0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bahsettiğiniz liberty kasko+sigortayı 29 kasım 2013 tarihi itibariyle yaptırdım ikisi toplamda 800 tl tuttu ayrı ayrı fiyatları da vardı 170 tl sigorta 630 tl kasko.bakıyorum da ben halime şükredeyim beni kaskonun fiyatına sigorta yaptıranlar var.
aynen öyle çok iyi fiyata yaptırmışsınız. Kaskonuz tam kasko mu peki? birde diğer firmalardan teklif almışsınızdır sanırım diğer firmalar ne kadar teklif etti sigorta ve kasko için???
Hasarsızlık indiriminizde olduğuna göre 2011 model araca kasko için 800TL civarı teklifler bana biraz fazla geldi. Birkaç firmadan daha teklif alın bence. Klozları ve açıklamaları da dikkatli okumak lazım.
Merhabalar,Önümüzdeki hafta başında kasko ve trafik sigortamın süresi bitiyor, dün 2 acenteye uğrayıp fiyat aldım, kasko detaylarını incelemedim ama 3 yıl hasarsızlık ve devlet memuru seçenekleriyle 2011 dizel Corolla için fiyatlar şöyle çıktı: Sigorta kaskoAllianz 308 812Güneş 291 852Diğer acente Liberty'nin trafikaskosunun (Trafik sigortası ve kasko bir aradaymış) fiyatını verdi 882 TLBu arada Allianz ve Güneş'in fiyatını veren acente hasar durumunda aracın yapılacağı yeri müşterinin belirlediğini söyledi, yani yetkili servis harici yere zorlayamıyorlar. Eğer bu klozu kaldırırsak fiyat 600 seviyesine düşer dedi. Liberty'de bu durumu sormadım.8 yıldır adıma trafik sigortası yaptırıyorum ve daha 1 kez bile kullanmadım, buna rağmen 300 TL bana fazla geldi. Yarın kaskonun içeriğini inceleyip büyük ihtimalle Liberty'nin trafikaskosundan yaptıracağım.
bencede 300 tl trafik için fazla, benim aracımda 2011 auris ve ben gcen hafta 199 tl ye yaptırdım...trafik sigortasında fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum, ben adı sanı duyulmamış firmayı seçtim...
hocam devlet memuru indirimi nasıl oluyor. bende devlet memuruyum ama daha önce böyle bir şey duymadım.