0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah razı olsun,amin Mahmut.araçlarımızın yedek parçaları mevcut ama biz insanların öyle bir şansı yok.Bu nedenle gelecek olan mala gelsin cana değil.İşte verdiği az ya da çok sıkıntısı var.Hepsi bu.Dediğim gibi Real'in bu sorunu gidereceğine eminim
Abi bende sorunu çözeceklerine inanıyorum ama inan çözmeseler bile canını sıkmaya değmez fakat ne olursa olsun insanın istemeden de olsa canı sıkılıyor . Bunu geçtim yolda giderken gelen küçücük bir taşa bile insanın canı sıkılmıyor değil . Ama dediğim gibi cana gelmedikten sonra gerisi teferruat bir şekilde halledilir
Bu real market neredeki real yav. Kartal m1 dekimi?Tekrardan geçmiş olsun abi
geçmiş olsun, maalesef otoparklarda bu tarz tehlikelerden çok var...
Abi canini fazla sıkma yav. Bizim araba otoparkta oldugu yerde adam akilli kapi acmadiklarindan dolayi hep cizik doldu.
geçmiş olsun olaya gerçekten bilinçli şekilde yaklaşmışsınız,inş çamura yatmazlar
Çok geçmiş olsun.Oluyor böyle şeyler...
geçmiş olsun özcanım ((( bu olay yurt dışında olmuş olsa adam hiç üşenmez o avm ye dava açar neticesinde de kazanırdı
Teşekkür ederim Seydi abi.İki mesaj yukarıda da buna benzer bir şeyler yazmıştım.Pazartesi hep beraber göreceğiz artık
kusura bakma özcanım konuyu okuyunca üzüldüm yorumlara falan bakamadım içim acıdı adeta onun için direk yorum yazdım..
Benim yurt dışında başıma gelen olayda firmanın gündüz süpervizörü tüm hasarı şirket adına kabul etti. Ve hemen aracımın arka tamponu değiştirildi. İnsan hayatının ucuz olduğu ülkemizde insana saygı beklemek ütopik oluyor ama umarım firma bizi şaşırtır ve hasarınızı en hızlı ve uygun şekilde giderir. Tekrardan geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, ben sorununuzun sıkıntısız bir şekilde çözüleceğini düşünüyorum. Allah beterinden korusun.
Sanırım beni yanlış anladın Seydi abi.O anlamda demedim Sadece aynı düşündüğümüzü belirtmek istemiştim
yanlış anlama değil özcanım yorumları okumadan lapin gibi daldım yorumları okumam gerekiyordu onu dedim:)) bende aynı fikirde olduğumuzu bilyorum zaten merak etme:)))
Sorun yoksa sorun yok Seydi abi (nasıl bir cümle olduysa )Pazartesi geldi ama arayan soran olmadı.Ben de işlerimin yoğunluğu nedeniyle uğrayamadım Real'e.Salı günü müsait bir zamanda gidip bir sorayım nedir düşünceleri diye...
mutlaka üzerine git gerekirse mahkemeye vereceğini söyle bende bizim haber merkezi ile konuşurum en azından dolgu haber olur sende basına durumu aktaracağını belirtirsin