Gönderen Konu: Benide biçtiler ne diyim allah korudu (olay yeri resimlerini ekledim)  (Okunma sayısı 3503 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Geçmiş olsun...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
kardeşim buradanda bi geçmiş olsun diyeyim allah korudu seni kardeş bu üzüntülü olayları geçelim sen şu yeni japon un ftg koy bakalım siteye bi de onu görelim
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Abı cok gecmıs olsun..Beterınden korusun allah..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Öncelikle geçmiş olsun Barış.Temmuz 15 te bende işyerinin otoparkına girerken yerden kalkan bariyer sistemini göremediğim için çarptım.Sağdan giriş yaptıgım için sağıma denk gelen bariyerde büyük,soldakindede küçük bir hasar meydana geldi.Tabiiki karşılıklı olarakta sağdaki bariyer sağ ön çamurluk-sağ ön kapı ve marşpiyer üçgenine,soldaki bariyerde tamponun ayarının bozulmasına neden oldu.Kaza tutanagı tutulur tutulmaz,bariyere verdiğim hasar "3,cü şahıslara verilen zararlar" başlığı altında trafik sigortam (Ak Sigorta-bu arada kendilerine teşekkürü bir borç bilirim.Hiç üzmediler beni) tarafından yapıldı.Aracımıda ancak bugün verebildim servise (burdan Ankara Sigortaya teşekkür etmiyorum çünkü anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler.)

Kaza tek taraflı olmuş olsaydı Trafik sigortan çarptıgın bariyeri,kaskonda aracını yaptırırdı.Karşı taraf 8/8 suclu oldugu için sen aracını yaptıracagın iyi bir usta yada servis bulmakla meşgul ol.Bırak yaptırsınlar....Tekrar geçmiş olsun.Herkese güvenli sürüşler........
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
gecmis olsun
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun kardeşim sana bişey olmamış ya ona dua edelim. Bahsettiğin bariyer konusu şöyle. Senin aracın bir darbe sonucu o bariyerlere vurduğu için bariyerinde suçlusu arkadan vuran zat. Onun kaskosu veya trafik siğortası karşılaması gerekiyor, ama olası aksilikte senin trafik siğortan bariyerin parasını öder. Senin dikkat etmen gereken bariyer konusunda adresine gelebilecek bir mahkeme celbi, buna dikkat et ve experinden olayın gelişimi ile devamlı bilgi al. Bariyerler ucuz degil celb gelirse yapacak fazla bişeyin kalmaz ( Başıma geldi, arabam yandı devlet bana ceza kesti kamu malına zarar vermekten, oysa itfaiye bile yoktu ortada ).

Bu arada tüm arkadaşlara sesleniyorum. Lütfen biraz daha dikkat edelim kendilerimize, gözmü var nazar mı değiyor bize nedir? Kıskananlar falan vardır belki Toyota ları...

Sayın yöneticilerim bir kurban keselim yaa olmıcak böyle :)
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Dikkat ederseniz genelde biz Toyotacılar başkalarının hatalarına maruz kalıyoruz, yanlışmıyım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar geçmiş olsun,  Allah beterinden saklasın. Bu devirde bizim arabaların iyiliği bizim şöförlüğümüz değil başkalarının arabaları ve şöförlükleride önemli..Araç parkederken bile iki kere düşünüyorum bazen ama yinede ya kapı vuruyolar yada tamponlan sürtüyorlar..
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
Geçmiş olsun kardeşim. Allah hepimizi korusun gafil sürücülerden...
2005 1.6 sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Barış büyük geçmiş olsun, ne oluyor anlamadım yahu sürekli bir kaza haberi aman diyeyim, allah korumuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 57500
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun Barış kardeşim.Allah beterlerinden hepimizi korusun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
tekrar tesekkurler iyi dilekeriniz için saolun iyiki varsınız...
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • bn
geçmiş olsun abi yah vallaha allah korumuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • SİNOP
  • Kan Grubu: B+
çok çok geçmiş olsun arkadaş,, ya bu arada toyota kullanıcısı arkadaşlarada sesleniyorum, gereksiz hız ve diğer sürücüleri zor duruma düşürecek kaza yaptıracak hareketlerden trafikte kaçınalım arkadaşlar , toyota sürcüleri olarak bari diğerlerinden bir farkımız daha olsun , ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
Barış kardeşim geçmiş olsun. Allah beterinden korusun...
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
Barış Bey Çok geçmiş olsun siteye yeni girdim hepinizden kaza haberleri aldım hepinize çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş ki birşey olmamış çok şükür! Yitik insan yitiği olmasın bu önemli! Para, pul, mal, araba, ev her zaman alınır. Ama can sağlığı hiç bir zaman! Allah bununla gelmiş geçmiş etsin!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
geçmiş olsun allah beterinden saklasın kardeşim