Kerem Bey konuyla alakalı tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyoruz 
Türkiye de satılan double dinlerin hiç birisi t25 kasaya uygun değil .. En son Nevşehir de bi satıcı vardı oda 1400 tl civarda bi fiyata kendisi ithal ediyordu. Yukarıda sizin bulduğunuz rus sitesindeki double teyp malesef servis tede bulamazsınız ama illa ben o double teybi alıcam derseniz yurt dışındaki satılan linkini verebilirim. Fiyat 500 dolar civarındaydı. Buna TR ye girerken depo ve vergi ücretlerinin dahil olup olmayacağı muamma..
Ben çözüm olarak imzamdaki araca piyasada ki hemen hemen en ucuz double teybi çerçeve ile birleştirip araca monte ettirdim.
Yurt dışından aldığınız teybin navi güncellemesi, garanti ,tamir gibi handikapları var. En bilinen eksileri bunlar. TR den aldığınız ürünlerde bunlar söz konusu değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte gerçeği burda devreye giriyor.
Dalında uzman olan markalardan alırsanız eğer;
piooner ,kenwod,sony,jbc gibi markalarda ses yönünden tatmin olursunuz ama özellik ve fiyat konusu tam doğru orantılı. Başta zaten markaların teypleri 1000 tl civarında ama bunlar sadece müzik ve radyolu secenekler. Bazılarında ekstra bluetood var. Navili modeller de güncelleme başına para ve ilk alış maliyeti fark ediyor.
Bende kafalıklarda ekran ön arka kamera teyp işçilik falan 1000 küsür liraya mal oldu seçim sizin...