Merhaba
toyota avensis2005 aracımın abs arızası için techstream aldım programda avensis seçeneği yok konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Merhaba
toyota avensis2005 aracımın abs arızası için techstream aldım programda avensis seçeneği yok konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Ben kullaniyorum, sorun yok.
Herkese Merhabalar,
Toyota carina aracım var 97 model otomatik obd si eski tip 22 pin bende obd1 obd2 çeviri kablosu da var ancak merak ettiğim bir konu var bu aracın beynine bu program bağlanabiliyor mu listede direk carina veya corona olmayabilir aracımdaki motor rav4 eski kasasında ve celica da olan bir motor belki farklı yerlerde vardır gözünüze çarpmıştır diye motor kodunu da yazıyım dedim 3s-fe kodlu motora sahip.
(Bu arada aracımı 2 sefer cihaza bağlattım ancak bağlanan cihaz bilgisayar değil el terminali gibi cihazdı ve almaya kalksam pahalı profesyonel bir cihaz.)
En kötü ihtimalle sensör verilerini okumak için arduino nano ile kendim yapacağım.
Şimdiden teşekkürler.
Tamamdır teşekkürler ben alternatif çözüm üreticem artık.
arkadaşlar sadece bir kaç özellik için mini vci kablosunu ödünç verebilecek olan var mı bir kaç günlüğüne?
konum hatay, merkezden elden alıp anında açıp geri iade edebilirim.
şehir dışından yollayacak arkadaşlara ayrıntılı kimlik ve iletişim bilgilerimi verebilirim.
Avensis T27 için sıkıntısız kullanabileceğim techstream program linki veya sürüm bilgisi verebilir misiniz?
“Health Check” kısmından aldığım ekran görüntüsü bu şekilde arkadaşlar,arıza kodu olarak sadece ,p1064 ün açıklamasını buldum (çalıştırma hatasıydı sanırım)
Bazı hata satırlarının sonnda kalibrasyon numaraları var,yapmamımı söylüyor aceba?
Merhaba, daha önce techstream ile
-otoban sinyali
-viraj aydınlatma aktif eden oldu mu acep?
kabloyu aldıktan sonra sormak aklıma geldi.
Merhaba, daha önce techstream ile
-otoban sinyali
-viraj aydınlatma aktif eden oldu mu acep?
kabloyu aldıktan sonra sormak aklıma geldi.
Zaten konfor sinyali var. dokununca 3 defa. bu sayı artırılabiliyor techstream ile.
viraj aydınlatma için sis farının yanması yok, modülle oluyor. yetkili serviste vardı.

99 model corolla terrada fotoğraftaki yol bilgisayarını yeni nesil android cihazlarla değiştirmek istiyorum.
yol bilgisayarı güç ve hoparlör kabloları dışında 2 tane de canbus kablosu geliyor. bu canbus kablolarına alttaki canbusboxu kesip bağlasam çalıştırabilir miyim ?

ayarlardan canbus protokolünü nasıl seçebilirim?
yada diagnostik portundan bir şeyler bağlayarak anlık verileri android de nasıl görebilirim?
arkadaşlar Techstream ile aldığım birkaç ekran görüntüsü paylaşıyorum(15 km gibi sonrası rolantide çalışırken )
aracımda ltft -10 ile -15 arasında sürekli ve rolanti de motor sarsıntılı hafiften ,sürüş esnasında da eskisinden daha gürültülü çalışıyor.
aracın valfmatik değişmişti yaklaşık 5-6 ay önce
benzinde kullanıyorum 1 aydır,yakıt haritasını sıfırlasın diye benzine geçiş öncesi akü kutupbaşını sökmüştüm
1.6 t27 avensis araç
benim dikkatimi çeken araç yürüken gaza bastığım da ltft ve stft sıfıra yakın değerlerde geziyor,ama ayağımı gazdan çekince stft sııfır oluyor(bu normal sanırım),ltft -9 civarına sabitleniyor,burda bir gariplik var gibi
kıymetli yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler
Aracın LPG ile alâkalı tüm elektrik bağlantılarını ayırın ondan sonra bakın,sadece düğmeden kapatmak yeterli olmuyor.
Ümit bey sizin uyarınızdan sonra lpg nin akü ile bağlantılarını çıkardım, eksi kutup başınıda söktüm 1 saat sonra takıp yine baktım
Rolantide çalışıtken ve hareket halinde ayağımı gazdan çekince ltft direk - 8.954 değerinde çakılıp kalıyor.
Volkanın numarası varsa ondan bir fikir alın,ayarlarda veya yazılımda bir sıkıntı olabilir,bir yerde yanlışlık olduğu aşikar ama bu konuda pek bilgim yok, lpg 'nin mekanik kısmında bilgiliyim,
@Mutlu Tekir (30216) hocam ve
@Husnu Güven (45976) bey sizin alandan geldi soru.
Bilemiyorum. Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş.

Zenginde kalmış biraz, havalar soğuyor, normal olabilir. Hava filtresi değişmediyse belki ondan kaynaklı olabilir.
Yaklaşık 1 aydır ve şu an benzinde kullanıyorum, hava filtresi yeni, en son ümit beyin uyarısıyla lpg nin beslemesini tamamen söktüm
Bu aldığım değerler benzin de tamamen
Bende
@Ahmet Güve (8047) ve
@Ufuk Sönmez (16363) den yardım isteyim
Ateşleme avansında ciddi sorun var,
Kök nedene bakmak lazım.
Ateşleme avansında ciddi sorun var,
Kök nedene bakmak lazım.
@Ahmet Güve (8047) valfmatik değişimden kaynaklı olabilir mi, birde kontrol etmemiz gereken yerler var mı abi
Değişim nasıl yapıldı bilginiz var mı?
Sadece külbütor kapagı söküldü ise, hata yapamazlar,
Ama işi bilmeyip, kollarınıda söktü iseler, hataya açık.