Gönderen Konu: Siyah İphone 5 kullanıcıları  (Okunma sayısı 5094 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Siyah İphone 5 kullanıcıları
« Yanıtla #20 : Eylül 26, 2013, 09:42:53 »
Kesinlikle beyaz al oğuzhan abi daha guzel ve albenisi yüksek
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 26, 2013, 09:42:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 26, 2013, 11:16:17 »
5s al diyen arkadaşlar a ilanen duyrulur...

3200 tl den ön siparişle satışa açıldı.. Bence bu para hiç bir telefon için değmez.

Sonuçta barındırdığı teknolojiye veriyorsak bu parayı bence değmez...Tercih meselesi saygı duyarım..

Amerika'dan gelecek varsa bu kadar uçuk değil Kerem. Hanım pembe olsun dediği için 5c siparişi verdik 549$
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 26, 2013, 20:55:04 »
değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler...
son 4 senedir aynı telefonu kullanıyorum, bunu da en az o kadar kullanmayı düşünüyorum, bu sebeple beyaz almaya karar verdim, siyahı ne kadar korusam da eninde sonunda soyulma yaşanır gibime geldi...

şimdi nereden alacağım sorusuna cevap bulma vakti...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 26, 2013, 20:56:43 »
değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler...
son 4 senedir aynı telefonu kullanıyorum, bunu da en az o kadar kullanmayı düşünüyorum, bu sebeple beyaz almaya karar verdim, siyahı ne kadar korusam da eninde sonunda soyulma yaşanır gibime geldi...

şimdi nereden alacağım sorusuna cevap bulma vakti...
Bence Teknosa yada Vatan Bilgisayar'dan alabilirsiniz.Ben Teknosa'yı öneririm.Hiç değilse servislerle muhattap olmazsınız bir sorun olursa.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 26, 2013, 22:26:13 »
Ben 4 tane iphone aldım hepsini de sahibinden.comdan aldım
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 27, 2013, 07:35:05 »
Bence iphone 5 almak icin biraz daha beklemek lazim. Iphone 5c ve 5s piyasa ciktan sonra Iphone5'ler biraz daha dusecek fiyatlari. (Turkiye icin soyluyorum yurtdisindan getirme sansiniz varsa beklemeye gerek yok)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Eylül 27, 2013, 10:14:41 »
Bence iphone 5 almak icin biraz daha beklemek lazim. Iphone 5c ve 5s piyasa ciktan sonra Iphone5'ler biraz daha dusecek fiyatlari. (Turkiye icin soyluyorum yurtdisindan getirme sansiniz varsa beklemeye gerek yok)

sizin orda düşüyo mu bilmiyorum ama türkiyede 1 kuruş bile inmiyo. Şu an 1800 iphone 5 diye hatılıyorum. 5 s de 1 ay sonra 2.200 den satılır diye düşünüyorm
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Eylül 27, 2013, 10:21:03 »
3 tane iphone aldım hepsi Amerika'dan geldi :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Eylül 27, 2013, 16:48:56 »
3 tane iphone aldım hepsi Amerika'dan geldi :)

bana da getirsen ya abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Eylül 27, 2013, 16:59:28 »
bana da getirsen ya abi :)

aynısını düşündüm de söyleyeme çekindim  :D
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Eylül 27, 2013, 17:11:45 »
Valla ben de arkadaşlara rica ediyorum :( Gidip gelen arkadaşlar oluyor isterseniz sorarım ama oradan alış fiyatının üstüne bir miktar fark ekliyorlar diye biliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Eylül 28, 2013, 18:23:31 »
Valla ben de arkadaşlara rica ediyorum :( Gidip gelen arkadaşlar oluyor isterseniz sorarım ama oradan alış fiyatının üstüne bir miktar fark ekliyorlar diye biliyorum.

kayıt filan derken Türkiye fiyatını bulmayacaksa neden olmasın abi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Eylül 28, 2013, 20:18:59 »
kayıt filan derken Türkiye fiyatını bulmayacaksa neden olmasın abi...

Orasını bilmem istiyorsanız ne istediğinizi söyleyin ben sorarım. Elçiye zeval olmazmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Eylül 28, 2013, 23:27:48 »
Orasını bilmem istiyorsanız ne istediğinizi söyleyin ben sorarım. Elçiye zeval olmazmış.

sağolasın abi, bu hafta içinde gürcistan'a ablam gidecek, şimdilik onu bekliyorum...

