Gönderen Konu: Toyota Ucuz mu yoksa 100 TL ye Toyota mı ?  (Okunma sayısı 2417 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Ucuz mu yoksa 100 TL ye Toyota mı ?
« Yanıtla #20 : Kasım 04, 2013, 09:47:20 »
Bu bütün firmaların yaptığı bir satış stratejisi . Yılını tam hatırlamıyorum ama bir ara bizde gazetede fiat fioruno reklamında fioruno için 18000 tl fiyat yazılmış ve 12 ay %0 faiz diye reklam verilmişti . Arkayada camlı full bir fiorunonun resmi katılmış . Bizde merak ettik gittik baktık ki o fiyat arkası camsız kapalı kasa en düşük benzinli model için verilen fiyatmış .

Amaç müşteriyi showrooma çekmek . Zaten ondan sonra iyi bir satış danışmanı aracı satar :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 04, 2013, 09:47:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 04, 2013, 13:22:18 »
mahmutcuğum düşün ki; reklam sonrası çoçuk bana "baba benim kumbaramda 100 tl varmı" diye sordu... herhalde beni kefil yazıp alacak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 04, 2013, 13:26:30 »
mahmutcuğum düşün ki; reklam sonrası çoçuk bana "baba benim kumbaramda 100 tl varmı" diye sordu... herhalde beni kefil yazıp alacak :)

Abi kumbarasında 100 tl olup olmadığını soran çocuk sizi kefilde yazar . :)

Allah bağışlasın abi . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 04, 2013, 14:04:00 »
Valla ben 35 bin peşin 28 bin taksitle aldım, öyleyken bu 28 bin beni rahatsız ediyor... Bitene kadar da edecek... Ama alana da saygı duyarım... Bana göre değil tamamı taksitle yüksek miktarlarda araba almak...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra, Kar Beyaz
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 04, 2013, 19:37:15 »
katılıyorum ve eklemek istiyorum.  vatandaşları yolunacak kaz gibi düşünmek. hadi onuda geçtim insan yerine koymamak.
sorarım sizlere hafta sonu AVM gezmek ten başka yapabileceğiniz bir aktivite var mı ? istisnalar olabilir. çogumuz orta ve  alt gelirli insanlarız.
mahallemizde park yok, varsa da serseri yuvası. yürüyüş yapacak, çocukları oynatacak, bisiklete binilecek pikniğe gidilecek yer ne kadar ? büyük şehirler de aynı küçük şehirlerde aynı birinin ötekinden farkı yok. kaldırımlar otopark yollarda yayalar yürür 8-10 yaş çocuklar eve mahkum
bizde kazandıklarımızı avm lerde harcayarak yaşıyoruz. 100 tl ye araba veriyoruz diyen reklamlara bakarak araba alıyoruz.

+ :alkis:
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.