stoplarda şuan kırmızı folyo var ve bu şekilde muayeneden geçti araç. sinyal ve geri lambası kırmızı yanarken.. ki siyah uygulayınca siyah yanacağı anlamına gelmiyor. siyah uygulanırsa aynı renk ve daha tatlı bir görüntü oluşuyor.
Renk tou ile ilgili bir yorum yapmamıştım, sadece trafikte farkedilme yüzdenizi azaltacağından bahsetmiştim. Muayeneden kalan her durum yanlış anlamına gelmediği gibi geçen her durumunda doğru olacağı anlamına gelmez. Örneğin farlarınızda ayar bozukluğu varsa hafif kusur ile geçersiniz, ancak ayarsız bir farla gezmek karşıdan gelen araç sürücüsünün gözünü alacağı için bu durumu kimse istemez.
İster kırmızı, ister pembe isterseniz siyah yapın. Olası bir durumda bu durumdan etkilenecek kişi siz olacaksınız. Yakından baktığınızda görülebilecek ışık, siz 80 km hızla giderken arkanızdan gelen araçlar tarafından hele havada biraz puslu ise görülemeyecek hale gelebilir.