla artık sağlamlık konusunun dışında gram çekici gelmiyor bana yazdıklarımı buraya da aktarayım sizce doğrumu değilmi kontrol edin

BENDEN ALINTI :)

Arkadaşlar bende bir toyota fanatiği olarak birkaç eleştiride bulunmak istiyorum Tamam  olumlu yönlerine katılıoyrum ama toyotaların çok eksikleri var inanın şu sorunsuzluk olayı olmasa kesinlikle başka markaya özellikle vw ne geçiş yaparım ama memur adamız bize sorun çıkarmıyacak servise sanayiye çok gitmeyecek gidersekte canımızı fazla yakmayacak araç lazım oda toyota malesef
  Malesef diyorum çünkü toyota bu sorunsuzluk olayının yani imajının arkasına çok saklanıyor gibi geliyor mesala ormeklerle anlatayım
1.bagaj kapağı hala klasik kollarla açılıyor benim 99 model borası olan arkadaşımın borasında bile pistonlu
2. bağaj hala anahtar üzerinden açılamıyor
3. ya şu anahtarla camları kapama olayı hala yok şimdi diyeceksinizki bir role ile oluyor tamam oluyorda niye yok Skodanın forumuna giriyorum octavyada bırakın kapamayı kapıları açarken açma tuşuna uzun süre basınca bütün camları açıyormuş ki yaz için süper bir uygulama günüşten pişmiş bir arabanın içine girmemiş oluyorsunuz.
4. skoda dahil birçok vw gurup araçların dijital klimalarında dişarıdaki havayı ölçüp (havanın kalitesini) havalandırmanın dışarıyla irtibatını kesen yani bizim elle yaptığımız işi yapan otomatik sistem var ki bence çok güzel bir sistem
5. Ya arkadaşlar 99 boranın bağajındaki kaplama malzemesinin kalitesi yeni corollalarda bile yo malesef adamlar kalın kaliteli malzeme kullanmışlar corollanın bagajında ise ince oluklu pilastiğin üzerine ince kumaş kaplama al sana bagaj kaplaması olmuş
6. içerideki malzeme kalitesinin bir vw e yetişemediğini anlatmama gerek yok herhalde bizim kasalardaki yolcu hava yastığı çok dandik duruyor bir çok arkadaşımda var 2002-2007 corolla hepsinin cd çalar havalandırma yani plastiği ile torpido arasındaki mesafe farklı sağ tarafı açık olan sol tarafı açık olan vs vs
  Ha birde adamlardaki lcd ekran yani bu klima ekranı ve radio ekranı süper insanın içi akıyor ya kardeşim octavyaya bile dokunmatik ekran koymuşlar görmüşsünüzdür ne kadar güzel görünüyor toyota hala cücük gibi minik ancak iki tane harf sığan ekranları  kullanıyor herhalde 2020 yılında geçer bu ekranlara. onlarda 3 boyultlu ekranlara geçer herhalde. şimdi toyotada var 1000 trl ek verirseniz diyeceksiniz neden vereyim o farki sanki ucuzamı olyorum arabayı
7.kaportanın yani sacın kalınlığı da çok ince inanın biri yaslandıĞInda uyarmak zorunda kalıyorum uyardığım kişi malımı sakındığımı sanıyor ama aslında öğle değil arkadaşlar inanın çok ince kaportası var arkadaşın çamurluğuna bir arkadaşı yaslandı çamurluk çöktü o günden beri gözüm korktu valla. vw nlerin kapartaya bakıyorum taş gibi kahroluyorum
8 . boyasıda yani üzerindeki vernikte yumuşak gurup verniklerinden ( araç detayling forumlarına girerseniz tablosu var) buda verniğin yani boya üst tabakasının çok çabuk çizildiğini gösteriyorki vw  bu konudada en sert vernik grubunda kolay kolay çizilmiyor deforma olmuyor ben kendi arabmı ve bazı sevdiğim arkadaşlarımın arçlarına pasta-cila makinamla parlatıyorum bir nevi hobim inanın 20 arabayı geçmiştir pasta cila yaptığım araç sayısı en kolay yapılan toyota honda hyundaı marka araçlar tofaşı saymıyorum iki numara aşındırıcılığı olan bir pasta rahatlıkla yetiyor çünkü vernik çok yumuşak vw de ise 6-8 numara kullanmak gerekiyor çünkü verniği çok sert zor işliyor melzeme verniğe o yüzden  eski vw ler taş gibi geziyor yollarda
9 DSG şanzıman adamlar aşmış saniyenin 1/8 İNDE VİTES DEĞİŞTİRME 7 İLERİ
   Neyse şimdi içimizdeki bazı arkadaşlar kardeşin git o zaman VW al ne işin var toyota ile ve toyota furumunda dediklerini duyar gibiyim ama dediğim gibi sorunsuzluğu (motor ve yürüyen aksamdaki) beni toytada tutan en önemli ve baş neden Arkadaşlar İster kabul edin ister etmeyin gerisi doğru aslında bu maddeler dahada uzar ama bu kadar yeter

9. maddeye ilave yaparsak toyota şu otomatik şanzıman olayını (tiptironik demek istiyorum) hala çözemedi geçişler sarsıntılı arasırakafayı yiyormuş filan şimdi siz DSg şanzumanında  arza çıkardığında maliyetleri yüksek diyeceksiniz Kardeşim toyotada DSG den daha iyisini yapsın kullanalım utanmadan eski klasik otomatik şanzumanı geri getirdiler birde 4 ileri tam bir fiyasko bakalım belki ileride bu şanzıman işini çözerler ama çok yavaş ilerliyorlar
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))