Gönderen Konu: Corolla Eibach Prokit helezon yay uygulaması  (Okunma sayısı 6549 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Eibach Prokit helezon yay uygulaması
« Yanıtla #20 : Ocak 04, 2014, 14:34:42 »
Arkadaşlar Eicbach yay takarsanız o etrafta duyduğunuz sertleşti sekiyor gibi olumsuz yorumları aracınızda görmezsiniz çünkü Eibach konforludur ama aracı çok basmaz.
Bende bir kaç foto atayım sizlere yakında güzel bir yorum yaparım.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 04, 2014, 14:34:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 04, 2014, 16:52:56 »
10 numara olmuş maşallah güle güle kullanın :)

bende yay taktırmaya niyetliym bu sıralar ama benm aracm daha yeni olduğu için henüz fazla seçenek yok sizin bu yaylar kaç mm lik kaça mal oldu acaba size suan eichbach yay var 30mm 550 tl istiyolar +100tl montaj  bana afaki geldi bu fiyat tavsiye edermisinz yay taktırmış biri olarak sıkıntıalrı varmı :)
Eline sağlık güel olmuş. Kaç cm bu yaylar hocam ?

Eibach yaylarında prokit=3cm, sportline=5cm aracı düşürür.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 05, 2014, 01:03:28 »
bende takmayı düşünüyorum 2008 corollama.  konfor olarak nasıl ? sonuçta ailecek biniyoruz arabaya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 05, 2014, 01:07:21 »
bende takmayı düşünüyorum 2008 corollama.  konfor olarak nasıl ? sonuçta ailecek biniyoruz arabaya.

Araca ailecek ve kalabalık binecekseniz konforu azalacak yoldan gelen darbeleri muhtemelen daha fazla hissedeceksiniz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 05, 2014, 02:58:04 »
Arkadaşlar Eicbach yay takarsanız o etrafta duyduğunuz sertleşti sekiyor gibi olumsuz yorumları aracınızda görmezsiniz çünkü Eibach konforludur ama aracı çok basmaz.

Sercan abi.hakli sonuna kadar. Eibach yumusaktir ama.orjinal yaya gore yol tutusu kesinlikle farkeder ve belli bir oranda araci dusurur.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 05, 2014, 12:59:41 »
s.a oğuz öncelikle yayların hayırlı olsun

özel mesaj atamadığım için buradan atayım dedim kusuruma bakmayın

sana bir kaç sorum olacaktı benim avatardaki aracı kullanıyorum da aklıma led stop ve içi siyah angel eye farlar aklımda var dün de forumda dolaşırken amerikan park diye duydum şöyle bir kurcaladım fena durmuyor, senin araba sanırım tam benim dediklerimden mevcut senden ricam led stop far ve parkların bana fotolarını çekip yollayabilirmisin, angel farların yola ışığı yayması nasıl en büyük çekincem bu , bunun hakkında bilgi verebilirmisin, stopları yanarken de fotolarsan çok sevinirim, sana bunların maliyetleri ne kadara patladı, ürünleri nereden aldın, baya kafanı şişirdim ama idare et kusuruma bakma  :) şimdiden saolasın
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • 16 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 06, 2014, 11:23:13 »
s.a oğuz öncelikle yayların hayırlı olsun

özel mesaj atamadığım için buradan atayım dedim kusuruma bakmayın

sana bir kaç sorum olacaktı benim avatardaki aracı kullanıyorum da aklıma led stop ve içi siyah angel eye farlar aklımda var dün de forumda dolaşırken amerikan park diye duydum şöyle bir kurcaladım fena durmuyor, senin araba sanırım tam benim dediklerimden mevcut senden ricam led stop far ve parkların bana fotolarını çekip yollayabilirmisin, angel farların yola ışığı yayması nasıl en büyük çekincem bu , bunun hakkında bilgi verebilirmisin, stopları yanarken de fotolarsan çok sevinirim, sana bunların maliyetleri ne kadara patladı, ürünleri nereden aldın, baya kafanı şişirdim ama idare et kusuruma bakma  :) şimdiden saolasın

As Ahmet abi. İlk fırsatta sorularına cevap vermeye çalışacağım. Resimler için ev ortamında olmam gerek. Resimleri eve gidince atayım ama istersen bilgi anlamında birkaç şey söyleyeyim. Biz forumdan Salih abiyle orjinal fara mercek taktık. Dış görünüş açısında arabaya vurulmama neden olsa da görüntü anlamında benden kaynaklanan sıkıntılardan dolayı tam verim alamadım. Farları yaparken arabayı götüremediğim için farın odaklanması ve yönünde sıkıntılar var. Aydınlatma olarak aynı kelvin değerindeki xenonla arasında bariz bir kalite mevcut. Farları söktüm şu an bir işlem daha yapıp yönünü düzenledikten sonra yaza tadını almaya başlayacağımı umuyorum.
Ledli stoplar ilk çıktığı andan itibaren takipteydim. Almadan önce google ı günlerce hatmettim diyebilirim. Çok şükür birgün sahibinden de SEM TUNİNG adlı firmada buldum ve piyasaya göre fiyatı çok çok makuldü. Sonuç olarak o da çok çok değişik bir hava kattı. Bazen görenler orjinal mi diye soruyor. Amerikan parka gelince. Çok basit bir işlemle gayet hoş bir hava katıyor. Ben uyarılara rağmen park ampulleriyle beraber kullandım uzunca bir süre. Geçen hafta park ampulunu yerinden söküp motor boşluğuna sallandırdım ve herkesin uyarmakta haklı olduğunu gördüm. Kesinlikle daha iyi oldu. Hatta amerikan park olayında şimdilerde ışık şiddetini bile ayarlayabileceğin bir model çıkmış. Yaza bunu da yapmayı planlıyorum. Araç şuan kış uykusunda. Bunlarla ilgili konular açmıştım hala aktif mi bilmiyorum ama bulursun umarım.
Maliyetler olarakta 

