durum nedir Eyüp bey ? Memnun musunuz ? Merak ettim.
ses tabi ki azaldı ama ne beklediğiniz önemli,aslında durum daha çok psikolojik gibi kafayı takarsanız her sesi duymaya başlıyorsunuz.
güle güle kullanın elinize sağlık. bende davlumbazların son durumunu çok merak ediyorum. aslında sikadan önce yapışkanlığı arttırıcı bir ürün olsa bence daha uzun ömürlü olurdu ama öyle bi yapıştrıcı varmı bilmiyorum. 
pütürün altında ziftli kağıt var bazı yerlerde dökülmeler var ama % 95'i iyi durumda.
Yalıtım uzmanı anıl köksal bayburt kardesimle fikir alışverişi yaptınız seve seve yardımcı
I olurdu. Ben arabasına bindim 91 model arabada muhteşem işçilik çıkarmış sesi muazzam azaltmış. Olan olmuşt sonrası için haberniz olsun...
aslında mesut akın'ın +206 ya yaptığı ses düzenlemesini gördükten sonra bende bu fikir oluşmaya başlamıştı,tam anlamıyla yalıtım yapmak için arabanın iç düzenini ve döşemeyi söküp yalıtım yapmak gerek
sökme konusunda değilde yerine takmada kendime güvenemedim

kaş yapalım derken göz çıkarmak istemedim
son olarak lastikler ses konusunda oldukça önemliymiş;petlasın kışlık lastiklerini takınca epey ses azaldı hatta süper oldu pirelli p6'ları takınca ses yapmaya başladı,kısmetse sonrakileri yumuşak alırım artık