Harika olmuş eline sağlık.
süper iş olmuş ellerinize sağlık...
Gayet yakışıklı olmuş kerata
İyi dilekleriniz ve görüşleriniz teşekkür ederim
maşallah aracınıza bu arada sarı kaliper boyama yapabirsiniz güzel duracak emin olun
Aracınız gerçekten çok hoş maşallah kazasız,belasız. Kırmızı trim şerit dediklerinden mi o fosfor ? İnternette nereden bulabilirim bilgilendirmisiniz
Far'a transparan uygulamasını ben de Caner Sarı Arkadaşımızda görerek yaptırmıştım gerçekten hoş duruyor. Sinyallere turuncu tranpasarn yapınca daha hoş duruyor ama

Bknz. Fotolara
Şöyle bi düşündümde fosfora gerek yok abartmayayım. Bi yanı kırmızı , bi yanı sarı, bi yani siyah olmaz en iyisi böyle kalsın
Maşallah güzel olmuş krom egzos ucu ve mugen rüzgarlıkta güzel durabilir
Şöyle bi düşündümde fosfora gerek yok abartmayayım. Bi yanı kırmızı , bi yanı sarı, bi yani siyah olmaz en iyisi böyle kalsın 
Bende katılıyorum , Toyota ağır araba çok renkler tasvip etmiyorum

Maşallah güzel olmuş krom egzos ucu ve mugen rüzgarlıkta güzel durabilir 
Teşekkür ederim

Rüzgarlıkları dün taktım fakat daha bantlı vs durdugu için fotograf çekmedim dursun bakalım böyle biraz

İstanbula gidip geleyim bu hafta , haftaya takmayı istiyorum aslında krom

.
Benimde aklıma var egzos ucu çift çıkışlı egzoscumda beğendim duruyor öyle müsayit bir zamanda taktırıcam
araç sade ve hoş olmus maşallah
arkadaşlar bu resimleri nasıl ekliyosunz bende ekler ve diğer seçeneklerde resim ekleme vs hiç bişey yok yardımcı olabılırmısnz
arkadaşlar bu resimleri nasıl ekliyosunz bende ekler ve diğer seçeneklerde resim ekleme vs hiç bişey yok yardımcı olabılırmısnz
mesaj yazdığımız alanın altında "ekler ve diğer seçenekler" kısmı var. oradan dosya seç ile seçip ekliyoruz.
ya da bazı sitelerden fotoğraf yükleyerek oradaki linki paylaşabilirsiniz.
Mesaj Birleştirildi: 11 Ksm, 2013 10:32
elinize sağlık gayet hoş ve güzel olmuş bizlere'de örnek teşkil ettiniz, sağolun.
Orjinal yapısı bozulmadan bir araç bu kadar güzel yapılır eline emeğine sağlık süper olmuş çok beğendim
Merhaba arkadaşlar şöyle bir baktımda uzun zamandırlı girmiyorum foruma

En son mugen rüzgarlık taktırmıştık, sonra hiç ugraşamadım sınav, iş, güç derken..
Geçen ay köpekbalığı sırtı dediğimiz süs kopmuş gitmiş orada bir boşluk kaldı.
Yeni heyecanlar aramaktayız yakışıklıyla önerilerinizi bekliyoruz

çok güzel olmuş emeğine sağlık
bu kasalar için gündüz ledleri var onlardan dene bence. seviyorsan elektrik aksamları iyi gider. Dediğim gündüz ledleri sis farlarının üstüne montaj ediliyor. bu forumda bunla ilgili yazılar var. açıkcası rüzgarlığın çok hoş duracağını sanmam. Ama araca hareketlilik kazandırmak istersen dilersen ön kapılardan arka kapılara doğru şekilli bi fosfor bant çekersen şık durabilir. ( bi ihtimalöndeki kırmızılarla uyumlu olacagını düşündügüm için böyle bi tavsiye) ve krom kapı kolları ve cerceveler düşünebilirsin. hoş duracaktır siyah renkte.