0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Suanda garajda yatan kuzucuk;[attach=1]
Maşallah yine döktürmüşsünüz.İyi günlerde kullan mehmet ta izmirden gelip yaptırmışsın helal olsun araba sevğisi bu işte benim burnumun dibinde yarım saatlik yol bir ara bende ahmetin yanına uğrayayım.
Abi bu cam sensörü orjinal bir ürün mü yoksa ?
Teşekkür ederim @Cavit YORDAM (26016) abi,keşke gelmişken tanışsaydık.İnşallah müsait ve ortak bir zamanda görüşürüz.
Hayır orjinal değil kardeşim, Çin'den getirtmiştim uzun zaman olmuştu, çalışma prensibi camlara sırayla müdehale etmekti,onu aynı anda müdehaleye getirdi Ahmet abi, teknik detaylar konusunda kendisi yardımcı olacaktır kardeşim.
İnşallah bu taraflara bir daha geldiginde önceden haberimiz olursa küçük bir buluşma yapabiliriz.Modülün linkinide paylaşabilirmisin mehmet.SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Mehmet Günay (27267) sen taa İzmir'den kalkıp sadece bu cam kaldırma modülü içinmi @Ahmet Güve (8047) 'nin yanına gittin?Helal olsun ne diyeyim!Demekki arabasını seven bir tek ben değilmişim
İnşallah abi. Modül linki:http://s.aliexpress.com/aIJvARfMMesaj Birleştirildi: Mayıs 23, 2016, 12:24:22@Bekir Uğur YAVUZCAN (29160) Hocam teşekkür ederim;ben araba sevdasına yıllardır yollardayım
Anladım abi bende forumda raif abi var onun yaptığı bir modül vardı montajını yapacak birini bulamadım açıkçası yapılsa tesisatı yakar demişlerdi ben öyle olduğunu düşünmüyorum ama yapacak birini bulamadım o açıdan sormuştum
Mehmet güle güle kullan abim,https://www.youtube.com/watch?v=yTkYSHOQWO4 bir video da benden gelsin Elinize emeğinize sağlık, peki ön camlar kapalı arka camlar açık iken aracı kilitleyince durum ne?
@ZEKİ KESKİN (22782) o yapabilecek birinin sayfasındasın Mesaj Birleştirildi: Mayıs 23, 2016, 12:35:11@Murat Köse (28015) abi teşekkür ederim, tam videoyu yükleyecektim sen yükledin Hiç fark etmez hangi cam açıksa diğerleri kapalı olsa da açık kalan cam ya da camlar kapanıyor.
Sen yine de Ufak dokunuşlar konuna koy abim, Güzel olmuş maşallah, bağımsız olmasıda güzel olmuş. Peki benim esas merak ettiğim her araç kilitlemede bu camların motorlarını kullanıyor mu? Yada camlardan birisi kalkarken elin sıkıştı ne yapıyor? diğerleri kilitlenmeye devam ediyor mu?