0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aisaisinin bayisinin ilkerler olduğunu okumuştum internette sitesi var.
Konu baskı balatadan açılmışken.Bazıları Valeo baskı baltanın mavi kutuda olanını alma diyor kimiside yeşil kutuda olanı alma diyorlar.Böyle bi ayrım var mıdır acaba? Mavi kutu olan kimisine göre çin malıymış kimilerine göre de yeşil kutu olanlar çin malıymış.
Yeşili bilmiyorum benimkine takılan mavi kutu idi kore malı yazıyordu usta içinde bi şüphe varsa parçaları başka yerden al ben gene takarım mesele değil demişti
baskı balatam biraz daha gider dediler ama fren balatalarını değiştiredim. diskler tornaya gitti, ısrar etmeme rağmen bosch fren balatası olmaz bu modellerde dediler kore malı veka fren balatası taktırdım. bakalım ne kadar sağlıklı görecez.
Bosch nereye olmuyor allah aşkına yaa... Kore malı pek memnun kalacağınızı sanmıyorum. ilk 200-300 km kullanımınızı sakin tutun çünkü eski bitik olan balatalarınız şu anki yenilerden iyi tutuyordu balataların alışması gerekiyor alıştıktan sonra performansını test edebilirsiniz.
Benim aldığımda mavi kutuydu ancak bi kaç yerde okudum kimisi yeşil kutu olanı al demiş kimisi mavi kutu bende kıllandım açıkçası bilgisi olan varsa bi sormak istedim.
Benim de kafam karıştı. Hangisi orjinal valeo. Konunun başındaki arkadaş 130 tl aldığını söylüyor ama ben 160 tl altında bulamadım... Fiyat ve orjinal ürün konusuna hakim olan biri varsa bilgi verirse sevinirim...
Bu konuda Ufuk Sönmez beye danışmanızı öneririm.
Ben forumda yeniyim.... Nasıl olacak...