0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende de yeni kasa Corolla var.. az önce aradım Antalya bakırcıları sordum cam kaldırma modülü var mı yada takıyormusunuz die... yeni corollaya takılmıyor dediler.(( bu cenmax cyclon dan memnun kalan yada şuanki aracın aklını karştırmayacak marka var mı?? ve Antalya bayisi ni bulamadım nasıl bulabiliriz
Cam kaldırma modülü olmayacağı aklımın ucundan bile geçmemişti.Sonuç tam bir hayal kırıklığı:(61000 tl lik araçta bu basit özellik nasıl olmaz şaştım kaldım.
Toyota dünyasına hoş geldiniz Yavuz bey
arkadaşlar merhaba eylülden beri kullanıyorum aracımı... biraz sağlamcı ve orjinal takıntılı olduğum için düşünmemiştim bu modülleri ancak kullanıldığını ve sorunsuz çalıştığını duyunca taktırmayı düşünmeye başladım.... tek sorum şu cam kapatma modülü olarak bahsedşyorsunuz hep, cam açılmıyor mu peki kumandadan kilit açınca? Malum yaz yaklaşıyor, yanmış arabadansa az da olsa camı açık kalmış arabaya binmek daha keyifli olabilir.
Bu modüller sadece kapatmaya yarıyor. Modülün amacı unutulan camları sıra ile kapatmak.
Peki bu ise yarayan ayri bir modul var mi?
Zannetmiyorum. Ayrıca uzaktan açmanın mantığını anlayamadım.
Daha önce kullandığım Astra'nın (2010 model 1.4 T Sport) camları bu şekilde açılabiliyordu, yaz sıcağında inanılmaz faydalı oluyor. 4 camın da inmesiyle birlikte siz araca ulaşana kadar içerisi havalanmış oluyor, böylece aracın içindeki sıcak hava siz gidene kadar dağılmış oluyor.Araca binip klimayı çalıştırdığınızda soğutma için daha az efor harcanıyor böylece.Önceden bu cam açma/kapama özelliğini kullanmamış olan kişiler için bu bahsettiklerimiz biraz gereksiz gibi gelebilir ama kullandıktan sonra aslında ne kadar kullanışlı bir özellik olduğunu farkediyorsunuz ve yeni aldığınız üstelik en donanımlı pakete sahip araçta olmayınca garipsiyorsunuz.
Bence şöyle gereksiz, yaz sıcağı olayına katılmakla beraber eğer açma-kapama aynı modül olmayacaksa, ekstra alınacaksa gereksiz masraf diye düşünüyorum.
Arkadaşlar,2014 Corolla lar için cam açma, kapatma modüllerinin olmadığı bilgisini Ankara Yenimahalle Alj'den aldım. Bilginize,Teşekkürler.
arkadaşlar bakırcılar bu hafta sonu balatalarla ilgili işlem yaptırdım.. iş bittiğinde ayna kapatma modülü geldi dediler 180 tl de fiyat çektiler az mı cok mu?? garantili dediler.. camları da kaldırıyor mu bu icat dedim ona yok olmuyor dediler??? 180 tl nasıl ucuz mu? taktırsak mı? bide arkadaşlar bu icat kumandadan arabanın kapılarını açıp kapattığımızda mı aynalar kendini açıp kapatıyor??
Timuçin abi fiyat hakkında bilgim yok pahalımıdır ucuzmudur fakat cam modülü takılırsa kapıları kitlediginde aynalar da otomatik katlanıyor kapıları açtığında aynalar otomatik açılıyor.
o zaman taktırmanın bir anlamı kalmıyorki zaten içerden düğmeye basınca kapanıyor. ben kumandadanda kapatınca cam-ayna ne varsa kapansın isterim onun içinde tekrar ayrı bi aparat mı taktıracaz...
Merhaba,Cam modülü ve ayna modülü iki ayrı ürün.Cam modülü taktırırsanız, kapıları kilitlediğinizde açık olan camlar kapanır, bu modül sadece camları kapatmaya yarar. Ayna modülü taktırırsanız, kapıları kilitlediğinizde yan aynalarınız kapanır, araca binip kontağı açtığınızda aynalar açılır. Her iki modül için işçilik dahil 480 lira olarak verilen fiyatı pazarlıkla (Toyota genel merkeze nispeten sert bir mail yazarak) 240 liraya düşürdüm ve yetkili serviste taktırdım.Bu iki modülü 7 aydır herhangi bir sıkıntı çıkmadan kullanıyorum.
Aynen doğru Ben her iki modül için toplamda 120 tl ödedim çinden getirttim. Montajıda kendim yaptım maliyeti 120 tl oldu