Mesaj Birleştirildi: Kasım 09, 2013, 23:08:58
hepinize gönülden teşekkürler...
siyah mıydı beyaz mıydı yurtdışından mı türkiyeden miydi derken sonunda apple store Türkiye online mağaza aracılığıyla iphone 5s beyaz renk siparişimi vermiş bulunuyorum, pek yakında gelicektir diye umuyorum, umarım pişman olmam...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 09, 2013, 23:08:35 »
hepinize gönülden teşekkürler...
siyah mıydı beyaz mıydı yurtdışından mı türkiyeden miydi derken sonunda apple store Türkiye online mağaza aracılığıyla iphone 5s beyaz renk siparişimi vermiş bulunuyorum, pek yakında gelicektir diye umuyorum, umarım pişman olmam...
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 15, 2013, 13:15:54 »
Önümüzdeki aylarda dokunmatik akıllı bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hep Nokia kullandım. Şimdilerde 4 yıldır benim tüm kahrımı çeken günde elimden 3-4 kez yere düşen bir 6300'ım var. Akıllı telefon alınca kılıfla daha dikkatli kullanırım diye düşünüyorum. Son bir aydır tüm telefonları inceledim. İlk başlarda samsung i9070 s advance ile ilgilendim. Galaxy s3 mini daha mantıklı ancak tipini sevemedim. Şimdilerde general mobile discovery fiyat/performans anlamında lider. Ancak sonraları IOS'un android'ten daha sağlam ve güvenli bir sistemi olduğunu öğrendim. Yakınımda hem iphone hemde android kullanan arkadaşlarım var. Hepsi telefonundan memnun. Ben fazla telefon karıştırmam. Benim için biraz köşeli kasası sağlam, internette güvenli gezebileceğim, bankcılık işlerini yapabileceğim, Office dosyaları üzerinde ufak düzenlemeler yapacağım bir telefon arıyordum. Araştırmalarım sonunda iphone 5 almaya karar verdim. Üç-beş ay bekleyeceğim. Sahibinden üzerinde 2.el fırsatları takip edeceğim. Bulunduğum il içinde elden test edip alabileceğim bulabilirsem sıfır yada en fazla 1 aylık cihazlara bakacağım. Tabii sıfır kampanyaları da takip edeceğim. Kısmette varsa bende iphone5 sahibi olma yolundayım. Hayırlısı bakalım.
Arkadaşlar merhaba. İphone 5 alacaktım ancak iphone 4s 16gb beyaz aldım. Şimdiye kadar böyle bir cihaza sahip olmadığım için çok pişmanım. Maillerimi buradan takip ediyor, banka işlerini buradan yapıyorum. App storedan işime yarayacak birçok uygulama varmış. Bazılarını satın da aldım. Ios 6.1.3 güncellemesinde kaldım. Ios 7 ye geçmeyi düşünmüyorum şimdilik. Bu yazıyıda iostan yazıyorum. Birde bu sitenin app olsa hoş olurdu. Teknik işlerden sorumlu abilerimize duyurulur.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 15, 2013, 13:25:34 »
Arkadaşlar merhaba. İphone 5 alacaktım ancak iphone 4s 16gb beyaz aldım. Şimdiye kadar böyle bir cihaza sahip olmadığım için çok pişmanım. Maillerimi buradan takip ediyor, banka işlerini buradan yapıyorum. App storedan işime yarayacak birçok uygulama varmış. Bazılarını satın da aldım. Ios 6.1.3 güncellemesinde kaldım. Ios 7 ye geçmeyi düşünmüyorum şimdilik. Bu yazıyıda iostan yazıyorum. Birde bu sitenin app olsa hoş olurdu. Teknik işlerden sorumlu abilerimize duyurulur.
Tapatalk ile forumu takip edebilirsiniz, harici olarak bir uygulama mevcut değil  :)
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Aralık 15, 2013, 23:08:57 »
İos 7 ye geçmeyin 6 iyidir
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Aralık 16, 2013, 17:56:10 »
Bizim evde hem 4 hem 4s var...Telefonunuz 4s ise ios 7'de sorun yaşamazsınız ancak iphone4 ler ios 7'yi kaldırmıyor, takılıyor, donuyor..
Ya da apple stratejisi de olabilir tabi bu yönde kopmlo teorileri, spekülasyonlar var :islik:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Aralık 16, 2013, 21:44:45 »

inanın ben de aynı şeyleri yaşadım...
bilgisayarı neredeyse hiç kullanmıyorum...