0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.sony.com.tr/electronics/arac-ici-alicilar-calarlar/dsx-a40-a42ui4x55 watt doğrudan iphone bağlantısı varmış direksiyon bağlantısı varmış. Bi tane iphone alıyım:-)))
on numara iş olmuş . benim arabada amfi kablosunu arabanın altından geçirmişlerdi. sigorta yoktu. Allaha emanet 1 yıl sürmüşüz bir alpine amfi alabilirsem 4 hoparlör takıp bende ufak bir şeyler yapmak istiyorum.
Öztürk kardeşim eline sağlık yapıyorsun bu işleri,Benim arabayı aldığım arkadaş oto elektrikçiydi Öztürk gibi çekmiş amfi kablosunu aküden almış koca bir sigorta takılı kabloda bagaja kadar gidiyo ama amfi takılı değil,arabayı alınca kalite bir teyp takdırdım 6 hoporlör takılı gerek kalmadı amfiye yetiyor sesi
Mehmet eline sağlık güzel çalışma olmuş Benim ses konusunda eski hevesim yok araçta 6 hoparlör var her sefer patlıyor sesi açınca teyp kendini kapatıyordu önlere 10 cm Sony aldım mükemmel oldu. Arkalarıda değiştirecem onlarıda Sony yada Pionner alırım
Yaşar abi , teypte mi sıkıntı var 6 tane hoparlörü kaldıracak çıkış var mı? Benim teyp sony çıkışı çok iyi dediler. 6 tane var toplamda maşallah 3 sene oldu tık yok. Bi teypten başla istersen
Teyp yurtdışından gelme arkadaşa orda ucuz olur deyince getirmişti. Jvc marka gerçek 4 x50 watt mosfet çıkış ( diyot şeklinde çekilen güce göre güç üretiyor sesi açınca bass sesler kaybolmuyor) ses 50'ye kadar açılıyor aracı çalıştırmadan sesi 20'nin üzerine çıkınca teyp kapanıyor. Bass seslerde arabanın iç dikiz aynasını titretiyor teybi taktığımdan beri değişen hoparlör 8 adet oldu teyp bu
Arka hoparlörler Sunny marka Mehmet şu an kenardakiler bağlı değil parazit yapıyordu fişini çıkardım. Ortada oval olanlar çalıyor.Teyp eqoalizer hip hop modunda çalarken bass sesten dolayı kapanıyor classic modda sorun yok.4 adet hoparlör alacam önlerin sesini tok yapmak için bişey yapayım dedim camı indirince takılacaktı vazgeçtim.
Önlere aynı boyutta takarsan cam'a değmez abi. Mıknatısı çok büyük olmadığı sürece.
Teşekkürler. Aracı aldığımda önlerde hoparlör yeri ve anten yerinde sadece orjinal kapak vardı. Araştırdım bişey bulamadım daha sonra foruma yazdım o zamanlar müzik sistemi opsiyonel olduğu için önceki sahibi teypsiz modeli almış. Ben pandizotları kesip önlere hoparlör ve radyo anteni taktım. Orjinalde üzerinde teyp olmayan modellerde teybin takıldığı yer daha dar ve teyp dışarda kalıyor. Ön hoparlörlere subwooer tarzı kapak yapacaktım olmadı. Traktörün teyp bundan daha dolgun ses veriyor.
Ortada 2 tane free air bas 2 de oval var sanırım. Anfiler eski seri ama güzel cihazlar. Arka pandizottakileri de görmek isterim kardeşim
Abi en güzeli arka pandizota 2 adet oval hoparlör koymak . O zaman sesler daha güzel olacaktır. Hoparlörler böyle fakat arkadakiler ömrünü doldurdu.
Bu çok daha iyi olmuş abi:). Birde ufak bir amfi ile bunları beslersen gayet tatmin edici olur. Ön hoparlörün beslemesini teyp yapsın.