0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
doğrumu samet
Maşallah son fotoyu çok beğendim. Beyaz arkadan bi hayli hoş duruyor.
Hoş geldiniz.Aracınız çok güzel sevdiklerinizle güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin
çok hoş olmuş tadında herşey. ama 5 cm yay ve presle bu kadar mı düşüyor aurisler ayrıca 61 lik boyular alt devirler nasıl oldu?
yahu bu arabanın yüksekliğinden nefret ediyorum! arkadaş arabayı 10-12 cm basmış sanki bi o kadar daha var. görüntü güzel olmuş ama kazasız belasız kullan. şu gun metal iç mekanında resimlerini rica edelim birde farlar kolay açılıyor mu? onu da sorayım
MerhabalarPlaka lambası olarak ne kullandınız? oda farklı bir durum yaratmış bence çok güzel olmuş tebrikler.İyi günlerde kullanın selamlar
maşallah Allah kaza bela vermesiniç mekan fotolarını merak ediyorum gunmetal iç mekan(teyp-klima çevresi)
Maşallah araç çok iyi görünüyor resimler çok başarılı güle güle binmeniz dileğiyle.
Maşallah hemşerim benim aurisim aklıma geldi ona benzemiş
Samet kardeşim iç tarafında fotolarını görmek isterim. Kaplamayı vs.
Kardeşim maşallah tekrardan aracına kazasız belasız kasissiz inşallah bekliyordum burada da bir konusunun olmasını iç mekanı bende merak edenlerdenim
maşallah allah kaza bela vermesin
kardeşim benim cesaret edemediğim uygulamayı yapmışsın farların içini nasıl o hale getirdin masallah çok güzel duruyo
Maşallah kazasız belasız... Plaka lambalarınızı öğrenebilirmiyim aceb
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok tatlı olmuş
maşallah çok güzel olmuş.
Güzel olmuş kazasız belasız yolculuklar.
61mm ara boru mu o.O Ne yaptın ya sen Samet yığmışsın arabayı 51e çevirirsen sen az olsa azalma yapar ama performans alırsın.Maşallah çok hoş olmuş araç kazasız belasız kullanırsın inşallah iç tarafı bende merak ettim açıkçası
samet konuyu açmış uçmuş
Far konusunu bekliyorum sabırsızlıkla
kardeşim aracın gayet başarılı bizzat kendi ellerimle test ettim her yönüyle perfect cuma günü bi toplanalım bi konsey kuralım çaprazda
aracın moturu benzinli 132hp mi? açık hava filtresi kullandınız mı?
bende aracıma açık hava filtresi düşünüyorum valvematic motora uygun hangi marka açık hava filtresi taktırdınız?
simota carbon kullanıyorum, ancak boruyu ya delmeniz yada yeni boru yaptırmanız gerekicek. Akış metre çok saçma bir yerde işi zorlaştırıyor o açıdan
Auriste filtre videosu izlesek nefis olurdu
resim varsa paylaşırmısın?
Güle güle kullanın. Konfor ve yol tutuşa nasıl bir etkisi oldu?