0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dukkanı hoş geldin kardeş....yeni işin ve kız arkadaşınla mutlusun anladığım kadarıyla...allah bozmasın...
Abi açıktaki hayatımız bir temizleyelim kapalıyı boşver Merak etme listedesin abi
İlke bu yaşta ne temizliyorsun ? Bunlar çok önemli olmamakla birlikte kurtulmaya çalışıyor olman güzel .Hehalde tatil sende yan etki yaptı yada sen bir şeyler aldın .
Ne kurtulması abi sadece gizliden devam ettireceğim Tatil yan etki belki yapmış olabilir ama güzeldi tatilim Note2 almayı düşünüyorum abi birkaç ay çalışım eğer para kalırsa ...
İlke dediğim gibi bunlar çok önemli şeyler değil . Ama sen başın ağırmaması için herkese açık konularda bence de paylaşma sonuçta bu yazılımlar lisanslı sonra millete yardım edeceksin diye başını ağırtma .Note 2 tavsiye ederim zaten fiyatı da düşmüştür diye tahmin ediyorum . Alırsan şimdiden hayırlı olsun .
Bende arada tatil yapıyorum ama cezasız.Bu aralar uzak kaldım işten güçten dolayı pek yazamıyorum.
Ondan zaten özelden verceğim Note 2 fiyatı 800 oldumu 12 taksitle almayı düşünüyorumda ailem ne der bilmiyorum abi Sağol
Ben foruma misafir olarak bile giremedim (ipden dolayı ) Ancak okulun pc sinden misafir olarak dolaştım buralarda
İyi yaparsın özelden vermekle. Note 2 konusunda ailenin rızasını mutlaka al .
birşeymi dedin
Okulun pc si lüks hacı
Note2 konusu zor olurda işte yutturmaya çalışacağız abi yoksa bu telefona bile kızıyorlar elimden düşmediği için
Zaten ilk başta o telefon ne öyle kafan kadar polemiği olacak .Yani telefonu görmeden izin verseler bile gördükten sonra küçüğünü al muhabbeti mutlaka olacak . Ama ne olursa olsun önce rızalarını al sonra telefonu al .Bunu telefonu kendi çalıştığın parayla alacak bile olsan yap .
Tekrar hoşgeldin İlke
Einstein'ın kaybolan kız kardeşi bulundu, 3dk da 60 soru dağılın beyler adam king.