Gönderen Konu: Hırsızlık Hk.  (Okunma sayısı 2609 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 2900
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: Hırsızlık Hk.
« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2013, 17:30:34 »
Sefa çok çok geçmiş olsun.Allah daha beterinden saklasın.Alarmın olması iyi olmuş.Bende 2012 Yaris'e takmayı düşünüyorum son günlerde aklımdan geçiyor.
2009 yılında da bizim Passat'tan Esenyurt'ta double teyp,prada gözlük ve 20 TL çalmıştılar.Her hangi bir ses seda çıkmadı.
Polis'in tavrı konusunda bir çok arkadaş şikayetçi.Kanunlar ve işini layığı ile yapmayan bazı memurlar bir araya gelince maalesef bu durumlarla karşılaşabiliyoruz.
Yine aynı araca Ümraniye'de TEM'de kamyonetin biri çarpıp kaçmıştı.Plaka ve eşgal vermemize,savcılığa şikayet etmemize rağmen hala o adamı bulabilmiş değiller.Çok ilginç :wacko:
bendeli durumda resimlerde vardı elimde yine birşey olmadı kaskoda yoktu o araçta kasko olsada resimler olsa bile kaskomda bozulurdu savcılık o konuya bakmaz sizin şahitle bakırköy adliyesine gidip dilekçe ile tevziye gidip oradan dava açamanız gerek dava açılıdıktan sonra bilirkişi isteyip mahkemeden (bu arada onun masrafıda 500tl civarı ) üniversiteden gelen bilirkişi araçtaki hasarı tespit edip oradan çıkcacak sonuçla beraer adamın plakasına ayrı bir dava açmanız ve adamdan tahsilini yapmanız gerek buda 2 yılda sürebiliyor ...
yani kısaca uğraş uğraşabilirsen ....başıma geldi çok araştırdım ve kanunun işleyişi bu şekilde gidiyor ..............
2000 toyo 1.3 efi 86 h.p BRC sıralı sistem satıldı

2013 seat ıbıza style yeni aracım

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2013, 17:30:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Ekim 16, 2013, 02:32:00 »
komşunun kamerasında hard disk yokmuş, neyse ki daha beter birşey yapmadılar. şimdi bekliyorum tekrar gelirler mi diye, Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin, resmen paranoyak oldum :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 19, 2013, 17:01:39 »
Çok geçmiş olsun, konuyu yeni gördüm, daha emniyetli bir yer bulabilmeniz sanırım en iyi tedbir olacaktır. Yoksa da alarma devam maalesef en azından çevreyi uyarır.
Hırsız konusu çok uzun ve karışık. Sadece şunu söyleyeyim yakalansa bile "kolum çarptı, cam kırıldı, bir şey çalma niyetim yoktu" dese olay bitiyor.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 19, 2013, 18:15:09 »
kesinlikle hepiniz haklisiniz. polis in daha onemli isleri var emin olun. zabitanin yapmasi gereken alkol sigara denetimini yapmak. dukkanini kapatmayanlarin dukkanlarini kapattirmak binasinda kedi kopek besleyenleri denetlemek suyu patlayana elektrigi kesilene bakmak parkta oynayanlari gurultu yapmadan oynatmak guzergahta saatlerce dikilmek sarhoslari evine goturmek. . . .
butun bu isler bittikten sonra supheli sahis supheli oto ( kime gore supheli- ihbar neticesinde) kontrolu yapmak.
sizin aracin ufacik bi cami kirilmis bi seyde calinmamis simdi sizin isin neresi onemli....????   :)
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 19, 2013, 18:54:52 »
çok geçmiş olsun...
açıkcası ben tekrar geleceklerini sanmam, double teybi olan başka bir araba bulur onunkini çalar...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 19, 2013, 20:06:56 »
....Alarm çalınca içeriden kapılar hiçbir şekilde açılmıyor bu önlem hoşuma gitti, camı kırdılar ancak camdan içeri girebilirlerdi, kapıları acamiyorlar
Sefa bey; Bahsettiğiniz alarm nasıl bir model. Standart bir şey mi? Alarm markası nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 19, 2013, 20:55:19 »
Sefa, çok geçmiş olsun. Maalesef polisimizin bu ilgisiz halleri ve insanımızın hakkını arayamaması nedeniyle bu işler aldı başını gitti. Sen şikayetinde ısrarcı olursan mutlaka işlem yapacaklardır. İşlemlerine başladıktan sonra bir altı ay da acaba vazgeçermisin, peşini kovalamayı bırakırmısın diye bekletiyorlar ve senini hakkını arama konusunda ısrarcı olduğunu görünce işlemini yapıyorlar. Ve elbette isterlerse zanlıyı buluyorlar. İstemezler ya da senin vazgçeceğini anlarlarsa hiç bir şey yapmıyorlar.
Not: Bu arada alarmın markası nedir?
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 19, 2013, 21:21:04 »
çok geçmiş olsun...
açıkcası ben tekrar geleceklerini sanmam, double teybi olan başka bir araba bulur onunkini çalar...
Hırsızlarda çok ilginç.Bazen aklım almıyor onları.Bizim Passat'a girdiklerinde satsan 100 TL etmez 2005 model AVT double dvd'yi aldılar,tavandaki 1.200$ Alpine 10,5" ekranı,PS 2'ye hiç dokunmadılar bile.Onlar çok daha değerli oysa ki...

Sefa uzun bir süre senin mahalleye ya da sokağa gelmezler.Rahat olabilirsin (tedbiri elden bırakmamak gerek tabii)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ekim 21, 2013, 09:09:02 »
herkese tekrar teşekkürler, alarmı eniştem takmıştı markasını öğrenip söylerim, arka kapıların kilitleri açılmıyor sağ ön kapıyı denemedim, sürücü kapısından açılıyor.
bu olay canımı sıktı, bende perşembe günü ankaraya gittim, dün geldim. evimin önüne arabamı bırakamayacağım nerdeyse.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '05
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ekim 21, 2013, 10:06:47 »
Çok geçmiş olsun. Can sıkıcı bir olay.