0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2007 ve sonrası Auris ve Corollada dijital klimada auto tuşuna bastıgımızda klimada devreye giriyor. İstemiyorsak klima tuşuna basarak her seferinde kapatıyordum. Neden böyle diyede her seferinde kızıyordum.Megersem bu kablo ve program ile autoya basıldıgında klimanın devreye girmemesini seçebiliyormuşuz çok iyi bir özellik.
bunu nasıl yapıyoruz.Ahmet bey.
Ahmet bey aldıracaksınız bu cihazdan sonunda bana.
sanırım bizim araçta da böyle oluyor. auto tuşuna basılınca doğrudan ac de aktif oluyor.
Hocam merhaba,YAzınızı görmemişim. Bu cihaz sanırsam VCI diye geçen cihaz. Aldığınız link vçsç varsa özelden paylaşmanız mümkün olabilir mi ?Ben de Pejonun cihazı var. Pejoda bbu olaylar kablonuz varsa çok basit. Ama toyotayı da öğrenmek lazım.Bir de ECU ve ya elektirk beyninde Hız sabitlemeİ/limitleme ile ilgili parametre var mı ? EN çok bunun için istiyorum bu aleti.
32 dolar hiç bişi değil valla peugeot actia ya 90 dolar verdim gümrükle muhabbet de cabası. parasal imkanları düzeltince VCi kapayım lazım oluyor. YAzılım olarak PP2000 için XP ve diagbox için win7 yüklü pcde techstream için OS gereksinimi var mı ?
Ahmet bana müsait olduğun birgün ve saatte randevu verirsen sevinirim. benim arabayada bi el at artık. özellikle bu auto tuşuna basınca klimanın devreye girmesine deli oluyorum. onu iptal edebilsen yeter bana
Aliexpress.de daha uygun fiyatta olanlar var ve ücretsiz karğo. ilk linkteki 32 euro dolar değil
co.uk a gerek yok http://www.aliexpress.com/item/2013-Original-Xhorse-MINI-VCI-FOR-TOYOTA-TIS-Techstream-V8-30-023-Toyota-Diagnostic-Cable-free/791718721.htmlbu da 32 dolar. Çantaya gerek yok
Sizin için olabilir.Ama bana 22pinde gerektiginden çantalı modelini 45 dolara aldım.
Çantasız istiyorsanız bu daha uyğunhttp://www.aliexpress.com/item/2013-Newest-version-MINI-VCI-for-TOYOTA-TIS-Techstream-V8-20-019-MINI-VCI-J2534-diagnostic/1419294139.html
Teşekkürler beyler.Peki bu pin muhabbeti nedir ? Hangi araçlarda hangi pini kullanmak gerekir ? Ayrıca dönüştürücü fln va rmıdır ?
AUTO tuşuna basmaktaki amaç ortam sıcaklığının otomatik olarak ayarlanması değilmidir ? Otamatik ortam sıcaklığıda ancak kilma ile olur hem auto tuşuna basıp hemde klimanın çalısmamamsını istemek biraz tuhaf değil mi ? ben mi yanlış biliyorum