0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu sistemin yeni olduğunu düşünenler bir de şu videoyu izlesin lütfen. Amerikan Bose firması bu teknolojiyi yıllar önce zaten keşfetmiş. Bu videoyu çok önceden izlemiştim. Mercedes'in reklam filmini izleyince de aklıma geldi. Sizlerle de paylaşmak istedim.Bose active suspension
Mercedes engeli önceden görerek kendini ona göre hazırlıyor.Lexus engelin şiddetine göre tepki veriyor, bir bakıma otobüslerdeki gibi, otobüslerde ön-arka, sağ-sol yere herdaim paralel kalabiliyorlar.Lexus zıplayabiliyor.Demek ki otomobil dünyası ikiye ayrılıyormuş! Otomobiller ve Karaşimşekler
Lexus'un zıplayabilmesi için engeli önceden görmesi gerekmezmi?Sanki aynı mantıkta çalışan sistemlere benziyor.
Bu sistemler abd'de zencilerin çok sevdiği ekipmanlar arasında, biliyorsunuzdur.Tam yerinde bir düğmeye basarak aracı havaya atabiliyorsunuz, işte Merc ile arasındaki en büyük fark bu, elektronik göz desteği.Yakın gelecekte çok daha ilginç gelişmeler olacağını düşünüyorum, kaynağıda Asimo olacaktır.
citroen'in hydractive süspansiyonu da çok iyi. bu işlere ilk bulaşan firmalardan biridir citroen. zaman içerisinde geliştirmişlerdir sanırım. c5'te opsiyonel olarak satın alınabiliyor.
Tavuk sensörlü Mercedes iyimiş.
Ahmet abi telefonunun 3g`sinin azabına uğradı sanırım sürekli göndere basıyor.
Sormayın gönder deyince bazen kilitlenip kalıyor.
Al gıdanı sorun degil.Yakalarsam bende affetmem.