Gönderen Konu: 2008 Elegant Avensis'e tablet navigasyon uygulaması  (Okunma sayısı 3915 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 Elegant Avensis'e tablet navigasyon uygulaması
« Yanıtla #20 : Kasım 01, 2013, 18:24:49 »
Onur Bey gönderdiğiniz linki inceledim. Benim aracım 2008 model 2.0 elegant A/T modeli yani T25 kasa diye adlandırılan kasa diye biliyorum. Linkteki navigasyon 2009 sonrası kasalar için uyumlu gibi geldi bana. Aslında aracıma uyacağımı bilsem hemen almak istiyorum

size özelden bir numara gönderdim onu arayın. Ağrı' dan onur Turan' dan aldım telefonunuzu deyin. cihaz hakkında sorularınızı cevaplayacaktır. ayrıca cihaz telefonunu verdiğim arkadaşta var ise ve montajı kendiniz yapabilirseniz servis fiyatı ile yarı yarıya karınız olacaktır.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 01, 2013, 18:24:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 02, 2013, 17:36:06 »
Kerem Bey konuyla alakalı tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyoruz  :D

Türkiye de satılan double dinlerin hiç birisi t25 kasaya uygun değil .. En son Nevşehir de bi satıcı vardı oda 1400 tl civarda bi fiyata kendisi ithal ediyordu. Yukarıda sizin bulduğunuz rus sitesindeki double teyp malesef servis tede bulamazsınız ama illa ben o double teybi alıcam derseniz yurt dışındaki satılan linkini verebilirim. Fiyat 500 dolar civarındaydı. Buna TR ye girerken depo ve vergi ücretlerinin dahil olup olmayacağı muamma..

Ben çözüm olarak imzamdaki araca piyasada ki hemen hemen en ucuz double teybi çerçeve ile birleştirip araca monte ettirdim.

Yurt dışından aldığınız teybin navi güncellemesi, garanti ,tamir gibi handikapları var. En bilinen eksileri bunlar. TR den aldığınız ürünlerde bunlar söz konusu değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte gerçeği burda devreye giriyor.

Dalında uzman olan markalardan alırsanız eğer;
piooner ,kenwod,sony,jbc gibi markalarda ses yönünden tatmin olursunuz ama özellik ve fiyat konusu tam doğru orantılı. Başta zaten markaların teypleri 1000 tl civarında ama bunlar sadece müzik ve radyolu secenekler. Bazılarında ekstra bluetood var. Navili modeller de güncelleme başına para ve ilk alış maliyeti fark ediyor.

Bende kafalıklarda ekran ön arka kamera teyp işçilik falan 1000 küsür liraya mal oldu seçim sizin... :)
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Bir araba vardır, bir de TOYOTA...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 123000
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 03, 2013, 14:55:18 »
Kerem bey teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. Sizden rica etsem aracınızdaki sistemin fotoğrafını gönderebilir misiniz nasıl durduğu konusunda bilgi sahibi olmak için  :) Ve navigasyon özelliği var mı sizinkinde, varsa eğer güncellemesi ücretli mi? Bir de Onur Bey sağolsun bir numara verdi navitec marka Toyota'lara uyumluymuş onu araştıracağım pazartesi günü. Hem sizinki ile karşılaştırma fırsatım olabilir.
MuSSaY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 03, 2013, 17:49:27 »
Kerem bey teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. Sizden rica etsem aracınızdaki sistemin fotoğrafını gönderebilir misiniz nasıl durduğu konusunda bilgi sahibi olmak için  :) Ve navigasyon özelliği var mı sizinkinde, varsa eğer güncellemesi ücretli mi? Bir de Onur Bey sağolsun bir numara verdi navitec marka Toyota'lara uyumluymuş onu araştıracağım pazartesi günü. Hem sizinki ile karşılaştırma fırsatım olabilir.

Mustafa bey benim aracın son hali imzamdaki msjda var..  Direksiyon kumandası çalışıyor. Navi olayı ömür boyu ücretisz güncellemeli, tv,ipod ,mp3, 1 tb hdd destekler cinsten.. Diğer bütün makinalar 32 gb a kadar destekliyor..

Onur un verdiği navitech markasının ya universali uyumlu diceklerdir yada  t25 için birebir uyumlu model yok diceklerdir. tecrübeyle sabittir..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)