0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10 numara olmuş maşallah güle güle kullanın bende yay taktırmaya niyetliym bu sıralar ama benm aracm daha yeni olduğu için henüz fazla seçenek yok sizin bu yaylar kaç mm lik kaça mal oldu acaba size suan eichbach yay var 30mm 550 tl istiyolar +100tl montaj bana afaki geldi bu fiyat tavsiye edermisinz yay taktırmış biri olarak sıkıntıalrı varmı
Eline sağlık güel olmuş. Kaç cm bu yaylar hocam ?
bende takmayı düşünüyorum 2008 corollama. konfor olarak nasıl ? sonuçta ailecek biniyoruz arabaya.
Arkadaşlar Eicbach yay takarsanız o etrafta duyduğunuz sertleşti sekiyor gibi olumsuz yorumları aracınızda görmezsiniz çünkü Eibach konforludur ama aracı çok basmaz.Bende bir kaç foto atayım sizlere yakında güzel bir yorum yaparım.
s.a oğuz öncelikle yayların hayırlı olsunözel mesaj atamadığım için buradan atayım dedim kusuruma bakmayınsana bir kaç sorum olacaktı benim avatardaki aracı kullanıyorum da aklıma led stop ve içi siyah angel eye farlar aklımda var dün de forumda dolaşırken amerikan park diye duydum şöyle bir kurcaladım fena durmuyor, senin araba sanırım tam benim dediklerimden mevcut senden ricam led stop far ve parkların bana fotolarını çekip yollayabilirmisin, angel farların yola ışığı yayması nasıl en büyük çekincem bu , bunun hakkında bilgi verebilirmisin, stopları yanarken de fotolarsan çok sevinirim, sana bunların maliyetleri ne kadara patladı, ürünleri nereden aldın, baya kafanı şişirdim ama idare et kusuruma bakma şimdiden saolasın
As Ahmet abi. İlk fırsatta sorularına cevap vermeye çalışacağım. Resimler için ev ortamında olmam gerek. Resimleri eve gidince atayım ama istersen bilgi anlamında birkaç şey söyleyeyim. Biz forumdan Salih abiyle orjinal fara mercek taktık. Dış görünüş açısında arabaya vurulmama neden olsa da görüntü anlamında benden kaynaklanan sıkıntılardan dolayı tam verim alamadım. Farları yaparken arabayı götüremediğim için farın odaklanması ve yönünde sıkıntılar var. Aydınlatma olarak aynı kelvin değerindeki xenonla arasında bariz bir kalite mevcut. Farları söktüm şu an bir işlem daha yapıp yönünü düzenledikten sonra yaza tadını almaya başlayacağımı umuyorum.Ledli stoplar ilk çıktığı andan itibaren takipteydim. Almadan önce google ı günlerce hatmettim diyebilirim. Çok şükür birgün sahibinden de SEM TUNİNG adlı firmada buldum ve piyasaya göre fiyatı çok çok makuldü. Sonuç olarak o da çok çok değişik bir hava kattı. Bazen görenler orjinal mi diye soruyor. Amerikan parka gelince. Çok basit bir işlemle gayet hoş bir hava katıyor. Ben uyarılara rağmen park ampulleriyle beraber kullandım uzunca bir süre. Geçen hafta park ampulunu yerinden söküp motor boşluğuna sallandırdım ve herkesin uyarmakta haklı olduğunu gördüm. Kesinlikle daha iyi oldu. Hatta amerikan park olayında şimdilerde ışık şiddetini bile ayarlayabileceğin bir model çıkmış. Yaza bunu da yapmayı planlıyorum. Araç şuan kış uykusunda. Bunlarla ilgili konular açmıştım hala aktif mi bilmiyorum ama bulursun umarım. Maliyetler olarakta Led stop 290 tl serviste takılmasıyla birlikte 375 tlMercek far uygulaması 300 tl civarıAmerikan park 25 tl
çok saolasın Oğuz amerikan park ta park ampüllerini yerinden çıkarıp motor boşluğuna sallandırdım derken birşey anlamadım müsait olduğun bir ara park stop ve farı da kapsayacak bir kaç resim özelden yada konuya eklersen seviniirm şimdiden saolasın tekrardan
Buyrun her biri için birkaç foto ekliyorum.