0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de koni 3.5 yay var ben çok memnunum corollamda sadece yol tutuşta şikayet ediyordum ama yay ve kule gergisi aldım şimdi çok daha ii yol tutuyor tavsiye ederim kule gergisini vogtland ve hr ı bilmediğim için almadım hr çok yumuşak bir yay bu arada
aracı cok guzel gosterıyor masallah.fakat benım dusuncem sıf goruntu ıcın konforumu bozmam(sahsı dusuncem).ben arabanın altını vurdugum zaman ıcım cız edıyor bıde dusurursek altını daha cok vurmak zorunda kalacagım buda bana sıkıntı.Türkiye de yolları herkes bılır bozuk malesef ne ınce yanak lastık kullanılabılır nede yay takılabılır.Bu durum uzucu tabıkı.Bende ısterım arabamın yere 3 parmak olmasını fakat yollar bunu affetmıyor.bnm dusuncem ayarlanabılır suspansıyon yada coıloverdır.
Bütün Site reptıle Oluyoruz demekkı..sürüngenLer Takımı:) HayırLı olsun kazasız belasız Kullan..Bıde Çıtırından Jantda takdın mı süper Olur..
aynen kardesım bu cumartesıde ben takıyorum yayları hadı hayırlısı bu arada son resım gercekten herseyı bellı edıyor cok yakısıklı olmus ben de gomec lıyım kardesım sık sık gıderım memleketıme goruselım tanısalım...
Her zaman beklerim,Burhaniye askeri loj karşısı TEKA Bayi
bu jantlarla değilde güzel başka tip jantlarla oldukça spor durur, aylar güzel ama bu jantlarla sanki içi yüklüymüş gibi duruyor
Görüntü gayet şık olmuş, gerçekten düz yollarda sarsıntıyı hissetmezsiniz Fakat bazı yollardaki yavaşlama bantlarında ve çukurlarda sorun çıkarabilir, bayağı bir yavaş geçmeniz gerekiyor altı vurmamak için...