0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Düşmesin bence, böyle tam kararında olmuş. Birde bir şey dikkatimi çekti sağ önde çamurluk davlumbazı ile tampon köşesinde açıklık var. Kırıldı mı yoksa normali öyle mi? Hiç dikkat etmemiştimde.
Tek fotoyla bizi kandırabileceğini sanmıyorsun değil mi?
vaay güzel olmuş güle güle kullan. yalnız ne arabaymış arkadaş! hondalara 4-5 cm yay taksan yerlerde sürünüyor jip mübarek jip yaylar kendisini asıl yüksek süratlerde belli edecek (gezme sekme vs gibi) olacağını sanmıyorum ayrı mesele. bizde bundan alacaz demek ki.
arkadaşlar bugun itibari ile yaylarımı taktırmış bulunmaktayım 4 cm apexi yay sonrası aracın seviyesi..yayları yaklaşık 15 km test ettikten sonra düşüncelerim gayet olumlu oldukça yumuşak yaylar ve standart tumseklerde en ufak bir sıkıntı yaratmadı fiyatına göre gerçekten çok memnun kalacağınız bir yay şiddetle tavsiye ederim
garaja giriş sorunumu çözeyim hemen alıyorum bende
hiç sorma abi aynısı bizim başımızdada var babam inat yapıyo araba garajda durcak diye dışarda yok kedi çizer yok vururlar .. bakalım neler olacak gerçi 08 corollaya göre yay yok diye biliyorum çıkma alıp kestirsem mi ki
Sakın kesme işlemi yapmayın, allah korusun ölüme gidecek kazalara sebebiyet verebilir, pressleme ve kemse işleminden lütfen kendi sağlığınız için uzak durun.
yok alicim sakın, tabiki bilen abilerim daha ayrıntılı anlatır ama bu iş çok tehlikeli, ortalama bir spor yay alıp onları kullanmak her zaman daha güvenli. Hiçbişey canından daha değerli değil.
Asıl şimdi güzel gözüküyordur o yaylar, 100 km sonra tam esneklik sağlar ve tam oturur. Şimdi foto alabilirsek süper olur, bir de son fikriniz nedir yaylar hakkında?