Led stop 290 tl serviste takılmasıyla birlikte 375 tl
Mercek far uygulaması 300 tl civarı
Amerikan park 25 tl
92' Renault 9 Broadway (1992-1997)
97' Toyota Corolla 1.6 XEİ (1997-2008)
08' Toyota Corolla 1.6 Elegant (2008-...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ocak 06, 2014, 13:24:59 »
çok saolasın Oğuz 

amerikan park ta park ampüllerini yerinden çıkarıp motor boşluğuna sallandırdım derken birşey anlamadım  :) müsait olduğun bir ara park stop ve farı da kapsayacak bir kaç resim özelden yada konuya eklersen seviniirm şimdiden saolasın tekrardan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 06, 2014, 15:38:48 »
As Ahmet abi. İlk fırsatta sorularına cevap vermeye çalışacağım. Resimler için ev ortamında olmam gerek. Resimleri eve gidince atayım ama istersen bilgi anlamında birkaç şey söyleyeyim. Biz forumdan Salih abiyle orjinal fara mercek taktık. Dış görünüş açısında arabaya vurulmama neden olsa da görüntü anlamında benden kaynaklanan sıkıntılardan dolayı tam verim alamadım. Farları yaparken arabayı götüremediğim için farın odaklanması ve yönünde sıkıntılar var. Aydınlatma olarak aynı kelvin değerindeki xenonla arasında bariz bir kalite mevcut. Farları söktüm şu an bir işlem daha yapıp yönünü düzenledikten sonra yaza tadını almaya başlayacağımı umuyorum.
Ledli stoplar ilk çıktığı andan itibaren takipteydim. Almadan önce google ı günlerce hatmettim diyebilirim. Çok şükür birgün sahibinden de SEM TUNİNG adlı firmada buldum ve piyasaya göre fiyatı çok çok makuldü. Sonuç olarak o da çok çok değişik bir hava kattı. Bazen görenler orjinal mi diye soruyor. Amerikan parka gelince. Çok basit bir işlemle gayet hoş bir hava katıyor. Ben uyarılara rağmen park ampulleriyle beraber kullandım uzunca bir süre. Geçen hafta park ampulunu yerinden söküp motor boşluğuna sallandırdım ve herkesin uyarmakta haklı olduğunu gördüm. Kesinlikle daha iyi oldu. Hatta amerikan park olayında şimdilerde ışık şiddetini bile ayarlayabileceğin bir model çıkmış. Yaza bunu da yapmayı planlıyorum. Araç şuan kış uykusunda. Bunlarla ilgili konular açmıştım hala aktif mi bilmiyorum ama bulursun umarım.
Maliyetler olarakta 

Led stop 290 tl serviste takılmasıyla birlikte 375 tl
Mercek far uygulaması 300 tl civarı
Amerikan park 25 tl
hocam aynen bende istiyorum taktirmayi düşünüyorum angel ve led stoplari
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ocak 06, 2014, 23:36:55 »
çok saolasın Oğuz 

amerikan park ta park ampüllerini yerinden çıkarıp motor boşluğuna sallandırdım derken birşey anlamadım  :) müsait olduğun bir ara park stop ve farı da kapsayacak bir kaç resim özelden yada konuya eklersen seviniirm şimdiden saolasın tekrardan

Buyrun her biri için birkaç foto ekliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: -
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ocak 07, 2014, 02:46:50 »

şuan bende avatardaki arac var ve sadece eicbach arka yay mevcuy netten çok araştırdım ve bulamadm bugunlerde epey karar kıldım taktrmaya da bazıalrı 30 mm yazıyo ama okdr düşürmüyo aracı diyo 3 cm den az bastıktan sonra aracı ne anladım o iştenbana 3 cm i bile bi çok kişi zor farkeder gibi geliyo :)

bide bu spor yaylar presletiliyomu orjinallere kesinlikle dokunmamda presletiliyosa belki biraz daha basarım  aldıgım yayları
2013 Toyota Auris Active Skypack 1.4D-4D white

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ocak 09, 2014, 00:09:02 »
Buyrun her biri için birkaç foto ekliyorum.

oğuz çok saolasın Allah razı olsun valla ne diyim tam istediklerim ama stoplara bittim onları kesin alacam :) stopların bagaj kapağı kısmındakileri yanmıyormu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ocak 12, 2014, 11:33:38 »
yurtdışında yapan var uğraşılsa olur ama türkiyede cruze lar için olan led stoplar var ona benzemesin diye böyle kalması tercihimdir :)