0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5s al diyen arkadaşlar a ilanen duyrulur...3200 tl den ön siparişle satışa açıldı.. Bence bu para hiç bir telefon için değmez. Sonuçta barındırdığı teknolojiye veriyorsak bu parayı bence değmez...Tercih meselesi saygı duyarım..
değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler...son 4 senedir aynı telefonu kullanıyorum, bunu da en az o kadar kullanmayı düşünüyorum, bu sebeple beyaz almaya karar verdim, siyahı ne kadar korusam da eninde sonunda soyulma yaşanır gibime geldi...şimdi nereden alacağım sorusuna cevap bulma vakti...
Bence iphone 5 almak icin biraz daha beklemek lazim. Iphone 5c ve 5s piyasa ciktan sonra Iphone5'ler biraz daha dusecek fiyatlari. (Turkiye icin soyluyorum yurtdisindan getirme sansiniz varsa beklemeye gerek yok)
3 tane iphone aldım hepsi Amerika'dan geldi
bana da getirsen ya abi
Valla ben de arkadaşlara rica ediyorum Gidip gelen arkadaşlar oluyor isterseniz sorarım ama oradan alış fiyatının üstüne bir miktar fark ekliyorlar diye biliyorum.
kayıt filan derken Türkiye fiyatını bulmayacaksa neden olmasın abi...
Orasını bilmem istiyorsanız ne istediğinizi söyleyin ben sorarım. Elçiye zeval olmazmış.
hepinize gönülden teşekkürler...siyah mıydı beyaz mıydı yurtdışından mı türkiyeden miydi derken sonunda apple store Türkiye online mağaza aracılığıyla iphone 5s beyaz renk siparişimi vermiş bulunuyorum, pek yakında gelicektir diye umuyorum, umarım pişman olmam...
Önümüzdeki aylarda dokunmatik akıllı bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hep Nokia kullandım. Şimdilerde 4 yıldır benim tüm kahrımı çeken günde elimden 3-4 kez yere düşen bir 6300'ım var. Akıllı telefon alınca kılıfla daha dikkatli kullanırım diye düşünüyorum. Son bir aydır tüm telefonları inceledim. İlk başlarda samsung i9070 s advance ile ilgilendim. Galaxy s3 mini daha mantıklı ancak tipini sevemedim. Şimdilerde general mobile discovery fiyat/performans anlamında lider. Ancak sonraları IOS'un android'ten daha sağlam ve güvenli bir sistemi olduğunu öğrendim. Yakınımda hem iphone hemde android kullanan arkadaşlarım var. Hepsi telefonundan memnun. Ben fazla telefon karıştırmam. Benim için biraz köşeli kasası sağlam, internette güvenli gezebileceğim, bankcılık işlerini yapabileceğim, Office dosyaları üzerinde ufak düzenlemeler yapacağım bir telefon arıyordum. Araştırmalarım sonunda iphone 5 almaya karar verdim. Üç-beş ay bekleyeceğim. Sahibinden üzerinde 2.el fırsatları takip edeceğim. Bulunduğum il içinde elden test edip alabileceğim bulabilirsem sıfır yada en fazla 1 aylık cihazlara bakacağım. Tabii sıfır kampanyaları da takip edeceğim. Kısmette varsa bende iphone5 sahibi olma yolundayım. Hayırlısı bakalım.
Arkadaşlar merhaba. İphone 5 alacaktım ancak iphone 4s 16gb beyaz aldım. Şimdiye kadar böyle bir cihaza sahip olmadığım için çok pişmanım. Maillerimi buradan takip ediyor, banka işlerini buradan yapıyorum. App storedan işime yarayacak birçok uygulama varmış. Bazılarını satın da aldım. Ios 6.1.3 güncellemesinde kaldım. Ios 7 ye geçmeyi düşünmüyorum şimdilik. Bu yazıyıda iostan yazıyorum. Birde bu sitenin app olsa hoş olurdu. Teknik işlerden sorumlu abilerimize duyurulur.